2011-01-31 | 23:11:07

31a januari

Jag vill bara skriva av mig. Skriva, skriva, skriva.. skriva en massa skit som ingen ändå kommer förstå. En massa texter direkt från hjärnan till tangenterna. Men när jag väl sitter här kommer ingenting ut. Det känns som scenskräck, allt låter så bra innan men när jag sätter mig framför skärmen blir jag rädd för vad jag kanske skriver, kommer någon att förstå, vill jag att någon ska förstå, vågar jag öppna mig, det kanske bara blir fel... helt fel. Bli inte förvånade ifall det dyker upp fler osammanhängande, oförståeliga eller andra små texter då och då... det är skönt att få skriva av sig ibland.

När vi hörs igen är det februari. Redan. Shit.
2011-01-31 | 19:06:04

DANIEL ADAMS RAY




Den 24 mars. Kommer bli himmelskt.
2011-01-31 | 00:00:52

säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara



Det är något magiskt med nätter. Man säger saker man inte menar, gör saker man inte brukar göra. Man är inte rädd längre. Sedan bryter morgonsolen strålar genom persiennerna och bryter magin. Ögonblicket är förlorat.


2011-01-30 | 23:19:30

hurts like bullets between these walls


weheartit

Det blev en liten utgång igårkväll, inte riktigt som planerad men jäkligt kul vart det ändå!
Idag har jag alltså bara segat i soffan, promenerat bland får och gjort halvhjärtade försök till att plugga... är grymt otaggad på att gå till skolan imorgon. Usch.
2011-01-29 | 13:13:32

lördag

Planerna för denna helg (som redan lider mot sitt slut tycker jag)...:

Plugga!
Träna
Skriva cv +  söka jobb
Skriva och fota till projektarbetet

Känner att jag måste skriva det någonstans för att inte glömma, vilket är lätt hänt haha.... nu piper maten att den är klar. Tjao
2011-01-29 | 13:05:11

Dag 1 - Presentera mig själv

Okej, då var det dags för den första punkten på listan. Hur tusan beskriver man sig själv när man i själva verket inte pratar så mycket om sig själv? Jag kan börja med att berätta att jag bor ca 15 minuter med bil utanför Stockholm, bor för tillfället i ett gult radhus med gröna knutar med min mamma, min pappa, min 20-åriga syster och våran hund. Jag går sista året på Nacka gymnasium, sam kulturlinjen, och där trivs jag rätt så bra! När jag inte är i skolan pluggar jag en stor del av tiden (eller snarare säger att jag ska plugga men skjuter upp det till kvällen innan inlämningsdagen), sitter framför facebook och stirrar med ett glas cola light i handen, är ute och promenerar med hunden, tränar på gymmet eller träffar mina vänner. Jag är inte en sådan som hatar och älskar saker men om det är något jag avskyr så är det potatis! Jag gillar inte tidiga morgonar, att inte kunna somna, snö och att bråka. Jag gillar att äta, ligga i soffan och kolla på tv, att sitta uppe på nätterna, att bada i havet, att flyga och att gå ut och dansa för att sedan vingla omkring på Stockholms gator på nätterna med härliga människor.

Som människa har jag fått höra att jag är omtänksam och att detta ofta leder till att jag tar andra före mig själv. Jag tycker själv att jag är en väldigt bra lyssnare, jag gillar att försöka hjälpa folk med deras problem, även om jag inte alltid har så bra råd. Jag har den senaste tiden blivit mer impulsiv och spontan..vilket kanske är på både gott och ont... Jag klarar inte av tjat och ältande. Tjatar man på mig kan man inte räkna med att jag gör någonting. Och pratar man om samma sak dag ut och dag in lyssnar jag inte med båda öronen. Jag har inga problem med att tala om mat och att äta. Jag kan gå omkring och säga "chicken nuggets" "åh bullar.." "åh jag vill ha en havreboll nu" när som helst, var som helst.
När man först träffar mig kan man tro att jag är blyg, för jag säger inte särskilt mycket. Men faktum är det att jag bara inte har någonting att säga. När jag träffar en ny människa blir ofta min hjärna blank och jag står där som ett fån och försöker komma på nåt att säga. Jag har inte den snabbaste hjärnan alltså. Men lär man känna mig tror jag inte att jag är särskilt blyg. Jag och mina närmsta klassisar är egentligen ett gäng som inte har ett skit gemensamt, men "vi var dem som blev över" så vi är ett dysfunktionaliserat gäng som umgås trots ständiga konflikter. Men när jag är med dem känner jag att jag nästan alltid kan vara mig själv. Och med det menas mina konstiga ljudeffekter som ploppar ur min mun, spontant sjungande ikapp när någon annan sjunger, grova och perversa ord, konstiga danser, att ramla när jag ser snygga pojkar (knäsvag...) och allmänt störda skämt. Men det gör det vissa dagar lite roligare att gå till skolan. För övrigt svär jag väldigt mycket. Jag kan se oskyldig ut men min mun är långt ifrån det... Jag garvar även som en åsna, ni vet "iiiiihaaa, iiihaa". Kan också vara väldigt störd, den sidan lockas oftast fram av min kära syster. Även säret kan locka fram min särsida, tusen gånger värre än stördsidan.Vad mer...? Jag är perfektionist ut i fingerspetsarna när det gäller skolan, allt måste vara perfekt annars kan jag inte skicka in mina arbeten. Mitt rum hemma säger dock motsatsen om mig, det ser oftast ut som ett bombnedslag.

När jag gör saker går jag aldrig in 100% i dem. Jag vet inte varför, jag engagerar mig bara aldrig tillräckligt mycket. När jag var liten testade jag en massa olika sporter och hobbys men tog mig aldrig tid att lära mig dem. Samma sak nu, jag vill lära mig nya saker men jag gör det inte. Jag vill nog helt enkelt kunna allt från början. Jag gillar att psykoanalysera folk och försöker i mitt huvud ställa en diagnos på varför dom beter sig som dom gör. Inte alltid bra.  Hade jag inte varit inkompetent på matematik och kemi och alla de där ämnena hade jag lätt velat bli läkare. Om jag hade varit lite smartare alltså.
Min mobil är min bästa vän. Den sover bredvid mig, följer med i min ficka vart jag än går, följer med mig på toan, följer med mig när jag duschar och bara den säger till är den prio ett, oavsett. Så beroende är jag.
Shit, vad mer kan man säga? Jag är en människa som har sina stunder då jag är på topp och garvar en vecka i sträck, för att sedan deppa i en vecka. (Och nej, jag är inte manodepressiv haha). Jag ogillar trånga utrymmen och offentliga toaletter. Lägger tre lager papper på toalettstolen innan jag sätter mig. Jag gillar inte heller att röra folk så mycket. Håller mig borta från kramar och närhet, men ibland behöver jag många, många kramar. Min hals är förbjudet område, den får man inte röra. Kommer man nära viker jag ihop ansiktet och halsen i någon konstig min och ger ifrån mig störda läten. Hjälp, det låter som att jag är helt störd. Men det är jag kanske. Hursomhelst, man kan inte lära känna en människa genom en text, men här är en kortversion av hur jag uppfattar mig själv! Är inte bara störd utan dessutom en helt igenom snäll människa. Ville bara få det sagt höhö.

2011-01-29 | 00:22:34

IT´S SO FLUFFY I´M GONNA DIE

 

Bästa. Oj, nu måste jag verkligen sova...

2011-01-29 | 00:17:44

vad har jag gett mig in i?



weheartit

Det här var inte lika enkelt som jag trodde.
2011-01-28 | 22:21:03

?

Jag vet inte hur jag ska göra med bloggen. Ibland vill jag behålla den men ibland vill jag bara skapa en ny helt random, konstig men ändå helt vanlig blogg där jag skriver om precis vad jag vill. Har försökt hålla "privatlivet" utanför, men insett att mina deppdagar är en del av mitt liv och bloggen ska ju handla om mig och mitt liv...
Hmm, får se hur jag gör. Ska hitta på nåt helt wackat namn typ...

upp: jag tror jag stannar på denna blogg... ett tag.
2011-01-26 | 19:17:19

den gula, feta pärmen

Det här är så typisk fast ändå så otypiskt. Jag kom hem från skolan efter fyra och hann vara hemma i fem minuter. Sedan tänkte jag att jag skulle plugga spanska. Börjar leta efter min stora, feta, gula pärm. Vart tusan är den? Ingenstans! Sjunker ihop på golvet och kastar i mig all choklad jag hittar i panik. Det enda som finns att göra är att åka tillbaka till skolan, vilket tar 40 minuter. Och självklart är skolan inte öpppen, börjar banka lite på dörrarna.. ingen där. Hittar som tur är en dörr vid sidan av som jag smyger in genom och gömmer mig för övervakningskamerorna haha. Så jobbigt, jag är verkligen inte den som glömmer saker... och hur kan man glömma en stor gul pärm? Mina tankar måste varit någon helt annanstans. Nu ska jag fortsätta plugga spanska!
2011-01-26 | 11:45:39

would you hold it against me

Tjingeling! Vaknade av några sms som sade att religionsläraren var sjuk och därmed var seminariena inställda. Yes! Hade inte pluggat så mycket, så det var tur... Nu har jag en och en halvtimme att döda innan jag måste bege mig till skolan för dagens enda lektion, känns inte så fett... Hade velat gå och träna men nej nej, det ska man ju icke göra när man är förkyld. Ska laga nåt att äta och kika på tv eller något.

2011-01-25 | 15:04:09

för alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan



Sitter och pluggar religion. Ska snart laga lite "middag" innan jag ska iväg med klassen på teater, Djungelboken närmare bestämt. Såg den för tre år sedan med, riktigt bra. Kommer inte komma hem förrns kl tio för den är ju så himla lång, så får sitta uppe i natt och plugga men det ska väl funka det med!

2011-01-24 | 17:22:22

måndag

Mår så sjukt dåligt idag. Tog två timmar att somna igår och vaknade av att jag kallsvettades. Nu har jag ont i halsen och öronen, har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Får väl skylla mig själv haha, ska peppra vitaminer och ta det lugnt denna vecka. Nu blir det snart religion och spanskaplugg, yeey. Tjingeling...
2011-01-23 | 20:44:16

måndag-fredag blev en kedja kring min fot



via littleplastichorses

Har legat och kollat på Rebecca & Fiona ett bra tag nu. Insåg att jag kanske borde läst en av de miljoner böcker som ska vara utlästa innan sportlovet... men äsch.
Nu känner jag att jag bara vill spola tillbaka tiden två dagar eller spola fram några veckor. Är så less. Ska lägga mig i sängen snart och kolla på film eller nåt. Tur att jag börjar 12 imorgon...
2011-01-23 | 15:36:56

kult

Har haft en lite galen helg med utgång i fredags, 3 timmars sömn och sen utgång på det igen igår. Det blev bonden blå och nu i fredags och hellströms och lobby igår. Kul helg har det varit men nu är jag rejält sliten. Dessutom är jag pank, vågar inte kolla kontot. Ska fortsätta slappa i soffan, hörs snart igen!
2011-01-19 | 20:32:42

bullets

2011-01-19 | 16:11:21

toast

Vet att jag inte skulle blogga, men... vet ni hur frustrerande det är att drömma att man äter en toast? Hela drömmen kretsar kring att man går omkring med en toast i handen, ser den smälta osten, man börjar dräggla och hur gott det är när man trycker in den i munnen. När man vaknar är allt man kan tänka: jag måste ha en toast! Och...självklart finns det inget bröd hemma. Så frustrerande att det kan förstöra hela ens dag. Vill fortfarande ha min toast...
2011-01-18 | 16:00:25

tisdag

Nu pallar jag inte mer, är så trött på allt.


Tar en paus från bloggen, har insett att man inte kan ta på sig för mycket på en gång, tiden räcker inte till för projektarbete, körkort, träning, skola + en massa andra bekymmer. Höres till helgen.
2011-01-17 | 19:16:48

but something about this beat has got me hooked



Efter skolan åkte jag hem en snabbis, blev upphämtad av mamma och Emelie, gick omkring i forum ett tag innan vi åt middag tillsammanns. Fick med mig den här earcuffen från Glitter och ett armband från Bijou Birgitte eller vad det heter, fingrade på det i fredags så nu fick det följa med hem...
Har fortfarande inte läst dom där 50 sidorna ur Brott och straff så måste verkligen göra det nu.
2011-01-16 | 17:36:06

Medan vi faller ner, vi håller oss kvar


ett år gamla bilder

Övningskörde idag, det gick jättebra, körde i 90km/h! Sedan mötte jag Olivia och Lisa och lunchade/fikade. Länge sedan jag träffade dom filurerna tillsammans, så det var mys.
Nu blir det thai, sen en kväll med Brott och straff och projektarbetet... jättekul.
2011-01-15 | 19:54:32

extra bright, I want y'all to see this


tumblr

FAVLÅT just nu.
2011-01-15 | 17:20:29

listen to the people

via tumblr

 

Mådde lite bättre i hälen tidigare idag så tog mig in till stan med mamma och kom hem med ett par jeans och ett par chinos..kachiing. Jag som behövde nya tröjor. Men alltid något!

 

2011-01-14 | 22:15:22

Test

Ett litet test

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag

Ett litet test jag tänkte göra, skriva om de här sakerna olika dagar. Kommer dock inte hinna skriva varje dag, men lite hipp som happ, utspritt blir det. Får se om jag klarar av att besvara alla...hehe.
2011-01-14 | 17:04:34

f a n

Har fått nån sorts hälseninflammation eller nåt liknande. Haltar hursomhelst fram med knivhugg i hälsenan. Är det inte bättre imorgon blir det sjukhuset nästa. Där rök den här helgens planer...
2011-01-13 | 21:50:22

torsdag


uråldrig bild på moi. Har fortfarande inte dammat av kameran nej. Undrar vart mitt halsband på bilden tatt vägen...?

Efter den ickeproduktiva skoldagen gick vi några och käkade lunch, thai med räkor blev det för min del. Har blivit besatt av räkor. Lappade i kylan efter det och kom hem och la mig på soffan. Nu har jag suttit i köket och jobbat med projektarbetet i några timmar. Det går framåt!
Imorgon blir det bara två lektioner sen till gymmet med syster. All in på rumpan är det som gäller! Haha.
Och så är det helg, måste städa hela mitt rum... men något kul ska nog också hittas på!
2011-01-13 | 19:33:10

all of the lights





BERLIN OM 4 VECKOR!
2011-01-12 | 22:11:05

22.10

Har suttit och skickat depplåtar fram och tillbaka med Saida ett tag nu. Det bästa när man är deppig är att ha nån annan som är det med, så att man kan dela på...deppigheten.

Kanske är dags att ta en dusch och gå och lägga sig snart. Tränade idag med, kondition en timme. Riktigt härligt så här efter. Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 12.30. Soft, men ska klara mig från kl 06.30 till 12.30 utan mat haha. Blir fruktstund. Sen blir det lite lappning, och kanske stan. Behöver nya kläder...

Usch, vilket värdelöst inlägg. Hej då.
2011-01-12 | 20:22:11

Yesterday was easy, happiness came and went



Jag vet inte vad som är bäst för mig längre. Jag har alltid varit den svaga som tänkt på andra före mig själv. Ibland lidit och mått förjävligt för andras skull. För att det var så jag var. Men när jag nu försöker vara stark, och tänka på mig själv för en gångs skull, känns det så fel. För det är inte så här jag är egentligen. Men vem fan är jag nu? Och vad vill jag? Jag vet ingenting längre.


Den som har tips på deppiga låtar, säg till. Tack.
2011-01-11 | 23:35:06

jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år


Har världens huvudvärk sedan nån vecka tillbaka som vägrar försvinna. Den sprider sig mellan nacken och huvudet och känns som knivhugg. Inte kul. Orkar inte gå till sjukhuset och kolla det heller när jag nyss var där... Äter en massa panodil och skit istället.
Imorgon börjar jag sent, skönt att få sova. Så nu blir det läsning i Brott och straff (på 630 sidor, yeey vad kul) tills jag somnar.

2011-01-11 | 16:20:02

tisdag

Det är ju fett att sluta 13.20. Har redan hunnit gymma, blev ben och mage idag, och nu har jag ju all tid i världen...typ.
2011-01-10 | 22:14:00

do you ever feel like a plastic bag

Jaha, då var det dags att gå och lägga sig och invänta första skoldagen. Kommer inte bli kul men måste ju göra det... Snart bara 4 månader kvar! Kl 6 ringer klockan och 8.20 börjar spanskan. Helvete. Hoppas jag får i mig nån frukost. Har inte kunnat äta frukost på hela lovet typ. Får väl bli...ägg...eller nåt.
Det var så mycket saker jag skulle göra det här lovet, men nu upptäcker jag att jag inte gjort en enda av dem. Det gick för fort. Men ett helt ok lov var det ändå. Natt natt.
2011-01-10 | 20:30:06

LISTA

Har säkert svarat på den här miljontals gånger förut men jag är uttråkad och vill inte tänka på skolan, det är min ursäkt.

Tycker du om någon just nu? Nej det gör jag inte. Har fått för mig att jag gör det, men när jag tänker efter så är svaret nej.
Jag samlar på? Ingenting tror jag?
Gröna eller röda äpplen? Röda! Eller rödgula
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag brukar till en början hålla det för mig själv eller dampa loss här i bloggen. Men är väldigt dålig på att dölja när jag mår dåligt, så då berättar jag för mina vänner och syster.
Vilken tid gick du upp idag? 08.30
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Nej
Hur svarar du i telefon? ”Hallåå?” brukar det nog låta.
Vad ska du göra ikväll? Sova.
Vad ska du göra imorgon? Gå till skolan. Gymma.

 


Var vill du bo när du blir stor? Ingen aning faktiskt. Vill nog växla mellan Stockholm-Göteborg och utomlands.
Vad vill du bli när du blir stor? Något jag trivs med!
Är det okej att gråta? Ja, det är väldigt okej. Jag gråter dock alldeles för mycket, övar mig på att sluta med det. Men tårar är bland det vackraste och ärligaste som finns, tycker jag.





Vilken årstid tycker du bäst om? Alla årstider har sin charm. Men det härligaste är ändå när snön smälter, vägarna blir grusiga, blommorna blommar, man börjar klä sig barbent och sommarn står på glänt…
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa, volontärarbeta, spara.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej.
Har du piercing?
Nej, bara hål i öronen. Hade i naveln förut men tålde inte den så den fick försvinna.
Har du tatuering? Nej. Men snart kanske…
Vill du gifta dig? Ja, nån gång i livet.
Vill du ha barn? Hatar barn just nu haha men när jag är i 30-årsåldern och har gjort lite karriär och har en bra ekonomi, så ja då vill jag ha.
Solar du ofta? Solar solarium några gånger om året…
Är du bra på att laga mat? Brukar säga att jag är dålig, men de få gånger jag lagar mat är jag bättre än någon kunnat föreställa sig.
Gillar du att dansa? Jadå, hellre än bra dårå…
Hur vig är du? Stel som en pinne.

 



Vilken är din favoritglass? Sandwich, för alltid.
Tror du på ett liv efter döden? Nej, vill helst inte tänka på döden, men just nu tror jag att man bara dör.  Någonting lever vidare, men inte i mänsklig form…
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvälls/nattmänniska.



Vilken ögonfärg har du? Blågröna, de skiftar färg.
Vilka hårfärger har du haft? Blont och brunt.
Är du beroende av något? Cola light och facebook.
Senaste låten du hörde? Tinie Tempah - Invincible. Nej nu byttes det till Aloe Blacc - I need a dollar
Brukar du bädda sängen? Om jag får besök, annars inte..
Vad var det senaste du sa? Det vet jag inte
Saknar du någon nu? Ja.
Har du varit i en annan stad i år? Nej.

 



alla bilder är från weheartit
2011-01-10 | 15:51:58

shining lights of what we are


weheartit

Jag gillar inte dagar som denna. Dagar då allt känns meningslöst. Dagar då jag måste lägga mig i sängen, med hörlurarna i öronen på högsta volym. Då jag efter några timmar inser att det inte hjälper och måste bege mig utanför dörren och gå. Bara gå och gå. Återigen med hörlurarna i öronen på högsta volym, lyssnandes på låtar som inte betyder nånting, för att slippa höra mina tankar. Jag går fort, jag skiter i om jag ramlar, jag skiter i om jag fryser. Jag orkar bara inte tänka mer.
2011-01-10 | 12:48:47

I don't wanna seem so weak

2011-01-10 | 09:19:30

...

Jag vet inte längre om jag kan skilja på fasad eller lycka. Om jag kan skilja på att vara ledsen eller likgiltlig. Det är denna känslan av ensamhet som jagar mig, fastän jag inte är ensam. Ensam för att jag inte kunde kämpa för något som inte ville ha mig. Som i ett vakum, där jag slutat bry mig. Varför ska jag egentligen när ingen brydde sig om mig? För att jag är jag. Och mitt hjärta styr sig självt. Och jag kommer att bry mig. Det vet jag. Men nu, nu känner jag ingenting.
2011-01-10 | 08:53:05

måndag

God morgon god morgon! Sitter här i vinterjacka, fryser arslet av mig och tvingar i mig lite gröt. Har frusit konstant sedan jag gick och la mig. Ska leta fram en massa piller i skafferiet och se till att jag inte blir sjuk. Jag börjar som tur är inte skolan idag, utan fick en extra dag på lovet. Känns väldigt skönt. Nu ska jag strax åka iväg och jobba lite (lappa), sen hem, ut med hunden, sova nån timme och vidare till gymmet med syster.
Vill egentligen bara gå och lägga mig i sängen igen...
2011-01-09 | 16:02:47

kult inlägg

Nu ska jag ut med hunden för andra gången idag, sen ska jag in till stan och träffa Saida när hon jobbat klart. käka lite middag tillsammans! Och ännu senare träffa Carro för en nattlig promenad och snacka några timmar.

Nu vet ni vad jag ska ha för mig..
2011-01-09 | 15:39:24

15.39



Har spanat in mitt schema för våren. Ser soft ut. Nästan för bra för att vara sant...

2011-01-09 | 14:17:32

asskön



När man har tråkigt är det bara att gå in på Ana Ginas blogg och garva ihjäl sig. Varför har jag inte upptäckt henne tidigare..?
2011-01-08 | 17:42:19

lördag

Jag älskar små, mysiga bloggar med fina texter. Somliga dagar kanjag spendera timmar med att läsa fina inlägg och berättelser. Det är bland det bästa som finns.
En text jag fastnade för idag var denna, skriven av Pauline, med den lika fina bloggen.



2011-01-08 | 17:32:11

dagens konstaterande

Jag spenderar alldeles för mycket tid på facebook. Igår satt jag där i där i princip hela dagen. Och idag med. Så kul är det inte ens. Jag måste sluta. Hitta nåt vettigare att göra, liksom...
2011-01-08 | 14:58:20

tagg

Vill man bli på taggat humör kan man lyssna på DENNA låt. HAHA. Min och Saidas favoritlåt.. eller? Jag vill iallafall bara upp och skaka rumpa och blir superglad när jag hör den. Vad den handlar om är ju en helt annan sak...
2011-01-08 | 14:56:06

fading

Idag tog jag äntligen tummen ur röven och skrev några rader i min loggbok och skickade iväg några mejl. Mitt projektarbete är ett stort misslyckande haha. Men fan, det spelar ingen roll om 100 år...

Skolan börjar ju snart, vet inte riktigt vad jag känner för det. Känns asskönt att veta att det bara är 5 månader kvar och att våren kommer bli grym, men kommer inte palla att dra mig upp tidigt och plugga sönder mig själv och sitta uppe på nätter och helger som jag gjorde i höstas... Det får bli som det blir, jag gör vad jag orkar och känner för, men ändå mitt bästa utefter stundens förutsättningar. Det viktigaste ska vara att jag mår bra och lever lite också. Jisses vad duktig jag känner mig som kommit så långt. För ett år sedan kändes det som om att jag gått in i väggen. Jag bröt ihop jämt och ständigt i när jag ville få allt rätt gjort, högsta betyg, göra om allt tills det blev perfekt. Jag kände aldrig att det jag gjorde dög. Nu har jag på egen hand lärt mig att det är okej att misslyckas ibland, man kan inte kunna allt från början och ingen är perfekt. Jag lärde mig att det viktigaste är att man mår bra och är glad, och jag mådde verkligen inte bra under den tiden. Skulle kunna skriva ett peppande inlägg om detta någon dag faktiskt!

Idag har jag, förutom att jag skaffat dropparna till ögonen, mest legat i sängen och lyssnat på musik, helt utslagen och seg. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag måste iväg och vara social iallafall känner jag...
Nu hoppade hunden upp i sängen så nu ska jag mysa med det lilla monstret.

2011-01-08 | 12:17:23

ögon

Och så ännu en ögoninflammation på det. Treje gången på ett år. Droppa gul gegga i ögonen tre gånger om dagen är kult.
2011-01-07 | 23:29:47

take me to a place where I don't care

Åt helvete med min själ och mitt hjärta.
2011-01-07 | 22:26:56

talking to the moon

Jag tror inte att den där lilla värkande känslan någonstans mellan hjärtat och magen är bra. Inte för mig. Och inte nu. Den måste dö.
2011-01-07 | 21:27:31

men lilla rosen hon saknade färg


bild:weheartit, text:daniel adams ray
2011-01-07 | 18:37:56

förhoppningar

Säger som Lisa: inga löften, bara önskningar och sanningar. Och förhoppningar.

År 2011 ska jag

Ta studenten
Få så bra betyg som möjligt
Ta körkort
Få långt hår
Träna regelbundet
Uppskatta min familj och sluta vara elak mot dem
Bli kär. Kanske.
Lära mig något nytt
Ta vara på varje dag
Uppskatta mina vänner mer
Tatuera mig
Sluta kalla människor fula, groteska eller monster (det här är något jag gör, inte framför dem men om dem. jag vet det är jättehemskt, man borde inte göra så... det är det första jag ska sluta med. haha)
Göra mer spontana saker


2011-01-06 | 23:09:28

det är alltid likadant, samma gamla visa

Igår var det onsdag och jag och ett gäng tjejer drog ut. Kvällen blev inte som planerad och slutade på en bar på Söder tillsammans med Angelica, Lisa, Christian och hans kompisar. Blev lite sms som aldrig borde skickats, en kul stund på donkens toa och en måltid på MAX (är ett inbitet donkenfan och skulle aldrig acceptera att äta där annars...). Jag tyker ändå att det var en väldigt rolig kväll! Jag och Lisa somnade runt klockan sju imorse efter att ha snackat av oss i tre timmar haha.

Var hos mormor och morfar och firade jul i efterskott (utan julmat tack och lov) och hängde där i några timmar (sov i soffan..). Nu ska jag ta och sova tror jag minsann.. vart inte mycket sömn idag haha. Och imorgon blir det shopping och träning med Emelie och Jenna, mina favoriter hööhöö.
2011-01-04 | 20:47:38

20.47

Hej hej! Igår var jag på sjukan och sedan på Ikea, senare kom Angelica hem till mig och planen var att vi skulle träna. Gjorde vi det? Nej, vi åkte och köpte chips, åkte hem till henne och kollade på Upp och lilla kycklingen tills vi somnade. Vaknade vid ett och drog till Saida för att träffa hennes kompisar och säga adjö, hon far till England i några dagar.

Känns som att bloggen har dött lite när jag bara skriver vad jag gjort på dagarna. Måste damma av kameran och ge mig ut och fota. Vilket jag sagt till mig själv de senaste två veckorna...
2011-01-02 | 18:48:23

läget

Hej bloggen. Nyår spenderades som sagt hos Yrsa med massa god mat och trevligt folk. Jag, Carro, Joel och Johannes plus Carros två msn-kompisar hon hittade i tunnelbanan drog vidare ut i Nacka till Angelica. Fullt med folk, lite galet men det var jättekul. Grattis än en gång angelica ;)
Vid tre drog vi hem till Carro, bussresan var inte den enklaste haha men det gick ju efter många försök och lång väntan. Ramlade några gånger i snön också men det var ju bara härligt haha. Hos Carro hamnade vi fyra på köksgolvet käkandes sill (Joel), pepparkaksdeg (jag) och köttbullar (Johannes) haha. Sedan upptäckte vi hur otroligt mysig och skön Carros vardagsrumsmatta var och hamnade där istället. Låg och snackade ett bra antal timmar... Hamnade i sängen runt halv nio och vaknade igen tre timmar senare. Falukorv och makaroner blev bakismaten. Vandrade hem till mig vid klockan fyra på eftermiddagen.
Nyår är ju alltid överskattat, tycker man kan fira livet när som helst, men detta var helt okej faktiskt.

Idag mår jag förjävligt men det är en helt annan historia. Adjö.
2011-01-01 | 17:06:17

lördag

Kom hem för ungefär för en timme sen. Är sjukt trött och vrålhungrig. Återvänder hit lite senare...
2011-01-01 | 17:04:36

bland det finaste jag hört


- Det måste vara jobbigt att ha ett så snällt hjärta...
- Vem?
- Du.
- Va? Jag..?
- Ja, du.
- Jo, det är lite jobbigt...


Jag kan bli så förvånad över att människor jag inte känner särskilt bra kan se så mycket. Sådant jag trodde att jag var bra på att dölja...