2011-09-29 | 00:25:07

haj

Har hemtenta som ska vara inlämnad, livsångest plus ny mobil som håller mig borta härifrån. Men till helgen har jag planerat lite skojs som kanske kommer upp här! Höres hörrni.
2011-09-28 | 21:40:07

fii fan

Jag är inte en männsika som hatar saker. Jag kan gå omkring och vara bitter, javisst, men jag försöker tänka se allt från den ljusa sidan. Men det finns en sak jag avskyr. Människor som byter ut varandra. Folk som byter ut sina vänner. Jag har blivit utbytt mot en annan tjej av killar och visst det kan jag leva med. Han var uppenbarligen ett svin. Men människor som byter en vän man delat saker med, berättat saker som tynger en, det är fan inte okej. Vi människor har börjat byta ut varandra som man byter ut mobiler. När man tröttnat tar man en annan. Jag överanvänder uttrycket "vem fan gör så?" (har blivit min mest sagda mening de senaste veckorna) men den passar så bra till hur människor beter sig. Vi klampar omkring på varandras känslor, lovar saker vi inte håller som om att det var det mest naturliga i hela världen. Jag avskyr det. Det finns en anledning till att jag har det här uttrycket på min vägg:

2011-09-28 | 21:26:57

something about, baby you and I



Den här videon är smått läskig men det är något med den som gör mig helt förälskad. Så fin på ett konstigt sätt.
2011-09-27 | 00:36:18

tar en nostalgitripp...



hade varit underbart om man hade kvar lite vhs-filmer nu alltså
2011-09-27 | 00:23:30

let it burn

Varför hugger det till lite i magen varje gång jag tänker på dig? Jag vet att du var full när du sa det, men jag kan inte låta bli att undra om du verkligen menade det. Det hade varit svaret på alla mina frågor. Jag älskar att plåga mig själv med dessa tankar, jag vet ju att jag aldrig kommer få något svar om jag inte frågar. Jag har egentligen inget att förlora. Jag är bara så jävla feg.
2011-09-26 | 23:13:13

rubriklös

Hej alla små kycklingar! Precis som jag tar nya tag med mitt liv ska jag ta nya tag med bloggen. Jag är en otroligt lat männsika som bara gör saker när jag tycker att det passar mig eller när jag verkligen måste (vi snackar SISTA sekund), därför har jag svårt att ägna mig åt sådant jag egentligen tycker är kul. Men, det ska det bli ändring på. Jag har bestämt mig för att ägna en timme åt dagen åt att göra sådant jag bara tycker om, tillexempel skriva och fota. Och även upptäcka nya saker jag tycker om (jag har nämligen inte en aning om vad jag tycker om och det är ju rätt sjukt). Kan tyckas vara en konstig grej, sådant man tycker om borde man ju göra självmant, men inte jag inte. Det här kan nog bli bra ändå.
2011-09-26 | 01:05:05

it´s ok not to be ok

Exakt 10 månader. Det är sjukt. Vad som är ännu sjukare är att jag idag kan komma på mig själv att vilja prata med honom. Om vad som helst. Bara prata om något oviktigt. Inte för att jag har några känslor kvar, utan bara för att det var så himla enkelt. Bara prata om ingenting, glömma problem och skratta lite. Ja, jag är nog sjuk.
2011-09-25 | 18:46:52

you know I´m a little lost



Var ute igår och firade Jenna som fyller 21 år imorgon! Hade jättekul med bästa syster och hennes vänner, och sedan kom även Josse och Cassandra. Idag har jag bara legat i soffan och glott på tv. Väldigt värt.
Har hamnat i deppmode igen men blir nog kortvarigt haha. Nya tag imorgon. Hej.
2011-09-23 | 11:20:45

blir blind när alla lampor lyser



Tjenare! Fina bilder jag har att bjussa på denna fredag förmiddag. Tänkte mest visa världens mysigaste tröja som jag gärna skulle mysa runt i varje dag, om det inte vore för att folk skulle tro att det var nåt fel på mig. Finns på Åhléns och även i färgerna röd och svart. Ska kanske införskaffa mig en röd också. Sedan ett gäng enkla silverringar från H&M för 40 spänn som jag var tvungen att ha. Enkla silverringar är superfint. Nu sitter jag här och undrar när jag ska åka till skolan egentligen. Det har uppstått ett problem med rapporten vi ska lämna in idag så jag väntar bara på ifall jag ska skriva ut den eller vänta haha. Ikväll blir det Veronica Maggio på grönan, längtar!!
2011-09-20 | 23:46:01

natt

Hallå igen. Hostan håller i sig och jag tycks aldrig bli frisk. Har en toarulle och en vattenflaska bredvid sängen som kompanjoner i sjukdomen. Kan typ bara dricka vatten och te (trots att jag inte vill) för allt annat är ju slembildande..och det slem har jag gott om i lungorna. Fräscht värre. Kuckuljanan (cocillana) verkar inte hjälpa. Blir lite förlamad i lungorna en stund sedan sätter det igång igen med hosta, illamående och svårt att hålla ögonen öppna. Har även köpt nässspray med menthol som förlamar hela näsan. Även det riktigt härligt. Åh jag vill bara bli frisk NU. Har ingen energi till nånting. Dessutom blir min hy helt grå och äcklig. Måste gå och lägga mig några minuter i ett solarie, känner mig helt grå och smutsig. Blä. Försökte mig på att färga ögonbrynen dessutom. Men dem blev mer röda. Visst går allt bra för mig just nu?
Imorgon ska jag och min grupp intervjua en socionom som arbetar med hemlösa (den andra vi intervjuar). Ska bli riktigt kul!! Men nu ska jag se på Mia Skäringers show tills jag somnar. Finns på svtplay. Fan vad den kvinnan är grym.
Fred.
2011-09-19 | 19:51:19

halloj

Tjatja, flytten gick super och nu håller vi på och installerar oss här i nya lägenheten. Trivs redan super. Tyvärr så kan jag inte blogga nåt den här veckan då jag och min grupp har en jobbig rapport att lämna in på fredag så det blir jobba dygnet runt. Längtar redan till helgen SÅHÄR mycket... Nåväl, ikväll ligger jag på soffan framför nåt dåligt tvprogram (har bara tre kanaler än så länge, tack com hem ni suger) och äter mina känslor. Fett.
2011-09-14 | 20:45:04

rutiner

Har fått sjukt dåliga rutiner på sistone, vaknar jättesent eftersom att jag börjar så sent på dagarna. Gör inget utav värde. De senaste dagarna har jag känt mig helt mörbultad varje gång jag försöker ta mig upp ur sängen, trots att jag sovit åtta timmar, och snoozar vidare. Precis så jag inte vill ha det. Visste att de skulle bli så. Men det måste det bli ändring på. Längtar bara tills vi flyttat, allt är en enda röra och jag vill bara börja om på nytt, fräsch start, inga mer kartonger. Bara längtar...
2011-09-12 | 23:59:52

om man inte tänker på det så är det inte sant


Du slutade aldrig le och du var så glad, och du rörde mig på ett sätt du inte rört mig på förut. Och jag undrade vad som hade hänt med dig. Men jag kände ingenting, och varför var det så enkelt att gå utan att vända mig om för att se på dig. Plötsligt insåg jag. Men du kommer alltid att vara Han. Och nu börjar jag reparera mig själv, bit för bit, för ingenting kan längre skada mig. För du kan inte längre förstöra mig. Snart är jag hel igen.
2011-09-12 | 10:47:57

måndag



Var lite uttråkad. Vaknade för någon timme sedan och gjorde mig i ordning förvånadsvärt fort så nu har jag två timmar att döda innan jag ska åka till skolan för grupparbete. Ska titta lite ´på film och fixa lunch. Älskar att det regnar förresten, så mys.
2011-09-11 | 21:01:32

set fire to the rain

Måste skriva av mig nånstans, prata av mig, men det går inte. Fingrarna kliar. Jag orkar inte med att jag ska fucka upp mitt liv hela tiden. Andra låter andra fucka upp deras liv, men nej jag sköter det för bra själv. Åh.
2011-09-08 | 18:49:46

nevermind, I´ll find someone like you



weheartit

Läste Floras blogg för första gången på länge. Hon skriver så himla fint och när jag läste det här smälte jag totalt. Ibland vill jag också vara kär.
2011-09-07 | 23:14:34

07


bilder littleplastichorses

Livet rullar mest på som det ska, skolan tar all tid men det känns bra. Behöver något att fokusera på. Flyttar om lite mer än en vecka så det kommer bli rätt tomt här på bloggen fram tills dess. Mycket att packa och mycket att plugga. Men kikar in här nån gång ibland!
2011-09-05 | 23:58:15

god natt

Sitter och färgar ögonbrynen, mitt i natten, rätt så normalt. Råkade äta en bulle, fml. Jag har rynkor i ansiktet. Orkar inte gå till skolan imorgon, bara för att jag inte har fått böckerna ännu. Jag vill ha lördag nu. Hoppas inte mina ögonbryn blir svarta, vore inte så kul. Önskar att jag var trött. Imorgon ska jag bo i Nacka över en kväll, hoppas min lyckodrog till syster kan göra mig glad. Ser inte fram emot att äta frukost imorgon. Åh fan nu tror jag ögonbrynen blev svarta ändå.

2011-09-05 | 23:42:54

jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom

Det var så enkelt att bygga upp den där muren. Jag stirrade dem rätt in i ögonen, kunde på en gång se vilka vidriga människor dem var, riktiga svin, det var dem alla. Jag blev kall, känslolös, hjärtlös, precis som dem.
Jag kunde inte känna något. Något hade frysit mitt hjärta till is, jag började flirta hejdlöst, njöt av uppmärksamheten, längtade efter kickarna. Var det så här det kändes?
Efter ett tag tröttnade jag, jag tröttnade på att leka denna lek, spela detta spel, jag började undra vad jag fick ut av det. Jag fick sjunka till deras nivå och spela deras spel. Har man gett sig in i leken får man leken tåla, sägs det. Jag tålde den inte. Den började äta upp mig inifrån. Jag började tro att det var så här det alltid skulle vara, det skulle alltid finnas någon som var bättre än mig, jag skulle aldrig vara god nog åt någon. Jag skulle alltid vara en del av leken. Jag blev övertygad om att det var det jag förtjänade. Aldrig skulle jag få lära mig att längta efter någon. Jag blev besviken på mig själv, hur fan kunde jag förstöra mig själv såhär.
Jag tror aldrig någon kommer riva den där muren.
2011-09-05 | 22:10:30

fulla för kärlekens skull



2011-09-05 | 17:50:52

suavemente

Idag hade jag en föreläsning ute på Universitetet klockan åtta, var supertaggad men vad gör man? Jo försover sig och vaknar en kvart innan tunnelbanan ska gå, slängde på smink och hoppade i kläderna. Men hann ändå! Har försovit mig typ tre gånger i mitt liv så det var ju typiskt att det blev just idag. Föreläsningen slutade vid tio och efter det var det grupparbete i nån timme. Gillar verkligen den grupp jag hamnat i! Känns bra med skolan nu. Sen kom mamma in till stan, tittade på min och pappas nya lägenhet och så åt vi på Gunnarsons (hade ju inte ätit nåt på hela dagen). Blev en räkmacka för min del, asgott. Nu ska jag fortsätta plugga sedan ska jag och papi ut och springa. Woop!

2011-09-05 | 17:45:00

jeanstips



Måste tipsa om ett par jeans! Jag har alltid haft svårt att hitta jeans som passar då mina ben är väldigt korta och mina höfter lite bredare. Byxorna har antingen varit för tighta i midjan och lösa i knäna eller tvärtom, plus 20 centimeter för långa. Men, så hittade jag dessa jeans från Gina tricot. De har hög midja och finns i flera olika tvättar, kostar 499 och heter Kristen. Och så finns dem i 30-längd, skitbra för mina taxben! Jag har dem i svart och mörk tvätt och är supernöjd. Skulle dock rekommendera att gå ner en storlek då de töjer sig i tvätten!

2011-09-04 | 21:30:49

crazy stupid love



Vore nice att se en kväll som denna, herregud är redan kär i Ryan Gosling...



2011-09-04 | 18:35:00

ska hela vägen upp och följer min stig


imfancy.blogg.se/weheartit


Ska ut och gå strax, powerwalk! Orkar inte springa idag tyvärr, men kände att jag måste röra på mig på nåt sätt. Haj!
2011-09-04 | 12:37:42

söndag


bild ilovewildfox

Morsning. Ligger fortfarande i sängen. Började min morgon med frukost på sängen framför Rebecca & Fiona (okej jag gjorde frukosten själv och det var ändå bara en macka...) Asskönt att bara slappa. Igår var Angelica och Isa hos mig och åt pannkakor, drack vin och spelade kort. Riktigt mysigt.
Nu borde jag rulla ner från sängen och krypa till badrummet, måste iväg och låna böcker. Jättekul.
2011-09-03 | 20:14:34

GRATTIS!

Idag fyller världens bästa Josse (jousebousen) hela 19 år! (Det skulle varit en bild här men datan ville inte det...) Nästa lördag ska hon firas som satan! Hoppas du haft en fin dag min vän <3
2011-09-03 | 13:46:56

skor



Hittade ingen sladd till kameran så fick använda mobilen haha, därav kvaliten... Dessa skor fick jag med mig hem igår, från Skopunkten. Gått och taffsat på liknande skor i en vecka men dessa fick det bli!
2011-09-03 | 12:56:50

Trots alla svek, tomma ord står jag fast vid min grej

2011-09-02 | 21:40:44

http://msvintagevirgin.blogspot.com/



Titta in här för helt sjukt mycket inspiration! Så fint.
2011-09-02 | 21:33:03

jag har tråkigt, okej

Har snott en lista härifrån


SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2011!
Del 1
Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Hmm..Jag jobbade på donken, det var nytt! Haha.
Vilka länder besökte du? Turkiet.
Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? Ayia Napa såklart.

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? 5 augusti
Största misstaget? Att jag slösade två månader på donken.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Var småsjuk från och till hela juni

Bästa köpet? En svart klänning fråm H&M som jag använde en vecka i sträck...
Sommarens väder? Känns som jag mest var inomhus när det var riktigt sommarväder, fick bara uppleva lite småvärme...
Vad spenderade du mest pengar på? Mat

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att mamma tog med mig till Turkiet
Sommarens låt? Fest hos mange, hahaha
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Det var från och till, förra sommaren var jag sjukt ledsen ett tag men den här sommaren gick upp och ned...var mest deppig över jobbet och människor

Del 2
Vad önskar du att du gjort mer? Badat, solat, njutit
Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat haha. Suttit inne
Hur tillbringade du midsommarafton? På ett berg med fyra fina människor

Sommarens favoritprogram på tv? Tittade knappt på tv
Böcker du läst den här sommaren? Hundraåringen, en massa självbiografier..
Största musikaliska upptäckten denna sommar? Har väl inte direkt upptäckt något nytt

Något du önskade och fick? En resa och ett jobb
Något du önskade dig men inte fick? Haha..nä
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? Jag vaknade upp med en massa andra människor i min lägenhet (dagen efter studenten) och tittade sedan på Sophies student och åkte flak (igen)


Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Om jag tagit vara mer på mina lediga dagar, javisst
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? Donken! Haha nä men hade typ samma kläder varje dag, inte en jävel som såg mig ändå
Sommarens hetaste? Hööh, hemlis
Sommarens bästa tillfälle? Ärligt talat var kvällen med promenaden och utsikten från Hammarbybacken det finaste ögonblicket på hela sommaren