2011-06-26 | 23:59:40

PEACE&LOVE

Firade midsommar med ett par fina människor på ett berg. Mysigt som tusan. Vaknade halv tre dagen efter med ett sär bredvid mig. Åkte till Rinkeby/Tensta på en latino festival med Saida och kollade när hennes kompisar dansade. Var kul och churros är gott <3

Idag har vi letat tält och jag har packat. Imorgon eftermiddag bär det av mot Borlänge och PISSS AND LÖÖV. Kommer bli helt grymt sinnessjukt bra! Hörs om en vecka och ta hand om er. För det kommer inte jag göra...
2011-06-23 | 23:09:35

halloj

Hej hej! Det har varit lite dött här men har jobbat (jobbar över typ varje dag) och när jag inte jobbar ägnar jag eftermiddagarna och kvällarna åt att hitta på nåt kul liksom, som inte involverar hamburgare och stressade elaka människor! Får blogga mer i helgen för nu är jag rätt så trött efter gårkvällens "bravader" med Josse haha. Ha en fin midsommar!
2011-06-20 | 15:48:35

Tjatja

Hade sämsta dagen på jobbet. Mötte två nya "kollegor" som var sjukt dryga. (Ursäkta mig att jag inte har fyrtio händer och kan ta upp pommes samtidigt som jag sänker en ny men om det är så viktigt för dig så gör det bajs). Fem arbetsdagar kvar sen är det pissandlööööv, jag ska klara det! Ska byta om nu och göra nåt kul. Hej så länge.
2011-06-19 | 23:16:54

blä

Har aldrig haft sån störd ångest över något. Vill inte gå till jobbet. Hataaaaaa.
2011-06-19 | 21:54:28

vad hände?


För ett år sedan hade jag så många drömmar. Det var USA direkt efter studenten, aupair, det var plugga i Australien, det var plugga och jobba i Barcelona, det var backpacka i Asien. Jag ville så mycket och vill allt fortfarande. Men det här är typiskt mig. Jag når aldrig mina mål. Jag vill så mycket, men jag gör aldrig något åt det. Klart att pengarna sätter käppar i hjulen, jag skulle aldrig kunna leva med att få en sådan resa av mina föräldrar (skulle aldrig få det heller), men om man vill någonting tillräckligt mycket ser man till att det händer. Jag skulle kunna ha sparat pengar varje månad. Det gjorde jag inte. Fan vad jag ångrar mig nu. Men det är inte för sent. Jag kan börja kämpa nu för det jag vill och tusan, nu ska jag det hända.
2011-06-19 | 21:22:35

nej jag har inte mycket till liv, men hej här är en lista

Namn: Felicia
Piercingar: Hål i öronen
Tatueringar: Två stycken på g i höst! Längtar!
Längd: Mäter knappt 1,60 över havet…
Skostorlek: 37
Hårfärg: Blond
Fräknar: Önskar jag hade några
Motto: Vill leva efter ”man lever bara en gång”. Gör inte det dock…
Kär? Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? Just nu vill jag leva på resande fot



Tycker du att du är attraktiv? Har bättre och sämre dagar, men försöker intala mig att jag inte ser så dum ut!
Vilket schampo använder du? Byter varje dag
Vad är du rädd för? Att bli gammal, hajar och att leva ensam
Gillar du att tvätta? Nej kan jag inte påstå
Gillar du berg- och dalbanor? Älskar!

 



Senaste…
Filmen du hyrde?
Oj, tittar aldrig på film längre
Filmen du köpte? Köpte en serie ”Walking Dead”
Låten du hörde: Resten av ditt liv, Timbuktu
Låten du laddade ner? Laddade ner en bunt
Personen du ringde? Saida igår
Personen som ringde dig? Mormor
TV-program du såg? How I Met Your Mother
Person du tänkte på? Vill ni inte veta…

 



Favorit…
Låt:
Hmm Genom eld (Oskar Linnros) Mitt hjärta blöder (Veronica Maggio)..typ
Sak att göra: Umgås med mina vänner, dansa tills jag inte kan stå, ha fina ögonblick när man dansar och skriker med till låtar och alla bara är sjukt lyckliga är det bästa som finns…
Sport:
Dryck: Cola…zero eller light
Kläder: Jeansshorts
Film: Har ingen favorit
Bil:
Serie: How I met Your Mother, Family Guy, Jersey Shore

 



Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
Ja för mycket. Och det har aldrig varit värt det.
Gråtit över en flicka? Ja gråtit över vänner…
Ljugit för någon? Ja, tyvärr.
Varit i slagsmål? Nej haha jag kan inte slåss
Blivit arresterad? Det har inte hänt.
Träffat någon från internet IRL? Ja, jag chattade en del med en tjej som hette Maya tror jag, bestämde att vi skulle ses och åkte till Hallunda. Åt glass, lekte häst och åt harbio-nappar. Gick i femman tror jag.

Snodd ifrån Flora

2011-06-19 | 19:29:04

ser det ut som om jag sörjer dig?


hej på mig hehe

Tänkte ha lite spa-kväll! För det är väl sådant tjejer gör på söndagar... eller? Typ måla tånaglarna, smörja in sig med jordgubbsdoftande krämer (min luktar dock hallon), ha ansiktsmasker och sådant där. Skulle gärna tatt ett bad men det finns ingen propp. Nåväl. Sedan ska jag bädda min säng med nya fräscha lakan. Med blommor på. Ska ta en tripp till ikea snart och köpa lite nytt. Mot badrummet!
2011-06-19 | 18:38:01

you never were, and you never will be mine



Sjukt fint samarbete, Rye Rye ft. Robyn

2011-06-19 | 17:32:37

söndag

Tog mig upp klockan nio i morse för att tio minuter senare springa ner till tuben och ta mig till kära Orminge för att gå på Lisas gympapass. Känner redan av träningsverken men det var kul och behövde verkligen träna! Har legat på soffan hela eftermiddagen, tittat på Plain Jane (maraton hallå) och vart nere i tvättstugan. Nu börjar jag få nackspärr och ska lägga mig ner istället. Imorgon är det jobb igen. VILL INTE. Usch.
2011-06-18 | 23:24:53

och fast jag bara vill glömma, så handlar alla mina låtar om dig


Försöker skriva nånting vettigt. Ville skriva nån fin text. Eller nån ful. Bara nånting. Men allting blir bara skit. Allt blir samma sak. Jag har skrivit allt förut, allt känns bara onödigt. Jag kan inte skriva längre. Tror jag. Trodde inte att jag kunde gråta heller. Men det kunde jag. Tänkte på dig och då kunde jag gråta. Det värsta är att så fort jag tänker på dig kan jag plötsligt skriva. Fingrarna löper längs tangentbordet, jag känner hur inspirationen riktigt flödar och allt jag skriver blir fint. Eller fult. Det spelar ingen roll, men jag kan skriva nånting som inte blir skit. Men jag vill inte, jag får inte, jag ska inte. Tänka på dig.
2011-06-18 | 18:55:10

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

2011-06-18 | 18:43:09

la gente esta muy loca


gummistövlar (köpte för några dagar sedan) belle shoes, jeansskjorta bikbok, jeansshorts cubus, solglasögon glitter, engångskamera (behövde ju verkligen en till pissandlööv) fuji film

2011-06-18 | 17:42:53

lördag

Fullkomligt älskar att stryka människor ur mitt liv. Idag strök jag ännu en som jag givit så mycket men inte fått ett piss tillbaka. Häääääääääääärligt! Mm lite arg sådär.

Har shoppat idag med bästa syster och Jennapenna, visar sen!
2011-06-17 | 23:39:14

kimstore



Beställde detta armband för två dagar sedan och idag kom det på posten. Från kimstore.se. Har köpt därifrån förut och har aldrig blivit besviken! Jättefina smycken!

Jobbade över idag med, åkte hem till mamma och Emelie senare på kvällen eftersom att pappa är ute och roar sig med jobbet. Tittade på tv och käkade godis, mysigt. Nu sitter jag ensam i lägenheten och lyssnar på musik. Känns lite skumt..har aldrig varit här ensam på natten förut. Ska väl slagga strax, trött som faaan. Tjao.
2011-06-16 | 23:45:43

23.45


bilder via weheartit

Glöm det där med att jag har en pojke jag får pussa på. Jag har tappat all tro på det manliga könet. Tänker bli nunna. Vad som helst. I snart ett år har jag bara mött idiot efter idiot. Inte en enda har varit normal och seriös. Börjar tröttna. Samtidigt trivs jag som fan med singellivet, känner mig fri att göra vad som helst, inte vara kontrollerad och just nu vill jag bara tänka på mig själv. Men liksom, hallå... det vore trevligt om man kunde träffa en enda normal kille innan man blir manshatare. Snälla låt det inte hända, livet som nunna lockar inte...
2011-06-16 | 23:00:55

Baby, please remember me once more



min nya väska från gina, och lite randoms när jag var uttråkad

Jobbade som vanligt idag, fick jobba över en timme men hela dagen gick bra faktiskt. Hade tydligen kunderna som handlade för mest, fick beröm! Lite glaaad för en sekund. Somnade på soffan hemma men tog mig upp för en powerwalk. Jodå, nu ska det hända saker här. Nu ska jag koka ägg inför imorgonbitti!

2011-06-14 | 22:21:51

rubriklös


Har jobbat hela dagen, först på the donk och sen direkt till barnen. Hann stanna till och köpa ett par gummistövlar, nöjd! Fick mat hos farmor och farfar efter det och nu sitter jag här hemma och shoppar haha. Kände mig lite nere så beställde ett armband och smink till mig själv...impuls..
Usch, jag är så sjukt seg hela tiden! Kan knappt ta mig upp ur sängen, att le är en ansträngning och vi ska inte ens tala om hur långsamt jag tar mig fram... Tror att det kan ha att göra med att jag inte tränar, men orkar inte åka ut till gymmet heller haha... Sedan äter jag hemskt dåligt och sover ingenting. Dålig livsstil. Men det ska bli ändring på det. Ska sluta med all läsk, all alkohol (fram till p&L heheee, och midsommar är ett undantag...), godis, skräpmat. Ska försöka äta frukost, mer grönt, mer varierat helt enkelt.. Och träningen ska jag verkligen ta tag i. Innan den här veckan är slut ska jag ha varit på gymmet en gång och joggat en gång. Ska ta en titt i träningsmotivationsmappen, kanske kan få mig att lyfta på arslet...
2011-06-14 | 00:02:30

det finns stunder då det känns ensamt

jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här



Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt



Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill



Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig




Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav




Ikväll är en sådan där kväll då jag lyssnar på Melissa Horn. Tar in varje textrad, varje ord. Känner hur allt stämmer så bra. Blir nästan arg. Arg på Melissa Horn för att hennes ord träffar så rätt. All denna beslutsångest jag lider av kommer ikapp mig. Borde få piller utskrivna, för så här kan jag inte fortsätta.

2011-06-13 | 23:21:10

måndag



Några bilder från helgen. Lyckas alltid få med mig kameran nu förtiden men lyckas dessvärre inte ta särskilt många bilder. Fina vänner har man iallafall. Ska skicka efter utskrifter att sätta upp på väggen! Blir nog skitfint.
2011-06-13 | 20:44:19

vadå uttråkad?



Icke då. Bara en aning. Asseg dag och inte alls så kul som den skulle bli. Bara mer förvirrad... Har länsat mamma och Emelies kylskåp och käkad alldeles för många gifflar. Ser ni nån som rullar fram imorgon är det jag. Möh.



2011-06-13 | 18:11:22

frans



bilder: gina tricot, h&m, bikbok

fransar, fransar, fransar. Att åka på festival är en bra ursäkt till att köpa alldeles för mycket plagg med fransar... Men det är ju så fint...
2011-06-13 | 17:54:00

P&L

Kings of Leon, M.I.A, Håkan Hellström, 30 seconds to mars, Mando Diao, Oskar Linnros, Timbuktu, Lykke Li, Paolo Nutini, Maskinen, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, Jessie J, Movits!, Petter, Rebecca & Fiona, Those Dancing Days... måste jag säga något mer? PEACE AND LOVE. Har ju glömt att berätta för er! Bokade biljetten för några veckor sedan men hämtade inte ut den förrns i förra veckan. Längtar till tusen, det ska bli sjukt grymt.
2011-06-12 | 22:30:42

22.30

Haft en grym helg men till slut straffar det sig. Är helt sjukt seg, förstörd, mörbultad, har tappat rösten, fått skavsår, smutsiga ben och förstörda skor. Men det var det så värt. Var på Sommar i fredags med Lisa och Sophie (träffade även på säret där) och hade det galet kul. Igår blev det Bonden med gamla klassisar och sedan drog jag och Josse till Gaudi. Gauulet. Hon sov hos mig, sedan flummade vi runt, lagade mat och var stört trötta hela dagen. Men på nåt sätt var det ändå askul haha. Funderar på att gå och lägga mig och sova nu faktiskt...hela kroppen värker. Imorgon blir det hard work work, sen får jag lite sällskap i lägenheten efter jobbet. Höhö.

Måste verkligen sluta med dessa otroligt tråkiga och ovärda inlägg. En vacker dag. Då jäklar.
2011-06-12 | 14:59:18

långsöndagen

Hej! Det är Josefine här! Ni kanske inte vet vem jag är, men jag sitter iallafall i Felicias rum. Vi är trötta och slitna från gårdagskvällens bravader, med bonde- och klubbhäng. Det var en trevlig kväll men vi upptäckte ännu en gång vilka fega idioter i princip alla killar är. Man kan verkligen undra var de trevliga, roliga (och gärna relativt snygga) killarna finns. Krogen kanske inte är det bästa stället att leta på i och för sig. Man får väl börja kolla runt på bibliotek och i matbutiken kanske? Vi har också letat efter resor. Fan vad najs det skulle vara att dra iväg en vecka, sola, bada och.. ja ni vet. Hoppas, hoppas.

Men nu ska vi snart gå och handla milkshake. Om vi orkar gå upp det vill säga. Annars skulle det vara bra om man kunde beställa hem det. Haha


Hejdå, ha en bra dag och kommande vecka hörni blogg-readääs.

2011-06-09 | 23:12:12

hälsa till satan vi hörs

Det är vidrigt hur självupptagna människor kan vara. Som en klok vän en gång sa "man kan inte lita på någon, inte ens sig själv". Och det stämmer så bra. Känner mig otillräcklig, bortglömd, dum, ensam, utnyttjad. Jag orkar inte mer.
2011-06-09 | 20:19:54

att dom skriver idiot i ditt pass

Tjenna tjenna. Sitter hemma hos mamma och Emelie. Ska sova här inatt. Imorgon ska jag till skolan för sista gången och hämta mina betyg...spännande. Sen blir det jobb och till sist (troligtvis) middag med Sophie, Lison och Olli. Vi ska ta upp vår gamla tradition med Pizza Hut, ska bli riktigt mysigt! Känner för att bara snacka skit och umgås. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vara social med mami och Emmson, kom ju inte hit för att hänga med datorn hehee.... Haj haj!
2011-06-08 | 19:47:05

8

Tjenisar! Har haft en bra dag på jobbet som gick otroligt fort förbi (kanske kommer jag att stå ut ändå). Efter jobbet kom T över och hängde lite, sen blev det käk från thaien (så gott). Nu ska jag springa bort till ringen och hämta ut ett "paket" som legat där lite för länge... hmm nån aning om vad det kan vara? Ni ska få se! Sedan blir det biomys med B och Frida. Asbra dag helt enkelt!
2011-06-07 | 22:39:35

imma på rutorna men ingen går hem

Allt är egentligen helt underbart. Det är sommar. Jag har ingen skola att återvända till. Det är sol, det är varmt, allt är så fridfullt. Jag kan göra vad jag vill med mitt liv. Har fina vänner. En pojke jag får pussa på. Helger att se fram emot. Saker att se fram emot. Ändå känns det som att något saknas. Känner mig helt tom. Jag vill inte att dagarna ska gå på rutin med jobb, jobb, hem och chilla, sova, jobb, jobb. Det är det sista jag vill. Jag vill göra spännande saker, leva, se saker, bara ta det lugnt i solen. Känner bara att det saknas nåt och det är ingen rolig känsla...
2011-06-07 | 21:39:16

they say good things take time


källa

2011-06-07 | 20:21:28

tisdag

Har jobbat idag igen, gick bättre idag faktiskt. Men vet ändå inte hur jag ska stå ut hela sommaren... har inget kul att säga haha. Adjöss


Följ min blogg med Bloglovin
2011-06-06 | 19:07:59

slut

Tjenna! Började jobba idag och är helt slutkörd. Lappade dessutom efteråt. Det kanske räcker med ett jobb istället för tre... Hatade jobbet iallafall. Hemskt. Skulle göra vad som helst för att bara få sitta i kassan på coop eller ica...Men har lovat mig själv att hålla ut till augusti. Mööh vill bara vara ledig resten av livet haha. Nåväl, det blir väl bättre med tiden.
Ska nog gå ut med hunden nu. Känns som att jag inte har nåt att göra.. man tar studenten och alla försvinner från jordens yta, men det är väl så det är. Ska fixa om här på bloggen i veckan för är sjukt trött på den. Tjing.
2011-06-05 | 14:48:26

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN


Bilder från studenten

Min frånvaro kan förklaras med några ord: champagnefrukost, utspring, lycka, tårar, flak, spruta öl, bada i sergelfontänen, dansa, skrika, ännu mer lycka. Det var den bästa dagen i mitt liv och det känns helt sjukt overkligt att det redan är över.