2009-07-31 | 21:36:03

TURKIET


flickr.com


Imorgon är det äntligen dags för mig att flyga till Turkiet och Alanya. Som jag har längtat! Väskan är så gott som packad men jag är inte redo. Jag är jätte nervös haha. Men jag ska njuta och bara lata i solen. Om jag får tag på en data hör ni kanske något från mig, men annars vet ni nog att jag mår förjävla bra ändå:D Jag åker alltså i morgon och kommer hem den 16. Men då drar jag genast till Sundsvall, så inte förrns den 20 kommer jag att skriva här. Men ni klarar er, och dessutom har jag asmycket bilder att visa när jag kommer tillbaka! Ha det bäst för det kommer jag att ha!

Turkiet 1/8 - 16/8
Sundsvall 16/8 - 20/8


KÄRLEK
2009-07-31 | 00:04:28

TORSDAG

Tjohejsan. Idag har jag hängt runt i Forum med Sophie och köpt, enligt mig, svindyra batteirer och lite annat nödvändigt. När jag kom hem packade jag och gick en promenad med Josse. Sen packade jag ännu mer. Det här är ju inte särskilt intressant men jag vill ändå hålla er uppdaterade om läget...haha. God natt.
2009-07-29 | 23:33:13

I wrap you around all of my thoughts, boy you´re my temporary high


foto: Sophie, redigering: jag

Hjälp, vad håller jag på med... ska sova snart, min näsa visslar förfärligt när jag andas, inte trevligt.
2009-07-29 | 23:07:14

090729


Panikshoppade med mamma inför Turkiet, detta kom jag hem med: två linnen, en t-shirt med uggla på, vit linne med volanger, blå volangklänning, mascara, sex stycken trosor (vadå, jag ska vara borta i tjugo dagar utan tvättmaskin haha), nagellack, sminkborstsrengöring, ögonfransfärg och en bok... Jag tror det var allt. Mycket ful bild, jag vet, men jag orkade inte ta på mig allt och visa. Men en bild är väl bättre än ingen...särskilt nu när jag ska vara borta tjugo dagar utan tillgång till en data.. hur ska detta gå? Haha
2009-07-28 | 16:02:50

Otur

Jag skulle kanske inte ha skrivit att jag var på topp igår. En halvtimme senare brast ett kärl i min näsa och blodet blodet flödade. Och det var inte små  mängder heller. Här snackar vi förblödningsmängder.. Eftersom att det var fjärde gången inom loppet av en vecka jag blödde så här så vr jag helt enkelt tvungen att åka in till akuten. Akuten på Karolinska var den enda som var öppen. Väntetiden blev sex timmar. Klockan var ungefär kvart över nio-halv tio när jag kom dit och halv fyra fick jag komma in och träffa läkaren. Det var ett kärl som var trasigt så läkarn brände ihop det och en timme senare fick jag åka hem. Klockan fem i morse gick jag alltså och la mig. Känner mig väldigt sliten nu, men nu är det problemet ur världen... hoppas jag. Undrar vad som händer här näst? Det ena problemet avlöser den andra... det är verkligen jätte jobbigt. Igår i bilen på väg till Sjukhuset när jsg förstås var väldigt upprörd och satt och grät liknade jag mina problem vid att någon sitter med en vodoodocka och sticker en nål i dockan då och då och sitter och flinar åt mig när jag slappnar av och njuter av att inte ha några problem i världen, medan denna någon sitter och planerar nästa problem... Det känns faktiskt så haha;)
2009-07-27 | 20:03:28

PÅ TOPP!

Nej jag drömde inga söta drömmar, tvärtom drömde jag en hemsk dröm..ryser uuh. Idag har jag gjort något jag lovade mig själv att aldrig göra...och nu vill jag göra det igen. Och nej jag tänker inte berätta för då blir mina vänner säkert arga haha;) Jag städa även mitt rum. En total städning inkluderat avdammning, dammsugning och städning av speglar. Nu är mitt rum på topp! Liksom jag. Jag har övningskört idag. Jag var så jävla bra haha. Allt känns så bra nu och om fyra dagar drar jag till Turkiet. Snart ska jag gå på en promenix. Tjing!

2009-07-27 | 00:47:08

Nattuggla

Hejsan! Jag vet att jag lovade bilder från förra veckan då jag och S fotade häftiga ljus, men de får komma en annan dag. Just nu håller jag på att redigera bilder från i lördags istället! Har beslagtagit Emelies säng över natten, tänkte passa på att sova här medan hon sover borta. Man sover som en gud i hennes säng. Det är sant. Och nu ska jag faktiskt stänga av datan och just sova. Jag planerar att försöka gå upp tidigt och inte sova bort hela dagen. Hoppas jag drömmer om nåt roligt... och inte om dödsätare från Harry Potter (som jag förresten såg nyss i min ensamhet) som försöker ta över Jorden, som jag gjorde i går natt. Haha... God natt.

2009-07-27 | 00:40:12

I DON´T WANNA DREAM ABOUT ALL THE THINGS THAT NEVER WERE


på bilden: jag, foto: sophie

Favoritbilden från när jag och Sophie fotade i lördags.

2009-07-25 | 20:45:53

LÖRDAG

Hejsan hoppsan! Lite dålig uppdatering här märker jag men snart så kommer en massa fina bilder upp här så håll ut, haha. Jag och Sophie fotade idag och jag märkte nu att vi tog 705 bilder. Herregud är allt jag kan säga. Det kommer att ta dit att välja ut och redigera de där bilderna. Så länge kan ni få glo på bilderna jag lovade för några dagar sen. De kommer snart... om jag inte ska gå ut och gå med Emelie. Vi får se! :)

2009-07-24 | 10:36:49

Chock

Hjälp... idag kom lönen från fyra veckors hårt arbete. Jag har pengar... jag är rik... haha ursäkta men det är svårt att få in i hjärnan att jag har mer än etttusen egna kronor som jag kan göra vad jag vill med. Jag har nog aldrig haft mer än tvåtusen som jag lyckats spara ihop till... Nu får jag inte spendera alla pengar bara. Dock är jag skyldig folk totalt 700 kronor så där rök en tusenlapp redan... Nu ska jag käka frukost, adjöss.
2009-07-23 | 19:54:27

AT THE COUNTRYSIDE


Igår var jag och hälsade på mormor och morfar över dagen. Vi åkte till ett kulturhus ute på landet och fikade och kikade på ekologiskt odlade grönsaker och annan mat och produkter.De hade ett eget miljövänligt system för att få el och husen var byggda i konstiga former och de levde typ enbart på det de odlade själva. Rätt så intressant att se. Kändes lite som en Barbapappa-värld haha
På kvällen satt jag och Sophie vid Boo badet och hade det mysigt. Vi tog ungefär 350 bilder på häftiga ljus haha. Tyvärr dog batteriet i kameran när jag skulle ladda in bilderna men de kommer upp här inom en snar framtid!
2009-07-21 | 22:43:18

090721



Jag och Sophie åkte som sagt till Kista Galleria idag och stannade där nästan hela dagen. De hade jätte mycket rea och bara efter några minuter fyndade Sophie tre halsband för nittio kronor och jag en klocka för hundrafemtio (som jag kan visa när jag fått den fixad, den är för stor). Hittade också jeansen på bilden ovan på Gina Tricot för nittionio spänn och ett par svarta shorts (lyckades inte få till nån bra bild på dem) för fyrtionio. Och en vit lös t-shirt med en liten ficka som jag letat efter så länge. Kommer från Cubus men den var dock inte på rea. McNuggets och milkshake vart det förstås till lunch också ;)
Nu ska jag se på So you think you can dance och duscha håret. Inte samtidigt då..
2009-07-20 | 23:03:58

Tjugonde.


Hejsan! Idag är den första dagen på riktigt riktigt länge som jag varit ensam hemma. Jag har spenderat dagen med mig själv och bara läst tidningar jag lånat av Sophie, suttit vid datorn och fotograferat i trädgården (bilderna ovan är resultatet). Vädret har varit lite skumt men jag har suttit ute lite grand iallafall. Mer dagar som dessa efterlyses! Inte för att jag inte gillar att umgås med andra, men ibland behöver man vara för sig själv och jag har inte haft en ensam lugn stund sedan jullovet vad jag kan minnas så idag har jag haft tid att tänka och bara slappa.
Imorgon ska jag och Sophie åka till Kista galleria, testa nåt nytt liksom, det var många år sedan jag var där sist. Dags att sova nu kanske. God natt.

2009-07-20 | 20:04:49

SMÅLAND


Bildbomb från Småland

Det var en mycket trevlig och rolig dag, trots regnet! God mat blev vi bjudna på också. Och Freya var överlycklig:)



2009-07-17 | 22:29:10

090717 (Jag fyller år om tre månader haha)

Hej igen! Harry Potter var asbra. Det var mer humor i den här filmen och bra sådan. Tyckte dock att dom hade tagit bort lite viktiga detaljer från boken... Men jag kommer alltid att tycka att Harry Potter-filmerna är asbra så det spelar ingen roll haha.

Imorgon åker jag till kära fina Småland över dagen! Vi ska hälsa på Freyas uppfödare i Kalmar och hon ska få träffa sin mamma och sina syskon. Kameran följer glatt med viskade den till mig! Det kommer garanterat komma upp många bilder på söta hundar här när jag kommer hem. Ska dra mih uppåt mot sängen nu, upp tidigt imorgon. Åh vad jag älskar att åka bil genom Sverige haha. Det är så mysigt. Ha det fint här hemma!

 
2009-07-17 | 11:45:54

FREDAG

Hej hej! Nu ska jag dra hem till Sophie över dagen och ikväll blir det Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Längtar!
2009-07-16 | 23:23:15

NYTT


Shoppade lite med mamma idag efter mitt besök hos doktorn. Kom hem med en jeansskjorta som blir väldigt fin till hösten och en klänning på rea för 124,50 spänn med namnet Felicia att ha på kvällarna i Turkiet. Båda från Gina Tricot. Hade dock aldrig sett den klänningen innan den var på rea så jag blev lite extra glad. Bilderna gör dock inte plaggen rättvisa men jag får visa dem på i sinom tid.
Nu står Skenet bedrar på i bakgruden. Den är för jävla roligt haha. Jag rekommenderar er att se det, men det är från 80-90 talets England så det kanske inte passar allas humor. Men jag tycker att det är väldigt roligt!

Imorgon ska jag upp lite tidigare än vanligt och springa eller gå raskt. Känner att det är på tiden...
2009-07-16 | 11:59:17

#1 CIRCUS TOUR 2009


bilder tagna med digitalkamera, man fick inte ha med sig systemkameror in

Här har ni alltså en massa bilder från Britneys konsert i måndags, och mer kommer! Jag tycker att konserten var så jävla bra. Ursäkta alla svordomar som kommer nu men jag vet inte hur jag ska beskriva det utan att svära haha. Det var det bästa jag varit med om i hela mitt liv tror jag. Det var en fantastiskt show och något jag aldrig kommer att glömma. Jag skiter fullständigt i att det var playback på de flesta låtar. Ärligt talat, hade man hellre velat se henne göra ett danssteg i varje show och sjungt på riktigt i alla låtar eller sett henne göra en fantastisk jävla show och dansa och vara glad och ha playback och sjunga på två-tre låtar? Jag väljer det senare alternativet alla gånger! Det här var en once-in-a-lifetime grej som jag inte ångrar en sekund att jag gick på. Vi hade ståplatser men såg ändå jätte bra och vi var jätte nära Britney vilket var väldigt häftigt. Jag och Sophie hamnade längst fram vid staketet mot slutet och det var så jävla grymt...haha. Ja, det här var helt enkelt något jag aldrig glömmer och jag skulle gå på hennes konserter tusen gånger om. Det var värt varenda öre.

2009-07-16 | 00:22:18

090716

Hejsan bloggen! De senaste dagarna har varit grymma, speciellt måndagen. Men det tär på krafterna, just nu känner jag mig mer utmattad än vad jag gjort på länge. Jag lägger upp bilder och berättar lite imorgon. Men nu ska jag få välbehövlig sömn i min egen säng. Jag vaknar när jag vaknar. God natt!
2009-07-13 | 13:43:44

MÅNDAG


det blir lite roligare att äta frukost när man har en sådan här gullig skål

Jag håller på att laga pastasallad inför morgondagen då jag och Lisa ska gå på Allsång på Skansen. Bäst att jag sätter lite fart för om några timmar ska jag möta Sophie, Nathalie och Line och käka med dem innan konserten. Hinner kanske slänga iväg ett litet inlägg innan jag åker. Vi hörs!
2009-07-12 | 22:10:54

BRITNEY SPEARS



Jajamensan, imorgon är det äntligen dags för Britney Spears i Globen. Som jag längtat, men det är först nu det slår mig att jag verkligen ska gå. Det kommer att bli grymt häftigt!

Nu började precis en surfing film som jag, om jag inte missminner mig, tror att jag såg på Olivias land för ett år sen. Ska ta och kika lite, hej hej.
2009-07-12 | 20:41:41

SÖNDAG

Nyss hemkommen från sista dagen på jobbet! Det känns otroligt bra att snart ha de där pengarna och det känns nästan ännu bättre att ha sommarlov på riktigt och bara ha roliga saker att se fram emot. Inga plikter. Bara att njuta! Hur ska jag fira det här nu då?


2009-07-11 | 23:26:55

090711

Fixar lite med bloggen igen, därför kommer allt se lite konstigt ut ett tag :)

Nu är det mesta klart tror jag;)
2009-07-11 | 00:10:43

When everything ment everything


Lyssnar på Matt Nathanson

Go kväll go kväll, vad har hänt sen sist? Jag har bara jobbat och jobbat och spelat kort hemma hos Sophie, kört bil bland andra bilar, fått biopresentkort av jobbet för att jag är den bästa köksan de någonsin haft, haha. Stoltheten sväller. Nu är det bara två dagar kvar och det ska jag väl klara av... Jag shoppade lite idag innan jobbet, jag kan slänga upp några bilder när jag får lite tid över. Ska läsa lite ur Harry Potter och Halvblodsprinsen innan jag somnar. Det var fyra år sen  jag läste den sist så jag hade glömt bort nästan allt, men den är riktigt bra. Ha det gott tills vidare!
2009-07-08 | 11:44:43

090708

Hejsan hoppsan! Tänkte försöka hinna med ett litet inlägg innan jag ska till jobbet. Idag har jag hunnit med ett tandläkarbesök (var där igår med, nu är min rotfyllning helt klar) och ett besök hos frisören. Fick bort det gråa ur håret och nu är jag blond igen! Jag känner verkligen att jag sakta får mitt liv tillbaka haha. Jag ska vara blond och ingenting annat. Kan eventuellt tänka mig att bli brunett om några år, men då ska det vara mörkt! Inte askblont och inte ljusbrunt, det passar verkligen inte mig.

En rolig sak som hände igår, eller det var inte så roligt, det var mest hemskt... Jag skulle hem från jobbet och satte mig längst bak av någon anledning, jag hade ingen lust att sitta bredvid någon annan. Det skulle jag få ångra... En man satte sig bredvid mig och frågade när bussen kom till en viss station. På engelska. Eftersom att det var ett tag sen jag sa något på engelska svarade jag lite halvknakigt  "ten minutes....i think...". Han sa tack och fortsatte prata. Han frågade vad jag lyssnade på (hade tagit upp min mp3) och han frågade om jag kunde några andra språk förutom engelska och svenska. Jag tänkte inte då på att han såg lite chilensk eller peruansk ut så jag svarade att jag kunde lite spanska. Självklart började han då prata spanska med mig. Och han berättade vart han jobbade och han gav mig ett visitkort ifall jag ville komma dit. I hela tio minuter satt jag bredvid honom när han pratade och jag sa "what?" och "yeah...". När han skulle gå av sa han att jag var "muy guapa" vilket betyder mycket snygg/vacker. Det värsta var att han var gammal! Och usch jag blev så äcklad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. När jag kom hem duschade jag och skrubbade mig haha. Det här var inte riktigt hela historien men jag hinner inte skriva mer. En läxa har jag dock lärt mig! Aldrig mer ska jag sätta mig längst bak i bussen om jag är ensam! Det blir de fyra mobbade låga sätena i mitten i fortsättningen....uhhh jag ryser fortfarande...
Nu måste jag rusa. Efter jobbet ska jag hem till Sophie. Hej då!
2009-07-05 | 18:50:59

SÖNDAG


sandalerna jag införskaffade igår, 299kr från Skopunkten, inget större rån
Var i Forum och Sickla med Emelie idag men hittade tyvärr inget snyggt jag tyckte var prisvärt, men ska in till stan imorgon innan jobbet och kika lite snabbt.
Ska käka lite nu. Ha det!
2009-07-04 | 17:48:39

OH BABY, IF I WAS YOUR LADY I WOULD MAKE YOU HAPPY


lyssnar på Colbie Caillats mysiga musik och väntar på min american kebab...
2009-07-04 | 16:31:09

090704

Tjena! Igårkväll träffade jag Olivia och Sophie (som jag inte hade sett på 15 dagar!). Sa adjö till min fina vän Olivia, hon åker nämnligen till Frankrike på tisdag och jag kommer inte att träffa henne förrns den 16 augusti. En evighet!
Sedan åkte jag och Sophie hem till henne där vi såg Bröllopsduellen, sen somnade vi runt tre och vaknade vid elva av att Lisa ringde och pratade på norrländska haha. Åkte hem från Sophie vid ett, köpte ett par sandaler som jag kan visa senare. Nu åskar det och strax kommer regnet. Mysigt haha. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på, det är nog pizza och film som gäller.


2009-07-02 | 22:09:54

TORSDAG

Idag är det en sådan där dag då jag önskar att jag bara hade legat kvar i sängen. Att titta sig i spegeln och inte känna igen sig själv eller tycka om det man ser är hemskt. Det var länge sedan jag kände så men idag var en sådan dag. Inte nog med att jag har brännsår i ansiktet som jag knappt kan täcka som gör att jag mår dåligt, utan mitt hår är ännu ett problem. Jag var nämnligen hos frisören och färgade i tisdags. Självklart blev det fel som det alltid blir med mitt hår och nu skiftar det i grått i längderna och topparna. Helvete. Som tur är har man ju garanti om man inte blir nöjd, så på onsdag ska jag tillbaka dit och få det fixat så att håret blir ljusare igen. Visst är det här inga enorma problem, men det kan faktiskt förstöra ens dag.
 Att det finns större problem fick jag också smaka på idag. På väg till jobbet fastnade jag och mamma i en bilkö precis bredvid Ringen, grejen var bara den att det inte var en kö. Det var en massa ambulanser och polisbilar och människor som stod runt en man som låg på marken medan en kvinna gjorde hjärtpumpningar, vad det nu heter, på honom. Och jag och mamma satt i bilen bara 10-15 meter ifrån. Det var en hemsk syn och jag var nästan i chocktillstånd. Jag vet inte hur det gick för mannen men med största sannolikhet dog han. Han var livlös när han fördes iväg i ambulansen. Att sitta så nära och se någon (troligtvis) dö var inte bra för mig att se. Kommer troligtvis drömma mardrömmar om det inatt... Jag hoppas verkligen att mannen överlevde.

Nej usch vad hemskt det var. Inget mer om det. Något trevligare är att Sophie har kommit hem från Bali. Välkommen hem till Sverige (jorden tänkte jag skriva haha). Imorgon ska jag äntligen få träffa henne!:) Nu ska jag smörja in mina brännsår och lägga mig under ett täcke någonstans och hoppas på att allt är bättre när jag vaknar igen.

2009-07-01 | 20:59:10

SISTA KVÄLLEN I JUNI


Sista kvällen i juni spenderades hos Olivia med utsikt över Stockholm, lyssnandes till Allsången från Skansen


2009-07-01 | 11:10:29

JULI

Hejsan hoppsan! Vad har hänt med vädret? Inte en solstråle så långt ögat når. Inte gör det mig något eftersom att jag ändå inte kan sola på några dagar. När jag skrev att jag hade bränt ansiktet trodde jag inte att jag hade bränt mig så rejält. Morgonen efter hade jag djupa brännsår i ansiktet, men som tur är håller de på att läka nu. Det gör väldigt ont från och till men det är bara att härda ut. Idag ska jag jobba från 13-19, bäst att få i sig lite lunch nu kanske. När jag kommer hem har jag en massa mysiga bilder från igår att visa!