2011-05-30 | 22:46:12

STUDENTEN

Imorgon är det dags. Dagen jag väntat på så länge. Är egentligen inte nervös, allt känns bara overkligt...ofattbart. Om några timmar är jag fri. Fri från allt detta. Det ska bli en lättnad men samtidigt är jag rädd. Livet börjar ju verkligen på riktigt imorgon. Jag har väntat så länge och nu när dagen äntligen är kommen vill jag bara pausa och stanna tiden just här och leva så som det är just nu. Men det går inte, en dag ska vi alla växa upp och på riktigt börja livet. Imorgon är det min tur. Det kommer bli den bästa dagen i mitt liv, men jag kan inte lova att jag inte kommer gråta. Det är så sjukt. Men morgondagen ska bli så jäkla bra! SK3 och Nacka gymnasium NU KÖÖÖÖÖÖR VI! Jag ler redan.
2011-05-29 | 23:40:05

dem stänger men ingen bryr sig

Har försökt tvinga mig själv att känna något och att samtidigt stänga av samma känsla. Allt blir bara en enda soppa och slutar med att jag inte bryr mig om någonting. Men så får det vara. Dessa kommande dagar handlar bara om mig och om att njuta och vara lycklig. Fuck the rest tänkte jag skriva, och nu gjorde jag visserligen det. Jag borde verkigen sova nu...
2011-05-29 | 19:36:40

stress

Förvirrad, matt, förkyld, huvudvärk, ångest, stress. Så ser mitt liv ut just nu. Kom nu på att jag inte har en klänning till slutskivan, ingen väska och inga smycken till studenten, inga vita underkläder (hur lyckas man), ja jag saknar en massa saker. Skulle dessutom ha tränat och solat i helgen och haft spakväll just nu. Men blir bara mer och mer sjuk för var sekund. Fan vad det här suger. Ska vila upp mig ikväll och planera hela morgondagen i minsta detalj så jag hinner med allt. Ska ju ha picknick med klassen också! Möh. Har inte mycket mer att säga. STRESS. Men snart är det dags. Dagen jag väntat på i 12 år. Fan vad sjukt.

2011-05-28 | 19:15:02

samma grej

Vet inte hur jag mår, orkar verkligen inte känna efter. Vill lägga mig ensam under mitt täcke och sova i evigheter men samtidigt inte vara ensam en enda sekund med mina tankar. Är så trött. Mööh. Ska iväg nu.. återkommer imorgon.
2011-05-26 | 23:11:08

OLVEN KOLVEN



IDAG FYLLER DEN SNYYYGGA BRUDEN I MITTEN 18 ÅR! OLVEN KOLVEN, OLLIBOLLI, OLLE, kärt barn har ju många namn. Har sagt grattis typ tre gånger, men det kan aldrig bli för mycket! Försökte hitta en bild på oss två men det fanns det inte många av haha men denna får duga! Hoppas du haft en jättefin dag kolven! <3
2011-05-26 | 22:33:13

torsdag

Tjenatjena! Den här dagen tycks aldrig ta slut, den har varit hur lång som helst! Började den 08.15 med min livs sista engelskalektion, likaså sista spanska och geografi. (hihi ett MVG i spanska gjorde mig lite glaad!) Känns helt sjukt konstigt men samtidigt så jäkla bra! Sen blev det en snabbis på stan, kom hem med skor till studente, och sedan vidare till jobbet. Det var sinnessjukt stressigt men tiden gick fort och det var lätt att komma in i allt. Kassan är dock fortfarande assvår haha...Börjar jobba på riktigt efter studenten men känns som att jag kommer glömma hur allt funkar på en gång...
Mötte Saida och Joel efter jobbet och hängde med Saida i Gullmars också. Börjar bli en vana men det är nice.

Nåväl, är helt fri från plugg, har tömt mitt skåp sånärsom på en bok och känner mig allmänt bekymmerslös. Den här helgen kommer bli grym! Ska ta ett stort glas cola (om nån ville veta), klappa lite på hunden, titta på tv och slutligen sova! Ha det!

2011-05-24 | 23:22:30

Den här staden äger vi, den är till för oss och inga andra


via littleplastihorses

Tjingeling! Har pluggat en massa, därav min frånvaro. Har en bok kvar att läsa ut, sedan är plugget slut för gott! Jag kan inte fatta att jag precis om en vecka har tagit studenten och står och dansar röven av mig bland de människor jag spenderat tre år med och tycker så himla mycket om. Kan inte heller fatta att jag aldrig kommer se den största delen av dem efter den kvällen... Så himla sjukt. Usch, även om jag längtar så jag spricker vill jag inte tänka på det nu...

Imorgon har jag ingen skola, men ska på arbetsintroduktion på donken. Asnervös, känner mig inte särskilt lättlärd men får göra mitt bästa haha... Dagen börjas med en promenad med fina B och Saida, så dags att sova strax!
2011-05-22 | 14:40:52

du går med blicken vänd

Tjenis pruttungar. Denna soliga och härliga dag ägnar jag inte åt att njuta utan nej, jag pluggar för fullt inomhus framför datan! Söndagsångest för sista gången och jag tänker nästan njuta av den istället.
Till imorgon ska jag ha skrivit en novell i svenska c och just nu sitter jag och försöker börja. Är helt inspirationslös, motivationslös och tom. Men tänke ta något jag skrivit tidigare och bearbeta och förbättra det...tror jag ska använda mig av tåg-texten, då det är en av mina favoriter. Ska förvränga den och förfina den... bara kötta på!
 
2011-05-20 | 23:54:50

23.54

Tänkte skriva nåt sjukt intressant, sen kom jag på att det nog inte var så intressant.
Fixade ett MVG i geografi idag efter att ha pratat urbanisering och befolkningsutveckling i 50 minuter, solo med min lärare. Kände mig rätt så grym.
Har införskaffat lite färgglada kläder till min annars svarta garderob. Kan ju visa nån dag. Annars tänkte jag sova nu, är schleten och lider av rethosta som inte vill ge sig ens trots ett kilo tigerbalsam! Ska sola imorgon bitti, känner mig äckligt blek. Sedan strosa runt i lite affärer på jakt efter skor till studenten och klänning till slutskivan, fixa i mitt rum, plugga och sedan blir det myskväll hos Yrsa. Nu ska jag och min hosta sova. Tjing.
2011-05-19 | 23:19:34

om jag hade vetat att glömma var så svårt


Idag skrattade jag tillsammans med någon annan. Någon som fick mig att le. Någon som intresserade sig för mig, lade märke till saker och som jag kunde vara mig själv med. Någon jag inte behövde ljuga för, eller låtsas inför. Någon som lade märke till att jag gör konstiga andningsläten efter att jag skrattat. Någon som kallade dem söta. Någon som ville sitta nära mig. Allt var hur bra som helst. Det var bara ett fel... Han var inte du.
2011-05-19 | 21:45:26

tråkigt inlägg med tråkig rubrik


via littleplastichorses

Tjenis pruttisar! Idag har jag haft en jobbig dag i skolan med spanskatal och skit, sedan träffade jag T och fikade och satt i en park.
Tyvärr kom min geografilärare (som jag tycker SÅÅÅÅ MYCKET OM) på att jag måste ha ett seminarie ensam med henne imorgon. Tackar tackar... Så har pluggat till det i ett antal timmar, snart blir det BB och sedan fortätter pluggandet. Och imorgonbitti måste jag lappa. Hmm, man kan ju inte alltid ha flyt...
2011-05-18 | 09:26:00

MORSNING

2011-05-17 | 23:57:13

måndag

Pluggar, pluggar, pluggar, det är det enda jag gör. Då och då (hela tiden) slinker jag in på facebook bara för att kolla läget. Så ser livet ut just nu. Det hade gått så mycket fortare att plugga om jag inte var så tankspridd. Min hjärna har svårt för att fokusera och tycker bättre om att älta saker... idag tillsammans med en hejdundrande huvudvärk har den ältat på om och om igen, och jag har funnit mig själv stirrandes ut genom fönstret på absolut ingenting. Det här är så svårt...att låta bli att göra något man vill men inte kan göra. Jag vill inte vilja. Dumma hjärna. Imorgon blir det spanskaplugg inför talet på torsdag så här kommer det eka tomt.
Nu ska jag begrava mig under täcket, ännu mer tankspridd än innan. Arg, gråtfärdig, irriterad, lite glad...kan man känna så mycket på en gång?
2011-05-16 | 23:44:44

16

Sophie kom över nu på kvällen, vi köpte lite godis och tittade på Mean Girls haha. Riktigt mysig kväll. Annars har jag bara varit i skolan och pluggat.

Imorgon tänker jag skolka. Och nej jag tänker inte låta mitt samvete ta över, för det är sjukt onödigt att gå på den enda lektionen jag har 8.20. Min frånvaro är fläckfri för tusan. En dag kan jag skippa. Ska istället sova lite, träna (!), plugga såklart och vara barnvakt. Och plugga igen...
2011-05-15 | 23:02:02

söndag

Jävlar, det verkar som att depp lockar människor eller vad är det som händer? Sjukt många unika besökare idag! Jag som inte kommenterar på nån annans blogg...jisses vad skumt.

Idag har jag bara pluggat och pluggat. Träffade Saida och B och gick omkring i ett koloniområde och sjöng (skrek). Fick mig på bättre tankar. Kom på att det är skola imorgon och känner bara NEJ jag orkar inte. Ska väl försöka sova snart. Natti!
2011-05-15 | 17:19:51

YÄY

Har ju glömt att berätta...HAR FÅTT JOBB! Sommaren är räddad! Upptäckte dock nu att jag inte kommer jobba särskilt mycket, men vad tusan, jobb som jobb och nu får jag iallafall in en fot i arbetslivet!
2011-05-15 | 11:29:00

fint runt handleden



Det finns underbart fina armband på Accesora. Tyvärr är priserna en aning saftiga, men skulle inte tacka nej till det där fjäderarmbandet...
2011-05-14 | 23:56:00

Jag glömmer aldrig dina hemligheter, det du är räddast för fast ingen vet det

Hatkärlek. Jag skulle inte ens kalla det kärlek, för någon sådan har aldrig funnits. Jag vill inte kalla det hat heller, för jag hatar ingen, men hatkärlek känns som det enda ordet som kan beskriva vad jag känner nu. Jag vill trycka på delete och på en sekund radera den kvällen då vi träffades. Samtidigt vill jag inte det, för det var den kvällen jag såg Oskar Linnros och skrek med till ”Genom eld” och var sådär helt igenom lycklig. Jag vill förflytta alla samtal jag tagit emot från dig, alla nätter jag vaknat av att du ringt, jag skulle inte ens kunna gissa på hur många det är, till papperskorgen. Jag skulle kasta påsen i sopnedkastet, följa dess väg och se på hur sopbilen sakta äter upp alla samtal och allt vi sagt. Jag önskar att jag inte visste nånting om dig, att det gick att ta bort din blotta existens ur mitt vetande. Jag önskar att jag aldrig längtat efter att få höra din röst, att jag aldrig skrattat med dig gch att jag inte hade låtit mig ens tycka om dig. Jag vill spola tillbaka tiden och radera den gången du höll min hand medan vi lyssnade på min favoritlåt. Samma låt jag skrikit ikapp med den kvällen vi träffades. Samma låt som visade sig vara även din favoritlåt. Jag önskar att jag kunde radera allt. Samtidigt ångrar jag inget. Med hans hjälp gick de tunga vintermånaderna otroligt fort. Med hans hjälp kunde jag lättare somna om nätterna. Jag tror inte att han är en elak människa egentligen, han bara beter sig som ett svin. Han gjorde mig faktiskt glad. Men även jävligt ledsen. Jag vill aldrig mer gråta mig till söms. Inte för hans skull. Allt jag ber om är en förklaring. En förklaring jag aldrig kommer få. Därför är det enda jag kan göra att gå vidare. Släppa det en gång för alla och gå vidare. Det hann nästan gå ett halvår innan jag kom fram till det jag vetat från början. Det tog bara tid att sluta förneka och inse verkligheten... Men jag har lärt mig mycket under den här tiden. Så mycket kan jag säga.

 

Det här är sista gången han nämns på denna blogg.

2011-05-14 | 23:41:41

soffkväll


tyckte bilden var så söt, var tvungen häähähäh

Sitter här invirad i en filt i soffan och tittar på Melodifestivalen. Första gången jag ser det ensam, men hade helt glömt bort att det var dags för det... Det går ju riktigt bra för Sverige! På tiden...
Imorgon ska jag upp riktigt tidigt (jo jag lovar!!) för att plugga. Tänkte vara färdig med religionen lagom till klockan tolv så slipper jag min vanliga söndagsångest. Nu hoppas jag på att jag vaknar. Höres!
2011-05-14 | 20:33:13

finns det en så finns det flera.

Hej och hå. Igår var jag ute med Josse och Frida och hade grymt kul! Tyvärr möter man ibland människor man helst vill undvika och det var det som hände igår. Är fruktansvärt arg och irriterad. Kan inte fatta att jag lät en så störd människa få ta del av ett halvår av mitt liv och ta så mycket energi och tid från mig som han gjort. Jag vill ha en rejäl förklaring, men inget kommer att förändras ändå...är så sjukt förbannad. Och äcklad. Usch. Varför finns det bara idioter överallt?

Ska släppa det för stunden och hänga i soffan tills jag somnar. Adjöss.
2011-05-13 | 00:51:14

nattliga reflektioner

Jag har en vagel i ögat. Min tandborste luktar öl. Och mina ben är fulla av små bölder. Yäääy.
2011-05-13 | 00:39:36

jag dansar men jag känner ingenting alls

Är arg på mig själv. Tack och hej.
2011-05-12 | 22:25:46

välkommen in


urfint foto, via ilovewildfox

Tänkte precis skriva att mitt bistra humör var borta, men sedan började såklart min data bråka med mig. Hursom, är gladare nu. Ligger bekvämt i soffan med en påse godis framför Big brother och har det rätt så nice.

Imorgon ska jag till tandläkaren för första gången på... länge. Och nu äter jag godis. Duktig jag är. Åh blev plötsligt sugen på kebabpizza...med vitlökssås..det bästa som finns..dreeggeel.
2011-05-12 | 11:27:01

bittert.

Vaknar upp efter alldeles för mycket sömn. Tror att det här ska bli en bra dag. Kommer det bli det? Nej. Nu har jag två timmar att döda i min ensamhet i en kokande lägenhet, för jag tänker inte gå och sätta mig i en park själv och jag hinner inte åka till gymmet på den tiden. Kuuuuult. Varför får man aldrig vara glad och nöjd utan att någon där uppe eller nåt kommer och ändrar på det? Nej, man får helt enkelt inte vara för glad här i livet.
2011-05-12 | 09:27:00

god morgon

2011-05-11 | 23:09:35

möh

Sov hos mami och Emelie igårnatt som sagt. Vaknade upp i en tom lägenhet och länsade deras kylskåp lite. Sedan blev det stadsvandring med klassen och sen träffade jag Sophie och hängde en stund.

Har varit sjukt irriterad på allt idag. Det riktigt kliar i benen och fingrarna. Så irriterad är jag. Måste vara några jävla hormoner. I samband med människor. Asjobbigt.
2011-05-10 | 10:38:00

vill ha just nu


(Förprogrammerat)



En färgglad clutch, gärna i kornblått. Dessa kommer från american apparel.



Tunna linnen och klänningar i pasteller.



Jeans i liknade färg som dessa. Hittade hos Klingan.



Röttoranget läppstift.



Nya solglasögon. Dessa är från Glitter.

2011-05-09 | 22:09:23

finns det en så finns det flera



bilder via knighttcat


Hängde med Saida i säkert fyra timmar. Vi satt på kajen i Slussen tills vi höll på att bli uppraggade av engelsktalande 40-åringar. Nu är det bb som gäller.
Imorgon ska jag försöka sola på morgonen, sedan möta B och fixa med vårat religionsarbete, sedan luncha med Saida och Frida, hämta och passa barn och slutligen sova hos mamma och syster. Busy day. Så vi hörs nog först på onsdag, bloggiloggen...hööh. Ha det!
2011-05-09 | 17:38:48

17.38

Fick en kommentar från en viss Angelica angående dejten i lördags haha.. Jaa det lilla säret råkade lyckligt nog stå utanför biografen med typ halva sin klass, så det blev ett snabbt "hej, jag ska hrm på bio..hrm". Dejten i sig var inget att hurra över. Sällskapet trevligt, javisst, men vi hade inte mycket att tala om så det var himla stelt. Men men, trevligt var det iallafall!
2011-05-09 | 17:09:33

man kan aldrig ha för många bikinis




sade Felicia när hon upptäckte att hon återigen köpt alldeles för många bikinis. Och denna sommar har jag inte ens bokat någon utlandsresa ännu. Nåväl, de kommer nog till användning ändå! Är kär i mina bikinis och modellen är underbart fin. Från H&M kommer dessa, 50 spänn/del.
 Märkte även att jag gått ner en rumpstorlek. Det syns inte men tydligen så är det så. Eller så gjorde dom bara trosorna extra stora i år.
2011-05-09 | 16:24:43

nu flyter det på

Tjenna! Det var omöjligt att blogga under hela gårdagen, därför blev det tyst här ett tag.
Imorse hade jag religionsseminarie som faktiskt gick väldans bra! Och nu är jag precis hemkommen från en arbetsintervju på donken, även den gick bra! Det kändes jättebra när jag gick ut därifrån så håller tummarna nu. Det här med intervjuer blir bara lättare och lättare ju mer man gör det.
En annan bra som är helt sjukt grejt är att jag är ledig i fram tills måndag. Inga lektioner imorgon, endast en stadsvandring på onsdag men det räknas knappast som plugg att gå omkring i stan i solen och titta på hus. Sedan är det arbete hemma och ute som gäller. Fan vilken värd vecka. Kan inte sluta le, för allt känns så bra just nu.

Ska leta fram gladiatorsandalerna från förra sommaren, kanske börja laga mat så att den är klar tills papi kommer hem, och sen möta Saida. Sjukt nice. Vi höres.
2011-05-08 | 00:15:28

00.15

Nyligen hemkommen och frusen som tusan. Hade bästa lördagen på riktigt länge. Vaknade upp av mig själv, strålande sol, hittade studentklänning, fikade med Lison, Emelie, Jenna och mamma på middag. Har inte varit ett dugg stressad eller haft ångest, utan bara chillat och njutit. Desto mer ångest kommer jag ha imorgon. Det vankas religionsplugg. Nu ska jag bums i säng!
2011-05-07 | 15:58:24

visst, du kan klippa dig, skaffa en annan tjej

Hej och hå! det blev en studenklänning, en t-shirt och en - hör och häpna, ännu en till BIKINI. Jag är fanemig besatt av bikinisar. Jag kan visa er den senare. Nu väntar jag på att Lisa ska ringa, så ska vi träffas och ta en fika. Sedan kommer Emelie och Jenna över på middag! Yääy!

Och nu sa jag precis ja till att gå på en dejt...jag..dejta? Hjälp jag dejtar inte. Men nåväl, det blir bio så det ska väl gå bra haha.

Ha det!
2011-05-07 | 11:07:52

lördag

Morsning! Somnade på soffan runt tolv, släpade mig in i mitt rum för att sedan däcka och sova i tio timmar. Härligt utvilad är man nu. Strålande sol bjuder denna dag på. Få se vad jag ska hitta på, men ska nog börja med att göra mig iordning och gå ut på stan och titta i lite affärer. Blir nog bra.
2011-05-06 | 22:02:04

ovärdig

Du har gjort det igen. Grattis. Återigen har du fått mig att känna mig dum, korkad, utnyttjad, otillräcklig och rent jävla efterbliven. Jag är förbannad men mest besviken på mig själv. Du är vidrig och inte värd min tid. Hur fan kunde jag gå på det igen?

Nu kastar jag. Brutalt.
2011-05-06 | 17:47:54

I´m just a Holy fool, oh baby he´s so cruel

GRYM video

2011-05-06 | 16:32:00

dunkande hjärtan klockan kvart över fem

2011-05-06 | 15:22:19

det handlar om dig



smått uttråkad tjej, utom fokus, väntar på att entra tvättstugan för första gången. och ja, det där är min tunga, det...
2011-05-05 | 21:30:08

öppet brev till felson mandela i hennes egen blogg

Halloj. Det här är Lisa som skriver. En riktig blogrape alltså. Hehe.

Jag tänkte att jag kunde berätta lite om Felson. Det är ju så jag kallar henne, Felson Mandela. Hon är en riktig fredskämpe den där Felson. Hon gör mig alltid på bra humör. Det är helt oundvikligt för mig att se henne i skolan utan att le eller skratta.
Jag kan ha världens sämsta morgon då jag spiller ut min tekopp, slår mig på alla hårda bordskanter i hela huset och missar bussen. Men när jag kommer till skolan och möter Felson i korridoren, och hon bara lyser som en sol, då försvinner den där dumma morgonkänslan.

Felson och jag har åkt buss hem ganska många nätter, särskilt de senaste månaderna. En natt som jag aldrig kommer att glömma tog vi bussen hem till henne. Klockan var väl runt halv fyra, båda var dödströtta och ville bara sova. Det slutade med att vi pratade om precis allt och ingenting fram till halv sju på morgonen.

Felicia är en person som är väldigt förstående. Jag kan säga precis vad som helst till henne och vara säker på att hon aldrig kommer skratta åt mig, hur fånig, töntig eller löjlig jag än kan känna mig. Hon lyssnar alltid. Och hon är bäst på att sjunga med i låtar på skämt, då börjar jag skratta.

Jag är så glad att jag får vara din vän.


2011-05-05 | 15:49:53

these girls fall like dominoes

Hade en superchill dag i skolan, en engelskaredovisning som faktiskt gick bra, sedan drog jag, Saida, B och Frida till Forum för att käka lite thai och titta i affärer. Trevlans och mys! Nu ska jag strax möta upp Angelica, så ska göra mig i ordning. Och ikväll är det skiva på båt som gäller. Hörs imorgon!
2011-05-04 | 23:09:14

men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Ibland när jag bara sitter och tänker kan jag plötsligt komma på några fina eller mindre fina ord för den delen, som jag bara måste komma ihåg. Då brukar jag anteckna dem på närmaste papper eller under Anteckningar i min klump till mobil. Ibland letar jag fram anteckningarna, bara för att se vad det nu var jag skrev den där dagen på tunnelbanan då jag var så himlans lycklig, eller då jag var så fruktansvärt ledsen när jag promenerade genom regnet, eller då jag var lika likgiltlig som den där stenen jag sparkade på häromdagen. Det här är lite av vad jag skrivit de senaste veckorna:

 

Ett sms från en annan pojke, någon som inte är du, inte alls som dig, din raka motsats. Han frågar saker om mig och han samlade mod att skriva ”puss”. Inte vågar jag hoppas på något, för då kommer någon att sabba allt. Som vanligt. Men ändå kan jag somna med ett litet leende på läpparna.


En av mina vänner har gått och kärat ner sig. Jag borde varna henne men jag har redan sagt vad jag tycker. Nu gläds jag istället åt hennes förmåga att kunna känna. För när hon är glad blir jag glad.


Ett kallt, mörkt rum. Fötter inslingrade i varandra. En arm runt midjan. Ett tag fick jag ligga i dina armar. Du luktar på min arm, ger mig en djup blick. Sedan drog du dig undan. Du skulle inte ha lagt din arm runtom mig.


Om jag visste vad jag ville och vad jag håller på med. Då skulle allt vara enklare. Men om jag visste vad du höll på med, för det är något jag aldrig kommer att förstå, ja då vore allt bara enkelt.


Arg, förbannad, besviken. Jag tror på att ge folk chanser, men när de sedan inte gör något åt saken, vad fan är det då för mening med att ge folk en chans? Jag trodde att jag trodde på chanser. Jag trodde att jag trodde på tid. Nu vet jag att jag inte tror på ett skit.


Jag blir ledsen när jag tänker på hur dålig jag är på att visa mina vänner hur mycket jag uppskattar dem. Det finns två människor som den senaste tiden fått mig att öppna upp alla mina lås, blotta mitt innersta och förlita mig helt på dem. Dem har hjälpt mig, alltid varit där, fått mig att bli glad. Likväl hoppas jag att jag hjälpt dem och gjort dem glada. Jag har svårt att säga och visa för människor att jag tycker om dem, men på något sätt ska jag allt visa dem hur mycket de egentligen betyder.


Hjärtat dunkar hårt och det dunkar fel. Helt fel.


Dom sade att du brukar hålla på i två veckor, innan du tröttnar. Jag var säker på att du skulle göra samma sak mot mig, jag väntade mig det. Men om det gått längre tid än det, sinnessjukt längre tid än två veckor, vad innebär det? Jag kommer aldrig förmå mig att fråga. Det är jag alldeles för rädd för.


Jag skrev en dag, det var snart ett år sedan, om hur jag liknade mig själv vid ett gammalt second hand plagg. Ett som man gick och klämde på men aldrig tog sig råd att ta med hem. Istället tog man hem den där nya tröjan. En dag ska jag leta fram den där texten.

 

Förut var jag ledsen. Jag övergick till att vara glad. Sedan blev jag likgiltlig. Idag är jag irriterad. Men det spelar ingen roll. Om några månader kommer det inte finnas något att irritera sig över. Och ja, jag hoppas att du går sönder inuti, såsom jag gjorde. Och nu har jag gjort mig själv arg.

2011-05-04 | 21:45:03

vi fick inte åka någonstans, inte ens till Köpenhamn


via rack and ruin

Hade pluggat färdigt redan vid halv åtta idag, så unnade mig att titta på film på nya tvn . Lite vardagsmys! Ska se på bb snart och sedan sova, börjar på tok för tidigt imorgon.

Känner att jag har lite bloggtorka. Har varken något vettigt eller roligt att skriva om och att skriva om vad jag gör varje dag är inte alls kul för er att läsa. Ska fundera på saken...
2011-05-04 | 18:47:33

vad tusan

Jag har börjat kalla mina föräldrar vid deras förnamn. Istället för mamma och pappa är det deras namn som ploppar upp i huvudet. Jag låter ju sjuk. Vad händer?
2011-05-04 | 10:48:24

it´s far from home, it´s for the better


lite random bilder. yäy jag ser toppen av globen från mitt fönster

Skulle ju åkt till gamla huset imorse men fick ett sms av pappa när jag var redo att gå till tuben att jag inte behövde komma. Så har en timme att döda innan jag måste rusa till skolan. Satte mig i skönaste soffan, på med radion och datan i famnen. Det är bra grejer det...
2011-05-04 | 00:09:06

jag glömmer aldrig bort vad du gjort


via studdedhearts

Idag har jag tränat, passat barn, hälsat på Emelie, lagat middag, sökt jobb, hinkat cola... effektiv dag. Imorgon bitti ska jag tillbaka till huset en sista gång och hämta det som glömts. Sedan lite geografiseminarie och därefter stadsvandring. Kult... eller...? Ska sova nu iallafall. Lite gladare, fast mer förvirrad än för några timmar sedan. See you later...
2011-05-03 | 21:02:23

det var för längesen, så längesen

Jag är så less på allting. Är så less på allt snack, att man säger en sak och gör något helt annat. Är trött på spel, falskhet och allt detta uppmärksamhetsbehov alla drabbats av helt plötsligt. Storhetsvansinnet flödar. Jag sitter och ser på, leendes, men mitt leende kan inte längre nå mina ögon, för då skulle även jag bli lika falsk. Jag försöker tänka på de goda stunderna, men de mörka tar över och det finns ingenting att se på. Fan vad jag fått nog.
2011-05-02 | 20:20:53

hej

Hej och hå! Det blev ett litet uppehåll! I fredags var det som sagt mösspåtagning och jag hade bästa kvällen med halva min klass på Nype, så kul att alla var samlade och bara körde järnet! I lördags blev det mys, middag och spel hos B med de närmsta, också lika trevligt med mycket skratt. Flyttade även i lördags, så det blev två timmars sömn natten från fredagen till lördagen, men jag var lika glad ändå... Nu är internet på plats och allt ska fungera som vanligt, lägenheten är dock kaos med kartonger överallt, men till helgen ska allt fixas. Saknar skogen lite, men bara lite...saknar syster mest... Nu ska jag snart gå och sola innan jag ska se på BB!