2011-02-28 | 16:08:45

en liten hälsning

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! <3
2011-02-28 | 00:32:36

natten är ung och jag ligger vaken


Imorgon ska jag upp och lappa igen, som sagt. Sedan blir det en del plugg, måste läsa ett antal sidor ur Oliver Twist på engelska (som visade sig vara på tok för svår för mig att fatta) och sedan skriva en uppsats. Min egen deadline är onsdag. Lycka till säger jag bara. Sedan ska jag samtidigt försöka få klart mitt projektarbete innan denna vecka är slut. Panikångest. Vill bara att det ska vara över nu.
Vill gå till gymmet nu när jag är ledig också, men hostan vägrar ge med sig, uuh, nu var det två veckor sedan jag tränade..vill inget hellre än att gå dit.
Hursom, ska försöka sova lite nu. Natt!
2011-02-27 | 22:56:42

Och det behövde inte vara så, men ändå blev det så.


OchsålekermansanningellerkonsekvensochsåkommerfråganVadärdetfinastenågongjortfördig?Ochmankommerintepånågontingoch
mankännersigvärdelösochsenundrarman,vardetdugjordefintellerintemenkanskesåvardetändådetfinastenågongjortförmigochdå
tänkermanfanvadjagärsorglig.
2011-02-27 | 21:00:06

the walking dead



Denna serie hade premiär förra veckan, och jäklar vad grym den var! Se den! Ikväll kl 22.30 på tv 11. Missa inte.

2011-02-27 | 16:34:59

söndag

Hej hej. Idag har jag "jobbat", dvs varit ute i Saltis och lappat 600 lägenheter..det blir runt 600kr extra nästa månad så det är det värt. Har tre buntar till med lappar som ska ut i veckan, fattar inte varför jag sa ja till så att lappa så mycket, men jag behöver verkligen pengarna haha.
Nu ska familjen åka ner till farmor och farfar på söndagsmiddag för att fira pappa som fyller år imorgon. Ska få lite god mat i magen... Ha det!
2011-02-27 | 10:30:00

nylon


kate för nylon magazine, via knighttcat
2011-02-27 | 00:30:05

och vår himmel är oskyldigt grå


lite fler bilder från berlin, fotade av mig
2011-02-26 | 23:15:48

We're out in the wild

2011-02-26 | 23:10:21

jag hör alla steg i trappen, men inga går till min dörr


via ilovewildfox
2011-02-26 | 19:14:13

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Klockan är halv fyra på morgonen, jag sitter på nattbussen som inte tar mig hela vägen hem. Jag valde en cheeseburgare framför att hinna med bussen. Mitt enda sällskap är den gamla mp3n jag hittar i jackfickan, jag skruvar upp på högsta volym, jag lyssnar på samma låt om och om igen, tummen trycker på replay igen, igen och igen... Jag stirrar ut i mörkret, på gatulyktorna, hur många gånger hinner jag lyssna på låten innan jag är framme? Det borde inte vara tillåtet för mig att lyssna på den här låten, tänker jag. Inte ensam. Inte på natten. Jag förstår inte varför jag måste plåga mig själv. Jag vet att jag bara har mig själv att skylla. Ändå kan jag inte sluta.
2011-02-26 | 19:06:36

möh

Mjukisbyxor på, hoodien på, knuten på huvudet, äckligt mycket godis - jag är redo för en lördagskväll i soffan. Är egentligen sjukt uttråkad och rastlös, klarar knappt av att bara sitta hemma nu för tiden. Men det måste man ju faktiskt ibland.
2011-02-26 | 13:35:55

lördag

Morsning! Vaknade för en halvtimme sedan haha. Igår hade vi askul! Vi stod först i kön till Lobby, men insåg att vi inte skulle hinna in innan listan stängde så det fick bli NU ännu en gång. Där var det fett, men mycket konstiga människor finns det, verkligen... Lyckades lura en snubbe att Matilda var med i Big Brother haha. Åkte hem ensam, enda som bor här borta, kom hem efter fyra och sov tills ett, asnice. Idag vettetusan vad jag ska hitta på. Kom på att jag har jättemycket att göra det här lovet, men har ingen ork att ta tag i någonting. Men idag är det ju plusgrader och sol! Kanske blir en promenad? Hörs sen!
2011-02-25 | 14:40:35

you know you had fun when you can´t tell your parents what you did

Hej och hå. Nyss hemkommen från ännu en ovärd skoldag. När jag precis kommit till skolan och tagit av mig jackan, dragit fram datan ur väskan, vänder mig om och ser Matilda stå med sin data i famnen och en svart kavaj precis som jag hade på mig idag haha. Kändes fett business. Hursomhelst, ovärd skoldag. Nu sitter jag hemma, ska bre en korvmacka innan jag hoppar in i duschen och börjar fixa mig inför ikväll! Frida fyller snart 19 och det ska firas, så det blir utgång ikväll! Har inte hittat nåt snyggt att ha på mig men får gräva fram nåt... men först - korvmacka!

vänta... JAG HAR SPORTLOV!

2011-02-24 | 23:49:43

23.49

Ovärd skoldag. Missade fem bussar imorse för att jag ställde mig och fotade solljuset i badrummet...men det var så fint, var tvungen! Ovärd engelska, ingen spanska och ovärdaste geografin. Vi drog som vanligt till forum och käkade lunch, sen fixade jag present till Frida som ska firas imorgon! Kommer nog bli fett!
Sedan övningskörde (skrev överkörde..) jag från skogås hem till nacka, imponerande ja! Nu är jag nyduschad och fräsch, kanske, och skriver en massa babbelskit. Ska kanske ta och sova. Natti!
2011-02-24 | 19:34:39

PROJEKT: FINT HÅR



Jag har länge drömt om att ha ett långt svallande hår som räcker ner till midjan, men när jag fick mitt hår avklippt med 20cm i november gick den drömmen i kras. Idag är jag hjälplöst besatt av att få mitt hår att växa, men förstår ju att det inte finns några mirakelpiller som kan få mitt hår att bli 10cm längre över en natt. Därför har jag samlat ihop lite tips som kan få mitt hår att bli friskt och fint istället:


1. Undvik att använda värmetänger så mycket du bara kan, det sliter otroligt mycket på håret. Om du ändå måste använda det, var noga med att använda värmeskyddande produkter. Försök att även låta håret självtorka, då hårfönar sliter mycket på håret.
2. Toppa håret regelbundet så undviker du att få kluvna hårtoppar som gör håret risigt och trist. Nyklippta, friska toppar gör håret starkare och snyggare. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av de kluvna hårtopparna.
3. Gör en inpackning minst en gång i veckan. Har du långt hår och/eller använder värmetänger så kan det vara bra att göra en inpackning extra i veckan. Någon gång ibland kan du låta inpackningen verka under en mössa eller plastpåse under natten för bättre effekt.
4. Avsluta varje hårtvätt med att skölja håret i iskallt vatten. Det gör håret extra glansigt.
5. Borsta/kamma bara håret när det är torrt. Ett blött hår är mer än dubbelt så skört, så det bara ut det med fingrarna eller en glestandad kam.
6. Krama alltid ut håret när du torkar det, istället för att gungga. Gnuggandet sliter och ruggar upp hårets ytskikt och gör det matt.
7. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.
8. Föna alltid håret i dess växtriktning. Det ger en glansig och frissfri yta. Om du blåser i fel riktning så ställer sig hårets ytskikt upp och håret ser glanslöst ut.
9. Unna ditt hår en bra borste. En borste med naturfibrer är bättre än syntetmaterial, som sliter i onödan.
10. Rengör dina borstar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan även scrubba borsten med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna på borsten.
11. Ät nyttigt och varierat. Mycket B- och E-vitaminer är viktiga för att få ett friskt hår.
12. Öljästtabletter är en sorts tablett som innehåller mycket B-vitaminer. Dessa tabletter är bra för både hår, hud och naglar.
13. Tvätta inte håret i för hett vatten, ljummet är lagom, eftersom att varmt vatten kan irritera hårbottnen och göra så att du tappar mer hår vid tvätt.
14. Tvätta inte håret oftare än vart tredje dag, gärna mer sällan. Schampo sliter på håret och gör så att din hårbotten kan börja överproducera olja, vilket gör håret fett snabbt.
15. Samla inte all hår mitt på huvudet till ett stort trassel när du schamponerar. Du får bara tovor som sedan måste redas ut, låt bara håret hänga löst nedför ryggen. Ta lite schampo i handflatan, gnugga upp ett skum, och applicera på hårbotten. Schamponera längden sällan, det räcker med att schampot sköljs igenom längden.
16. Att skönhet kommer inifrån är ingen myt. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

 

Tips hittade här och här.


Det första jag ska göra är att rengöra min nuvarande borste, införskaffa en mjukare borste av hår istället för plast, skaffa antingen öljästtabletter (kan köpas i din mataffär, Friggs har ett bra utbud) eller hårform (från Life för ca 135kr), tvätta håret mer sällan och börja äta mer mat som innehåller B-vitamin, t.ex. broccoli och bladgrönsaker.

Håller er upptaderade om hur det går, kan ju även fota mitt hårs längd och kvalitet med jämna mellanrum!

 

 

2011-02-23 | 20:55:43

sommarsommar


via tumblr


ge mig sommarbrunabensönderblektlångthårsaltvattenvitastränderturkostvatten NU. Klarar inte av det här längre. Blir inte bättre av att kolla på sådana här bilder heller.

Nu ska jag gå och äta. Ännu mer. Konstant hungrig. Blää.

2011-02-23 | 16:44:58

vår



Favoriter från H&M, dessa plagg kommer ut i mars månad. Bilder via modette.
2011-02-23 | 16:36:21

97 dagar



Här är mössan min. Ska byta ut stenen till den ljusblå som hör till sam-programmet också, det har jag glömt. Tycker att den är jättefin men när jag tar på mig den ser jag ut som en idiot/bagare/tågkonduktör/emil i lönneberga. Nåväl, bara att vänja sig hahaa.
2011-02-23 | 10:30:55

morgon

God morgon! Här sitter jag och käkar nudlar på kopp till frukost. Är ändå inte mätt. Känns som jag har ett hål i magsäcken och att all mat jag äter rinner ut för har inte blivit mätt på flera dagar..haha konstigt.
Nu ska jag göra mig iordning för skolan, har bara två lektioner och inga läxor den här veckan så när jag kommer hem ska jag visa min studenmössa! Yeey. Ha en bra dag.
2011-02-22 | 23:49:36

falla så fort, vi reser oss upp


weheartit

Somnade på golvet vid sjutiden, gick och la mig i sängen klockan åtta och sov en timme, är helt utmattad och vet inte varför. Nu börjar internet krångla så ska gå och lägga mig på riktigt. Sovmorgon imorgon, skööönt! God natt.
2011-02-22 | 23:38:00

tankar från ett tåg

Tågstation efter tågstation schvisar förbi. Jag har tappat räkningen på hur många timmar jag suttit på det där tåget. Är det bara en timme, eller är det ännu fler? Jag vet att jag äntligen befinner mig i Sverige och någonstans i ett platt och öde Skåne. Det börjar bli mörkt och jag kan knappt urskilja om det är träd eller hus jag ser på andra sidan av fönstret. Här är månen stor och gul och får mig att bli alldeles varm inombords. Jag har hörlurarna i öronen och min tumme byter frekvent låt varannan minut. Jag har tröttnat på alla låtar för länge sedan. Långa nätter med Melissa Horn spelas nu, den får duga, tänker jag. Tåget stannar till vid en station. Den är ödelagd och endast en man kliver av. Det rullar vidare. Det är något speciellt med ödelagda tågstationer. På tågstationer väntar människor. Dem väntar på ett tåg som ska ta dem till möten, till jobbet, till sin kärlek, hem. Jag sluter mina ögon. Jag tänker att jag sitter ensam på en station mitt ute i ingenstans. Det är kväll och tåget ska ta mig bort någonstans. Bort från sådant som är svårt, från problem, från tjafs, från falskhet, från allt jobbigt. Mot glädje och sådant som är enkelt, en värld utan bekymmer. Jag kurar ihop mig i sätet och blundar hårdare. Melissa Horns röst tonar bort och ersätts av ett bekant ljud. Ett intro som får mig att rysa. Ljudet av den där låten som får mig att tänka på allt som är bra, allt som är fint, alla roliga stunder då låten agerat bakgrundsljud, samtidigt som den får mig att tänka på honom. Jag ryser till och kryper ihop till en boll. Mina händer griper tag runt mina knän. Jag ser honom framför mig, en kall natt på en buss någonstans i ingenstans, ellersåvardetnågonstansmenjagminnsintevartochdetvarmörkt. Han satte in den ena hörluren i mitt öra och sade att vi nu ska vi lyssna på det här. En låt som jag tycker mycket om, började spelas. Jag tittade ut genom fönstret. Han bytte låt och jag hörde det där introt jag älskar. Jag fortsatte titta ut genom fönstret. Jag log för mig själv när jag tänkte tillbaka på alla minnen jag haft till den låten. Han tog min hand och jag flyttade blicken mot våra händer, inflätade, vilandes på hans ben. Jag tittade upp och mötte hans blick. Han log, jag log tillbaka, han lutade sig fram och stal en kyss. Jag bara skrattade och log ännu mer. Tåget krängde till och jag väcktes ur mina tankar. Jag tittade ner på mina armar som nu höll ett krampaktigt grepp om min mage. Jag funderade en stund och insåg att det enda jag ville just då var att han flätade in sin hand i min igen och log sådär. Det skulle inte betyda något och det hade aldrig betytt något, det visste jag, men bara för en stund ville jag att han höll om mig. Bara en sista gång.

 

2011-02-22 | 23:12:29

...

Är så jävla förbannad. Vet inte vart jag ska ta vägen. 98 dagar är alldeles för lång tid. Får jag snälla försvinna nu?
2011-02-22 | 23:10:27

på vägen hem med bussen i eftermiddags

Satte mig på bussen som vanligt. Men för ovanlighetens skull tog jag fram ett anteckningsblock, fiskade upp en bläckpenna ur fickan och började skriva ned lite anteckningar från möter på DUKiS. Fan, pennan slutade fungera, håvar upp en ny ur väskan och tänker fan vad min bussgranne måste hata mig. Sitta still kan jag inte, har tusentals väskor och till råga på det ska jag sitta med ett anteckningsblock och skriva. Kommer plötsligt på att dem bakom mig kan se vad jag skiver och trycker blocket närmare mot näsan. Äsch, min handstil är ändå så groteskt ful, hur skulle någon kunna se vad jag skriver? tänker jag och tittar ner på ett osammanhängande klotter. Jag känner mig lite konstig. Udda. Det känns bra.
2011-02-22 | 22:42:19

Från hjärtat

Inget e sig likt, för allt är i förändring
Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning
För när saker går snett och tyngdlagen får rätt
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett
Ibland vill jag bara packa o dra
Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag
Ge mig svar varför är det så
Varför ska vi och de alltid säras åt
De får skattelättnad vi får mer bördor att bära på
Vi bär oss åt som vi bär oss åt för att få värde på
Tiden vi lever i och få nånting att glädjas åt
Så jag haffar nåt korkar upp och sveper
Lämnar verkligheten och gittar från planeten
2011-02-22 | 19:07:48

DFDHRTRTTREE

Är galet irriterad idag plus huvudvärk på det = jätteskoj. Ska hälla i mig så många alvedon som går sedan kommer jag tillbaka hit om det släpper...
2011-02-21 | 22:37:00

I utkastet från den sjunde januari



Jag kan finna mig själv, stirrandes på dataskärmen om nätterna. Stirrandes på ett namn. Det är alltid samma namn.



2011-02-21 | 22:32:27

Vet jag lever så fel, så förlåt för idag, för imorgon och för igår


ilovewildfox

Imorgon ska jag besöka en ungdomsgård för döva i samband med mitt projekt, är fett nervös men det ska nog gå bra!

2011-02-21 | 19:10:23

99 dagar...

Jag ska klara det. Klistra på ett fejkat leende och härda ut, begrava mig i plugg. Hämtade min studentmössa idag, då kändes det plötsligt som att dagen var nära..,

2011-02-20 | 21:29:04

goes around

Har en stor lust att sluta blogga här, vill inte längre berätta om mitt liv på ett sådant här ställe. Men ändå så gillar jag min blogg så pass mycket att jag inte kan släppa den... får fundera på saken. Igen.

Tusan. Min blogg. Jag bestämmer. Den stannar.
2011-02-20 | 01:51:32

för idag, för imorgon

Jag har skrivit en liten text. Jag är fortfarande osäker på om jag vill lägga upp den, därför får den vila i utkastet ett tag. Det börjar bli dags att sova. Imorgon ska jag låna böcker och träffa en korv. Tror det kommer bli en bra dag. Känner mig lite friskare. God natt gott folk.
2011-02-19 | 23:38:27

berlin




foton: spandau och berlin av mig
2011-02-19 | 22:09:09

fint



"jag gillar rymden, i rymden finns inga problem, inga missförstånd, inget kaos. för i rymden finns inga känslor".

2011-02-19 | 21:51:10

där ute finns en värld av långa nätter


foto; av mig
2011-02-19 | 17:13:57

Jag försöker förvandlas men jag går i repris

Har suttit på samma plats i soffan sedan tolvtiden och nu har det hunnit bli mörkt här inne. Känner mig jätterastlös men vet inte vad jag kan göra. När man har levt tätt inpå 6 andra människor i fem dagar och inte ens gått på toaletten själv känner man sig plötsligt väldigt ensam och extremt uttråkad haha
2011-02-19 | 15:00:30

r


Rihanna på Grammy awards
2011-02-18 | 23:50:55

HEMMA

Hemma i Schweden. Vaknade fem i morse och har varit på resande fot sedan halv sju. Är lagom borta men egentligen inte trött. Sjuk och utan röst kom jag hem. Men har haft det sjukt underbart i Berlin! Berättar mer i morgon för nu ska jag sova tills jag vaknat. Sova ikapp fem dagar med andra ord.
2011-02-15 | 14:35:00

jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag



2011-02-14 | 12:00:00

hjärtan



förprogrammerat inlägg


Jag är inget fan av Alla hjärtans dag och tycker överlag att den är rätt så löjlig och överkommersiell... men, eftersom att jag inte befinner mig i Sverige vill jag ändå ta vara på den här dagen och säga till alla mina underbara fina vänner och min kära familj hur mycket jag faktiskt tycker om er! Säger det allt för sällan, men ni betyder allt för mig.

<3
2011-02-13 | 22:03:00

BERLIN



Nu drar jag till Berlin! Är tillbaka fredag kväll! Auf wiedersehen!
2011-02-13 | 16:54:25

söndag

Snart är det dags! Har inte packat klart ännu... kläderna ligger mest utspridda på golvet..men men, alltid ute i sista sekund haha.
Inatt drömde jag att jag stod i centrum, lade ifrån mig plånboken på en bänk och vände mig om en sekund, sedan var min plånbok borta. Med eu-kortet och alla pengar och allt... tror jag undermedvetet är rädd att bli av med plånboken igen! Men det ska inte hända igen haha. Idag har jag hunnit med att träna och sola (blev helt röd i ansiktet, inte bra..) Nu ska jag hoppa in i duschen, käka en stor middag och sedan packa (på riktigt).

Tänkte förprogrammera lite inlägg...men vet inte o jag orkar längre..
2011-02-13 | 14:22:50

Dag 2 – Dig och dina vänner i bilder

2011-02-13 | 00:10:34

truth of the matter is I'm complicated


random bild

Har suttit och laddat musik i flera timmar och ögonen kliar. Har egentligen inte börjat packa och får lite småångest...  Ska flytta mig en våning upp iallafall. Hörs senare!
2011-02-12 | 17:22:40

packa

"Bara vara hemma helg" är inte kul men säkerligen nödvändigt. Sov tio timmar inatt och kunde gott och väl sovit fem till. Hängde med morsan idag och fick en tunika och underkläder av mammsen. Tack! <3
På gymmet har jag även hängt denna eftermiddag, sprang lite, försökte bränna kalorier haha och körde lite styrka.
Nu har jag precis satt på den första utav många tvättar, börjat leta fram sladdar och diverse laddare. Ska tömma kamerans minneskort och ladda musik som räcker för totalt 36 timmars tågresa...typ. Ikväll ska det börjas packa!
2011-02-11 | 14:18:34

Boy I think about it every night and day




Black Eyed Peas - Just can´t get enough
2011-02-11 | 12:00:48

12.00


2011-02-11 | 09:56:09

tumblr

Nu när jag ändå inte har något bättre för mig än att glo vid datan, kan jag ju passa på att dela med mig av min tumblr. Bland det bästa jag vet är att sitta och samla på fina bilder, har en mapp med hundratals bilder som ger mig inspiration och bara är fina att glo på. Därför har jag då min tumblr som ni hittar här, där bilderna åtminstone kommer till användning. Spana gärna in den. Tjingeling.

Nu har eventuellt bussarna börjat gå.. ska börja göra mig iordning lite smått kanske..
Glöm det, jag stannar hemma idag. Tigger skjuts i eftermiddag så att jag kan hämta lite plugg och lämna loggboken.

2011-02-11 | 08:11:51

snö

Snöstormen lamslog Stockholm och SL. Hade verkligen behövt komma till skolan idag men alla bussar är ju verkligen inställda. Får panik! Men vad ska man göra? Jag kan ju liksom inte gå till skolan... Nåväl, ser väl ut som att det blir en dag hemma, utan plugg, utan några filmer och utan mat. Haha.
2011-02-10 | 17:34:23

mööh

Om alla bara kunde sluta pmsa, sluta vara sura, sluta skapa problem utav ingenting, sluta var skvallerkärringar och typ... bry sig om sina egna liv mer, då skulle det vara så mycket niceare att gå till skolan. Taack.
2011-02-10 | 17:21:53

klänning


bild

åh så fin! vill haaa. Från H&M.
2011-02-09 | 00:08:42

jävla idiot

Allt var bra. Sen kom du och förstörde allt. Vad vill du egentligen?
2011-02-08 | 23:47:12

<3

 

2011-02-08 | 20:31:27

lite hjälp?



Om några dagar befinner jag mig på ett tåg mot Berlin. Därför behöver jag lite hjälp. Jag är som bekant urusel på att packa och packar antingen alltid alldeles för mycket eller på tok för lite. Vet någon vart man kan hitta en svart skinnryggsäck (liknande de som fanns på gina tricot i höstas) som inte är svindyr? Skulle nämligen vara skönt att kånka omkring på en sådan istället för en axelväska i flera dagar... och sköna skor att gå mycket i, vart hittar man sådana? Haha. Litar inte på att mina converse kan hålla värmen och motstå det eventuella slasket... För övrigt, hur tusan tänker man när man packar bra?
2011-02-08 | 20:02:01

8

Tjingeling! Idag efter skolan drog jag till gymmet med Emelie. Blev stenhård träning i en och en halvtimme! Ser fram emot smärtan imorgon... Sedan dess har jag pluggat geografi och meteorologi som är rätt så oförståeligt. Och nu har jag precis finputsat mitt CV och sökt lite fler jobb, behöver verkligen ett jobb till sommaren... och ett år framöver haha...
Ska slappa lite, sen plugga på igen!
2011-02-07 | 20:04:55

jag lovar och svär det blir bra


via ilovewildfox

Skolkade från engelskan idag, har inte ens dåligt samvete. Behövde verkligen komma hem och skriva på två spanskauppsatser + en litteraturuppsats. Så gott som klar nu. Ska ta en paus och slappa i soffan...tjingtjing
2011-02-06 | 22:36:00

hela världens hunger samlad i mig

Vill jag ens veta hur många gånger jag lyssat på Jag är en vampyr idag? Högsta volym, om och om igen. Nåt fel är det haha. Nej..nu ska jag nog sova..faktiskt.
2011-02-06 | 21:32:15

hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad



Försök att aldrig börja gilla någon som inte gillar dig. Ett litet råd bara...
2011-02-06 | 21:18:32

söndag

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
foton från idag

Har ångest över att jag inte pluggar. Tusan...
2011-02-06 | 20:48:54

Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?


i fredags morse runt klockan sju var himlen såhär fin

Gav upp pluggandet för ikväll. Känner mig helt lost och fattar ändå ingenting.
Ska nog dra mig mot sängen snart...
2011-02-06 | 17:17:11

glöm det där jag sa om huvudet i sanden

Tjena tjena!
Gårkvällen spenderades med supersköna människor. Började hos Sophie med Martin, Lisa och Olivia, förade och käkade. Sen drog vi ut och hittade Angelica och lite mer folk på vägen. Hade en askul kväll iallafall! Som tur var hittade jag en hungrig och ensam Angelica i Slussen, köpte en korv till henne och fick sällskap hem haha. Tack för en jättekul kväll!!

Har spenderat dagen med mormor på Skansen, en aning bakis men överlever... nu ska jag kämpa och skriva om Raskolnikov...hur kul är inte det?!
2011-02-05 | 10:38:45

mint





Har i några veckor sett bilder cirkulera på denna väska och tänkt att den där vill jag ha. Går till H&M och tittar på prislappen, 399 saftiga spänn kostade den... där gick den drömmen i kras, men fin är den ändå.

2011-02-04 | 18:54:38

+ -

+ idag:

Lärare sjuka = ingen skola
Tränat
Farmors morotskaka


- idag:

Onödigt att ens åka till skolan
Det snöade
Farmors morotskaka

Det var väl det...

2011-02-03 | 17:50:24

my bass down low


lite inspiration till det jag ska fota till projektet, alla bilder från weheartit

fick precis ett lite drygt mejl tillbaka från en av dem jag ska intervjua...blev lite ledsen.. vill inte intervjua ungdomar, dom är bara elaka..haha. Men det är smällar man får ta antar jag...
Nu KÄK!
2011-02-03 | 17:23:49

här kommer jag med hjärtat i handen

via littleplastichorses

 

2011-02-03 | 16:48:07

dagen

Tjingeling! Nyss hemkommen. Dagen började med att jag kom till skolan alldeles för tidigt, morgonens första lektion var läraren förstås sjuk, men vi gjorde en del av cambridgetestet ändå. Andra lektionen, den läraren var förstås sjuk den med. Och tredje lektionen, geografi sög ju hårt och var sjukt tråkigt. Efter det gick vi några till forum och käkade (thai), börjar bli en torsdagsvana (dyr vana). Åkte sen till stan, tittade i lite affärer, åkte hem och nu sitter jag här och skriver på mitt projektarbete. Skickar lite mejl. Det går äntligen bra med projektet! Måste bara ta tummen ur röven och fota lite granna. Efter middagen blir det lappning, har egentligen inte tid men är i desperat behov av pengar...

2011-02-02 | 18:21:24

orkar inte


Jag vill flytta hemifrån. Jag vill bo ensam. Och jag vill göra det NU.

Ikväll pluggar jag spanska. Hörs mer en annan dag.

Hittade förresten årets första insekt på min rullgardin. Fräsch. Den här dagen blir ju bara bättre...