2010-10-30 | 13:23:08

30

Usch, finns inget värre än att vakna och upptäcka att det inte finns någon frukost hemma. Det blev knäckebröd för min del. Kom i säng kl 5 imorse efter min och Ks fest, som blev helt okej ändå, jag hade kul! Några drog ut senare men jag var så otaggad och skulle upp och lappa imorse (vilket jag gjort) så jag stannade kvar med några och satt och snackade i fyra timmar om livets alla problem. Mysigt! Snart kommer mormor och morfar hit och senare även farmor och farfar för att fira mig och syster med thai och tårta. Mer presenter! Sen ikväll drar jag till Carro för att käka pizza och föra med mina fina tjejer innan vi drar ut! Vi har sett fram emot det hela veckan, så jag måste pumpa med red bull om jag ska orka med, men fan vad taggad jag är!
Hörs sen.
2010-10-29 | 17:41:00

förprogrammerat

Tjenis dudesons! Har blivit dåligt med uppdatering på grund av att jag haft tjockt med plugg i skolan. Alldeles för mycket... Nu är det dock VADÅ? HÖSTLOV! Välförtjänt och asskönt. Mindre skönt att jag har cirkus 10 saker att plugga till plus 2 böcker att läsa ut till veckan efter.
Hursom, just nu håller säkert jag och K på att för fulla muggar (hehe) göra iordning lokalen där vår lilla Halloweenfest kommer att äga rum. Hoppas det blir riktigt kul! Tar med mig den minst kassa kameran jag hittar hemma. Undrar om jag slutade som mexikan eller militär...eller varför inte som den andra frun till en saudiarabisk man? Återstår att se...
Ha en grym kväll!
2010-10-25 | 19:27:00

we are who we are

Har lyssnat på den här x antal gånger nu, går ej att sluta haha..

Hade en lektion idag, sedan studiebesök på arkitekturhögskolan och en föreläsning som hölls på enbart spanska. Intressant. Men fett värt ändå att slippa engelskan med Benita som bara kan säga "it´s very bad" med sven-fingelska. För övrigt sitter jag just nu och skriver på min engelskauppsats som jag ska bli klar med ikväll! Inte mycket kvar nu. Men först - PH!

 

2010-10-25 | 08:00:00

punkt

- Jag har börjat få lite små ångest när jag ska gå till skolan. Mest för att jag oroar mig över att alltid göra något fel. Det är aldrig frid och fröjd, vad man än gör är något fel och alla blir osams. Jag orkar inte med det... Kan inte allt bara flyta på som förr?
- Jag är sönderstressad av skolan och det kommer bara mer och mer. Det är inte klokt.
- Jag vill göra så mycket men pengarna säger nej. Jag vill tatuera mig väldigt snart, jag vill shoppa (såklart), jag vill ta en liten resa på våren, jag vill spara till efter studenten. Jag vill, jag vill, jag vill... vad ska man prioritera först är frågan.
- Funderar på om jag ska gå till det heliga huset på söndagar för att lugna ner min hjärna, sitta i tystnad och bara inte tänka på något. Kanske kan få lite bra karma på köpet.. det funkade ju för några år sedan.... Och nej, jag är inte kristen, jag är ateist men ändå, det kan ju hjälpa haha.
2010-10-24 | 20:54:07

EMELIE 20 ÅR!

Idag, den 24 oktober, fyller min syster Emelie 20 år och detta inlägg tillägnar jag henne. Jag vet att jag många gånger skriker på dig, får mina utbrott och säger till dig att jag inte tycker om dig, och kallar dig fula saker. Du ska veta att i 99% av fallen menar jag inte ett ord av det jag säger. Utan dig skulle jag inte klara mig. Du får mig att se framåt i livet, du är faktiskt en förebild för mig. Trots all skit du fått ta emot från människor som inte varit värda det som du gett dem, står du idag med båda fötterna stadigt och stolt på jorden och kan skratta dem rätt upp i ansiktet. Du har tagit dig igenom allt och jag vet att du kan ta dig igenom vad som helst här i livet. Jag må vara avundsjuk på din imponerande ämnesomsättning, att du är den snyggaste människan jag vet om och att du alltid är så social, positiv och framför allt glad. Men du får mig alltid att må bättre de dagar livet är surt för mig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Och det bästa är att oavsett så är jag din syster och du kan inte undvika mig för evigt om du nångång skulle vilja det, som man kan med andra människor. Haha. Det jag vill säga är att du är en fantastisk människa, du betyder så mycket för mig. Jag ser fram emot de kommande 60 åren...

 

2010-10-24 | 19:24:51

I’ve got that glitter on my eyes

olsenanonymous

2010-10-24 | 14:17:38

24 oktober


nastygal. En vacker dag ska jag klicka hem något därifrån...

Sov till 11 idag, skönt. Det var kul att bowla igår, men jag tror jag var lite överhyper och känner idag att mitt huvud skriker neej håll käften du pratar för mycket Felicia haha. Har redan kryssat av 3 av dagens 5 punkter på "att göra" listan. Sparar de jobbigaste till sist, förstås.. men de ska tas itu med senare. Har dessutom tagit tummen ur röven och mejlat runt angående mitt projektarbete. Skickade sammanlagt 5 mejl, tror att jag börjar komma igång lite smått. Bara att vänta på svar nu! Nej, nu ska jag se vad det finns att äta, sen blir det promenad med hund och syster (som för övrigt fyller 20 år idag!!! Men hon får ett eget inlägg snart...) i det blöta härliga vädret.


2010-10-23 | 19:08:47

lördag!

Tjenis! Idag gjorde jag som sagt högskoleprovet och det gick väl okej. Man vet aldrig vad som är rätt men vissa delar var rent ut sagt skitsvåra i år, tyckte nästan att det var svårare i år än förra gången jag gjorde det. Men hursom, ska göra det "på riktigt" sista gången i vår och komma dit väl förberedd och pigg!
Ikväll ska jag bowla med Angelica, Sophie och Martin. Väldigt liten del av Cypern-återträff haha. Men det ska bli kul! Jag suger dock..
Nej, nu ska jag låta syrran få tillbaka sin data och göra mig i ordning. Taggar till det här så länge!

2010-10-22 | 22:55:21

22

Gick på bio med Angelica, Jossan och Fia tidigare och såg The social network, filmen om dem som skapade facebook. Den var braa, rekommenderas! Imorgon ska jag upp tidigt (om 6-7 timmar för att vara exakt) och skriva högskoleprovet. Kuul. Så nu måste jag laga nån slags lunch!
Nåväl, hörs imorgon!

Kom förresten på idag att jag är arton höhö, har fått en dosa till mitt bankkort, köpt cigg och imorgon ska jag köpa energidryck lagligt...shit, jag börjar bli vuxen..eller?
2010-10-21 | 21:41:30

torsdag

Kom nyligen hem från ett pass chair-dance tillsammans med Sophie. Måste erkänna att det faktiskt är sjukt kul haha. Men det är precis som det låter, man dansar med en stol...typ.
Fick tillbaka ett spanskaprov idag pch fick mvg på alla fyra delar! Om jag blev glad! Upplevde ett litet "flow" för någon timme innan jag tryggt somnade in under naturlektionen. I helgen har jag en massa att plugga och få klart, vill bara få det gjort så att jag bara kan fokusera på nästa helg som kommer bli galet rolig, och sen är det äntligen lov! Jag känner verkligen att det behövs. Har bara ett prov, en uppsats och några läxor innan jag äntligen får njuta av det... och sen var det ju det här med projektarbetet...
Nej, nu ska jag sluta babbla och försöka plugga innan sömnen kallar. Tjao.
2010-10-20 | 20:58:12

you could never break my heart


bild: sparad för länge sen

Jag och K har äntligen planerat klart vår gemensamma 18-års fest! Det blir mer som en Halloweenfest precis när lovet börjar och man ska få klä ut sig till vad man vill haha. All-american halloween. Tror det här kan bli kul! Funderar på vad tusan jag ska klä ut mig till... har alltid velat klä ut mig till Lady Gaga nångång, har faktiskt en massa blont löshår som ligger i garderoben, skulle kunna köra på den gamla Lady Gaga-stilen med body och solbrillor och långt rakt hår och nån ball sminkning? Eller något helt annat? Nån som har några tips??
2010-10-20 | 16:32:25

hål



Jag har funderat ett tag på att ta ett till hål i örat. Har än så länge bara ett hål i vardera öra, men det är ju så snyggt att ha ett hänge såsom på bilderna ovan. Det får nog bli av snart!
2010-10-18 | 21:26:53

18

Sean Kingston ft. Nicki Minaj - Letting go (Dutty Love)

Har haft den här låten på huvudet hela helgen, dutty dutty dutty haha

2010-10-18 | 21:21:47

content with loneliness


ilovewildfox

Hade ett jättefint och roligt firande med mina vänner i lördags. Igår blev jag tyvärr tvungen att plugga psykologi hela dagen eftersom att jag hade prov imorse, men det gick bra så det var helt klart värt det att spendera sin 18-årsdag med att plugga...hehe. Idag efter skolan gick jag och klippte av en fyra centimeter på håret. Hade inte klippt mig sedan i maj och håret var rejält slitet. Sedan lappade jag och nu sitter jag här på arslet och kollar på tv, ska man orka plugga något idag eller ska man gå och lägga sig? Kanske ska kolla på avsnittet av gossip girl som jag missade igår... nödvändig information. Men ändå. Nu vet ni det. Hejsvejs så länge.

Har fortfarande inte hunnit fota något btw... därav andras bilder. Men nångång snart ska jag fota!
2010-10-17 | 16:33:26

17 oktober



GRATTIS TILL MIG! 18ÅR IDAG!

2010-10-15 | 23:55:10

arton

Om 24 timmar blir jag arton år. Jag har då levt i hela arton år. Har alltid längtat efter den dagen men nu när jag står här så nära så känns det faktiskt...ingenting. Det känns lite läskigt. Lilla jag, arton år? Jag var ju förevigt en liten sextonåring, eller sjuttonåring. Tiden har gått så fort. Ska jag vara vuxen nu? För bara några månader sen längtade jag som tusan, men mycket har hänt sedan dess och det är inte med samma förväntningar jag går mot mitt artonåriga liv. Nu ser jag faktiskt mest fram emot att få ha eget ansvar över mina pengar om jag ska vara ärlig haha... Vad jag vet är att det kommande året kommer bli det hittills bästa. Jag har fått nog av problem, tårar och humör som går upp och ner från dag till dag. Jag ska se positivt på livet det kommande året. Jag har de finaste vännerna man kan ha, och jag tar snart studenten... Det kunde inte vara bättre. Nej, jag ser fram emot det här året. Jag börjar med att imorgon fira min dag med mina underbara vänner och utgång på kvällen. Hoppas att det blir riktigt lyckat. Gör det inte det spelar det ingen roll, jag har mina fina vänner och vi har många nätter kvar att göra till dem bästa.

Ska sova strax så att jag kan vara pigg och glad imorgon, måste städa och plugga innan firandet börjar! Det roligaste är att jag måste plugga på min födelsedag, buuh. Psykologiprov på måndag och det måste gå jäkligt bra.
2010-10-15 | 22:06:47

like I’m the only one that you’ll ever love

Nu har låten en video också. Älskar den och måste erkänna att Rihannas hår är ashäftigt...

2010-10-14 | 22:17:06

man måste dö några gånger innan man kan leva


weheartit

Sådär ja, har skapat ett ställe där jag kan skriva av mig nu. Så nu slipper vi fula ord och aggressioner på den här bloggen iallafall! Off to bed.
2010-10-14 | 20:34:14

torsdag

weheartit

Tittar på Vampire Diaries efter en lång och jobbig skoldag. Perfekt slut på dagen. Kanske kan somna i tid till och med? Ska leta kläder imorgon efter skolan, kommer ju bli superkul...

 

2010-10-14 | 18:52:05

kunde inte hålla mig...

gå och ta dig och sen kan du gå och ta dig igen ditt jävla k-huvud. fan.

eheh...
2010-10-13 | 18:13:46

fuck off, du dog

 Går ut ur din jävla tavla. Som luft.  Hur fan ska jag kunna koncentrera mig nu?

Skulle ju komma ihåg att skriva av mig nån annanstans.
2010-10-12 | 23:31:13

och för dig har jag låtsas

Aldrig igen.


Har blivit lite gladare av att se på Bartenderskolan, haha så jävla skönt program och fy vad jag bara vill tillbaka till Napa..
Har fixat headern, vad tycks?
Borde stängt av datan för länge sedan, men är rädd för att sova. Inte rädd för att sova i sig, är bara rädd för att inte kunna somna. Känner mig inte alls trött nu och får nästintill panik och ångest när jag ligger i sängen i flera timmar och inte kan somna. Börjar tänka på en massa saker som jag inte alls vill. Okej, ska göra ett försök nu. Hörs på torsdag, imorgon blir det spanskaspanskaspanska.

2010-10-12 | 19:32:11

i like the way


örhängen jag köpte i helgen, 2 för 1, alltså 49 spänn för båda. från bikbok

Hade en soft dag, spanska provet gick bra (YES) och hade världens skönaste vikarie som snackade mycket om bajs och att han ville köra på sin gamla bildlärare. Skön norrläning haha. Efter skolan gymmade jag med syrran och fy vad skönt det är efteråt. Var ett tag sen, hinner ju aldrig gå dit men nu hittade jag en lucka.
Nu ska kvällen spenderas åt ph, fotboll, dh och ännu mer spanskaplugg.
Börjar 12.15 imorgon och har bara en lektion. Ska få sova ut för första gången på länge! Har dock fortfarande problem med att somna..tar alltid minst 2 timmar för mig att somna sedan två månader tillbaka..inte kul.
Ha en fin kväll.
2010-10-11 | 21:22:24

Och du får ingen tår, ingenting


bild: ilovewildfox

Tar en paus från spanskan. Är grymt irriterad, har ont i huvudet, vill skrika och slå på något men är samtidigt överglad och vill bara garva åt hela världen. Orkar inte längre...
2010-10-10 | 22:56:02

filosofiskit


weheartit


OH YES! Äntligen klar med den där skiten. Tio timmar senare. Måste säga att min självdisciplin verkligen är i botten. Jag ogillar filosofi något så grymt just nu. Kul att jag ska ha den lektionen imorgon. Buu. Nåväl, ska ta och sova nu. Måste vara pigg imorgon när jag ger mig på nästa utmaning: att kunna fyra nya grammatikregler i spanska och memorera en konversation inför tisdagens muntliga prov. Åh, märker ni hur jag älskar mitt liv just nu?
Nej, nu ska jag sova i min numera jäkligt höga säng. Sweet.
2010-10-10 | 20:23:27

10



bildkälla: nastygal

Nu ska jag banne mig bli klar med den där nedrans uppsatsen. Jag vill få den gjord, få tillbaka ett G, bli besviken men tänka äh, wtf livet går vidare. Snälla filosofi lämna mig ifreeeed.
2010-10-10 | 20:00:29

tack hej, fuck dig

Jag tror att jag är redo nu.
2010-10-10 | 17:45:22

damn

Okej. Jag får skylla mig själv att min filosofiuppsats efter 6 timmar fortfarande inte är klar... men det var så mycket roligare att pyssla med bloggen och jag är nöjd! Det känns fräscht! Ska dock ändra bilden i headern och det och lägga in spotifyläken senare, men annars blev det finemang :)
2010-10-10 | 10:28:54

söndag


bildkälla: okänd

Uppe på med tuppen? Njae. Ställde klockan på 08.30 men snoozade ett antal timmar. Nu ska det pluggas tills jag stupar. Hinner inte med nån mer bloggning förrns fram emot torsdag. Killer-week. Och måste dessutom hitta nåt att ha på mig på min b-day. Har varit inne i alla affärer i stan, hittar inte ett skit. Nåväl, hörs nån gång. Peace out guys... haha.

Det är förresten 10/10 -10 idag. Ballt.
2010-10-09 | 00:20:28

tusen gånger om


uråldriga bilder, triss i svartvit. mitten haha <3

Måste. SOVA. Nu.
2010-10-08 | 23:51:55

kär



I dessa skor. Tror jag. De är som denna överhypade men otroligt snygga sko fast med kilkack. Hmm, min plånbok skulle avlida men det skadar ju inte att kolla...
Någon annan som jag är kär i är Jay. Den rösten alltså...haaa.
2010-10-08 | 22:05:22

GAH



thekillingmoon
2010-10-08 | 18:27:59

läget

Hejsan på er godingar! Jag överlevde veckan, men bara med ytterst stark viljekraft. Har nämligen varit borta i huvudet sedan i onsdags och tänker inte alls på vad jag gör eller säger, känslorna flödar fritt och kroppen gör vad den vill utan att jag är medveten om det haha. Besökte sjukhuset imorse och fick veta att jag nu mäter mäkta 159,7 centimeter över havet. Rejäla grejer, alltså. Vi kan väl säga 160, bara för att. Efter skolan jobbade jag och lappade i en massa lägenheter. Har aldrig velat dö så mycket. Svettades ihjäl, hungrade ihjäl, var sinnessjukt törstig och höll mig i väggarna för att inte svimma haha. Men två timmar tog det och nu kan jag luta mig tillbaka. Innan jag tar itu med mördarveckan 41. Fy farao. Inte att leka med. Så asmycket plugg så det finns inte.
Det enda som är bra med dessa sömnlösa, uttröttande veckor är att mina classmates blir rejält flummiga och mer perversa än vanligt haha. Vi ställer oss och skriker på varandra i korridoren, garvar ihjäl oss och gör allmänt störda saker. Ett resultat av att alla är smått trötta på skolan alltså.
Snart kommer pappa med thai-maten, så ska vi käka med syster min. Är vrålhungrig och har bajsont i ryggen nu. Ikväll ligger jag i soffan med en fet godispåse på magen och colan i handen. Jag rör mig inte ur fläcken.

Over and ooout.
2010-10-05 | 16:30:42

Håkan



Det här är vad jag kallar en musikvideo. Så himla fin.
2010-10-04 | 22:22:37

4

Min syster är bäst. Hon har gått med på att jag ska få sova i hennes stora säng inatt. Jag misstänker att jag börjar få insomnia haha, men hennes säng ska bota det. Kommer sova som en kung. Måste dock vara i sängen om nio minuter så dags att skynda. Kommer inte hinna blogga mer i veckan, prov och uppsatser som vanligt.
God natt.

Och förresten.... min syster är bäst..
2010-10-03 | 20:52:31

So don't you cry tonight, rest your precious eyes


bildkälla
2010-10-03 | 18:08:58

frågor

Var uttråkad (och försöker undvika geografiboken såklart), så snodde denna av angelica:

 

Vad är ditt mellan-namn? Elin & Josephine

 

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Har inte funderat på det. Är rätt så tillfredställd med det jag har.

 

Vad gör du på fredagskvällar? Om jag inte träffas mina poolersbandoolers sitter jag hemma i soffan, svullar som att det inte finns någon morgondag och bara latar.

 

Bästa filmen du någonsin har sett? Hmm, tycker väldigt mycket om Nyckeln till frihet (Shawshank Redemption) och Den gröna milen.

 

Röker du? Noope.

 

Snusar du? Neej.

 

Saknar du någon just nu? Jo..jaa.

 

Hur mår du idag? Helt okej, faktiskt.

 

Hur många tabletter tar du dagligen? Inga alls.

 

Vad gjorde du för exakt ett år sen? Enligt bloggen hade vi projektvecka i klassen och jag och några gjorde en asrolig film där vi slogs med falukorv mitt i natten på en kyrkogård på söder..helt normalt. Undrade vad jag skulle ha på mig på skolfotot.

 

Bästa minnet från sommaren? Utav tvekan.. AYIA FUCKING NAPA!

 

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Cypern

 

När var du där? Augusti

 

Är du rasist? Nej, aldrig i livet.

 

Har du helt svenskt ursprung? Jo.

 

Om nej, vart kommer du ifrån? Har släkt på pappas sida i Norge, men det räknas fan inte.

 

Föredrar du svenska eller utländska killar? Hehe, tänkte på det igårnatt när jag satt och väntade på bussen ensam. Måste nog säga svenska killar, just nu.

 

Ser du fram emot någonting just nu? Min födelsedag, Götet och Oskar Linnros!

 

Sköter du skolan? Brukade göra det, men nu går det lite sådär…

 

Vad hade du för betyg förra terminen? Tänker inte rabbla upp alla mina betyg men kan stolt se tillbaka på en termin med främst MVG:n och en del VG:n. Usch, jag skryter aldrig, speciellt inte om betyg. Blä.

 

Vad är det bästa du fått på ett prov? Mvg

 

Har du fått ig på ett prov? Ja i spanska steg 3, första spanskaprovet på gymnasiet…höhö. Sen skärpte jag till mig.

 

Har du spelat/spelar du i ett band? HAHA… nej.

 

Skulle du vilja det? Nej. Är omusikalisk och kan inte sjunga.

 

Känner du någon som gör det? Nää?

 

Anser du dig vara intelligent? Nä, inte intelligent på det sättet man vill vara. Är inte logisk eller snabbttänkt, kan inte argumentera så bra…och sånt. Men mitt minne är rätt så super och jag är bra på att skriva uppsatser. Typ?

 

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Bästa tiden i mitt liv har inte inträffat ännu tror jag. Gissar på att studenten kommer bli den bästa dagen i mitt liv ditintills i alla fall.

 

Vilken var den värsta tiden då? 7-8an, och typ första månaden i ettan på gymnasiet. Fy farao.

 

Har du mått jättedåligt psykiskt? Inte jättedåligt, men dåligt.

 

Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? No

 

Har du haft sömnproblem? Ja

 

Hur ofta gråter du? Har rätt så lätt för tårar, men har inte gråtit på en månad kanske. Gråter annars när jag blir arg och trött, vilket kan hända lite då och då.

 

Vilken klass går du i nu? 3an wohoooo!

 

Vilken skola? NG

 

Har du varit otrogen någon gång? Nej.

 

Har någon varit otrogen mot dig? Neej.

 

Har någon varit otrogen med dig? Jaaa…tyvärr.

 

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Ojdå..nä men jag gillar att jag inte ändrar personlighet hela tiden, är realistisk och typ..jordnära.

 

Vad får du ofta komplimanger för? Får himla många ”komplimanger” för mina miner och fina läten i skolan.  Nä, men har inte så lätt för att ta emot komplimanger så brukar mest vifta bort dem.

 

Har du lätt att få folk att skratta? Nä det är inte min starka sida. De kan dock garva åt mig. Inte med mig hahaaa.

 

Cider eller öl? Cider

 

Har du några talanger? Nej faktiskt inte. HAHA sorgligt. Jag är omtänksam, om det kan vara en talang.

 

Vet du om någon är kär i dig? Nä, hoppas jag inte. Skulle vara tråkigt om jag inte visste om det?

 

Är du kompis med ditt/dina syskon? Jaa, Emelie och jag är väldigt tighta. Vi är mer som nära vänner än systrar fast vi skulle nog aldrig vara vänner om vi inte var systrar, vi är alldeles för olika haha. Men vi är lika fuckade i huvet och ingen förstår när vi helt stört brister ut i hemsk sång och shakar loss, garvar som psykfall…och sånt.

 

Vad står det i ditt senaste sms? awika käkat thai mat, du ska se min mage

 

Hur lång är du? 162 kanske. Växer som ett monster ibland.

 

Hur mycket väger du? Har inte vägt mig på några månader höhö

 

Vilken storlek har du på kläderna? Men vilka frågor, 34-36, xs...

 

2010-10-03 | 17:18:43

alltså...du har borderline

Spenderade gårkvällen med ett gäng glada människor. Imorse vaknade jag alldeles för tidigt, jag ville ju sova tills jag var helt utvilad men det gick inte. Kände mig helt mörbultad av gårdagens upp och nergång i trapporna och hade (och har fortfarande) världens smärta längst bak på tungan. Fattar inte varför, kan man få ont där när man håller på och bli sjuk eller nåt? Kan knappt röra på tungan eller svälja haha. Åkte och solade (jag vet, syndare, men behövde d-vitamin och har frusit i en månad), pluggade lite psykologi och är nu (typ) expert på den psykiska sjukdomen borderline. Älskar psykologi, helt klart bästa kursen hittills. Väntar på käk nu och ska plugga geografi efter det och sedan tv som vanligt (alla bra program är ju på söndagar), och sen klura på vad jag ska skriva i min självbiografi till svenskan...
2010-10-03 | 17:10:41

livet är fult, du är fager


ph: jag
2010-10-03 | 14:31:02

du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge


olsenobsessive
2010-10-03 | 13:46:19

Visst du kan gråta om du vill, men jag har synat dina kort


Denna fråga ställer jag dagligen: Vad fan är det för fel på dig?

kfjewejghsgdhsgdhsbvshfbwejgrwuygehbfhebfhdsbfsbfjsdbfjhsdbfjsdbfjsfsmfhsdbfhsdb
bfhdbshhhhhhhhhhhhhhhhjsbfshbfhebbhdhdsewieieiiiiiiwejreioeroeruhdnjdsfn mw mmwenr
gnrjghejwkhjkskjakjskjslaslfufufufufuuffnmsfmlsf-fljfsdkjfksdjfkdnc jksdnjnrrhsjhreejhrjehrej
2010-10-02 | 17:18:05

FAVORITER

Tänkte dela med mig av mina favoritbloggar! (utan inbördes ordning). Här kommer dem:



angelicablick
- sjukt snygg och begåvad tjej. Grym, varierande garderob, mycket inspiration!




Victoria Törnegren - Inspiration, snygg, enkel garderob.



Tickle your fancy - en blogg på finska! Förstår inte mycket såklart. Okej, ingenting. Men hon har assnygg klädstil och verkar vara en härlig människa.



My Blomquist - Har följt Mys blogg sedan den hette mysigt och några år innan dess. Tycker om hennes blogg för att hon är en av de få som lyckats fortsätta vara så jordnära trots framgångarna i bloggvärlden.




Flora - Hade länge svårt att bestämma mig om jag tyckte om Floras blogg eller inte, men kom fram till att jag faktiskt besöker den varje dag och att hon tar så fina och mysiga bilder.




Lust for life - Massa inspiration.



365 days



Sara Montazami




Emmylinnea - Har följt hennes blogg i några år nu och tycker fortfarande att den är jättemysig. Alltid superfina bilder och mysiga inlägg. Växjö-blogg men nu bor hon i Oslo med tre kompisar och jobbar för att tjäna ihop pengar och kunna dra till Australien. Inspiration!
2010-10-02 | 14:02:10

PICK A FIGHT AND WIN IT. CROSS MY HEART.


carolinesmode


Gick upp klockan åtta imorse och började "jobba" vid halv tio. Två timmar senare hade jag lappat klart och var helt slutkörd. Upp och ner i trapphus. Puh. Men muskler får man iallafall. När jag var klar kom det fram två koreanska kvinnor till mig och frågade om jag hade två minuter över för att lyssna på något. Visst, sa jag och så började dom prata på koreanska, engelska och svenska. Fin blandning men jag fattade. Och gissa vad dem snackade om? "Mother God". Seriöst, skjut mig, tänkte jag. Så började dem babbla om att den fanns en moder gud, inte bara fader gud, och att jag skulle ta nån slags nattvard med dom. Heeeeeell to the noooooo. Jag sa att jag inte var troende och att det kändes fel. Och att jag hade buss att hinna med. Dom gav mig en lapp och sina nummer, jag hade ju ingen koreansk vän och dom ville så gärna bli mina vänner. Gick snabbt därifrån och slängde lappen i närmsta papperskorg. Varför ska alltid jag råka ut för sånt?

2010-10-02 | 00:28:37

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

Lyssna på det här, innan du somnar.  Han sätter så enkelt och klockrent orden på alla känslor. Så jäkla bra.
Ska upp och jobba tidigt imorgon. Får se hur tidigt det blir. Snaart ska pengarna rulla in. God natt.
2010-10-02 | 00:24:40

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.

Okej, skrev det här precis. Det är inte bra, la inte ner mycket tid på det, men whatever. Jag ville skriva av mig och gjorde jag det. Ni behöver inte läsa. Är en rätt så rörig text. Men skit samma. Kanske lägger in annat jag skrivit i framtiden...

Jag satt och stirrade på dig imorse. Det var på bussen, men det kändes som att bara du existerade. Den överfulla bussen med skolelever blev en suddig dimma. Jag såg bara dig. På något sett fylldes jag av ett pirr i magen. Jag blev glad. Jag känner dig inte ens. Jag stirrade. Tittade bort. Stirrade lite igen. Jag hade övat på att vara diskret. Din blick mötte min. Vad sade den? Jag vet inte. Jag vet inte om jag såg glädje, sorg eller ingenting. Något såg jag. Var det nyfikenhet? Hur ska jag kunna veta? Jag tittade snabbt bort, stirrade ut genom fönstret. Den där låten jag hört miljontals gånger spelades i mina hörlurar. Jag orkade inte byta, jag visste att alla låtar skulle vara dåliga en morgon som denna. För så är det. Vissa dagar fungerar ingenting. Inte ens musik. Andra dagar klaffar allt. Jag kände mig iakttagen och kollade upp. Mötte din blick igen. Denna gång mer intensiv. Kanske en glimt av ett leende? Ja, definitivt ett leende. Jag låtsas som ingenting och kollar ut igen. Varför gjorde jag så? Nästa gång ska jag också le, tänker jag. Om det ens var ett leende. Jag började tvivla. Bussen stannade och den vanliga paniken över att komma av först spred sig långsamt. Jag brydde mig inte. Jag hade all tid i världen. Jag bestämde mig för att inte titta på dig när du gick av bussen. Jag hade stirrat tillräckligt. Men så kände jag det igen. Jag kände mig iakttagen. Jag tittade upp. Du hade sökt min blick och nu möttes dem, våra blickar. Jag undrar vad min blick sade. Kunde du se att jag var glad? Förvånad? Eller såg jag irriterad ut? Jag lyckas alltid se irriterad ut när jag som minst vill det. Gick bakom dig på väg mot dörren, som en i mängden, bland alla människor. Jag funderade på vad jag skulle göra. Blickar och små leenden fungerar ett tag. Men sen då? Jag bestämde mig för att låta det vara. Om det händer, så händer det. Ödet får bestämma. Den här gången. Du ställde dig i vägen i dörröppningen och blockerade vägen. Jag höll på att gå rätt in i dig. Slank istället diskret förbi. Jag undrade om du såg efter mig. Jag kunde inte sluta tänka på din blick. Du dök upp i mitt huvud hela tiden. Hela den dagen tittade jag efter dig, undrade om du skulle dyka upp bakom ett hörn eller om du stod vid ditt skåp. Det gjorde du inte. Men det gjorde inget. Jag kan leva på blickarna över helgen. Tills jag får se dig igen.
2010-10-01 | 21:58:32

antingen är man kvar eller väntar på hälarna


Daphne Groeneveld för Vogue Paris sept issue 2010
Det är något med den här bilden som jag gillar skarpt.
2010-10-01 | 19:55:19

Har jag spytt på dig?

 

Haha, fan vad jag älskar den här filmen. Har sett den minst 15 gånger med alla möjliga människor nu, känns det som, och 10 gånger med samma människor (ni vet vilka ni är hahaaa). Åh, måste se den snart. Jag har den hemma tror jag till och med... bingooo.

 

 

2010-10-01 | 19:07:27

men inga tårar når min kind

knighttcat/

Äntligen fredag! Helgen kunde inte komma lägligare. Är helt slutkörd, har knappt sovit något på hela veckan och har miljontals saker att plugga. Men en dag fri från plugg unnar jag mig. Och det är oktober idag, det gör allt mycket bättre. Älskar månaden oktober. Troligtvis för att jag fyller år, men löven blir så härligt gula och det luktar så gott på hösten....höst liksom? Ser faktiskt fram emot den här hösten, till och med november, tro det eller ej.