2009-04-29 | 16:26:56

090429

Jag är nu överlycklig ägare till Twilight-filmen! Den kommer garanterat ses måånga gånger.

Nu ska jag göra mig i ordning och snart åka till Sophies skola, för att se henne visa upp kläderna hon sytt! Tur att jag inte har något att plugga tills imorgon. Båda proven gick bra förresten...
2009-04-26 | 17:40:48

'Cause I know you can make it



Hej! Idag var jag och Sophie i Sickla och tittade runt i affärer. Hittade ett par skor, en t-shirt och en kjol. Allt i vitt! Haha. Sedan övningskörde jag med pappa. Det gick riktigt bra faktiskt. Jag kan nu starta bilen, köra runt tre varv på en parkeringsplats, svänga, bromsa och ställa in alla speglar:D Det var skitroligt haha.
Snart är det dags för middag. Lasagne och tzatziki bröd. Innan dess ska jag titta klart på ett The Hills-avsnitt. Efter middagen ska jag plugga matematik och titta på Gossip Girl. Vi hörs igen på onsdag. Tror inte att jag har tid att blogga förrens då. Matematikprov och samhällskunskapsprov som gäller den här veckan och det ska banne mig gå bra!
2009-04-25 | 23:50:18

En dag skulle dom förstå.



Skjorta Gina Tricot, leggings H&M, skor Deichmann

Ikväll har jag sett filmen Into the wild. Tycker om den filmen. Nu ska jag börja läsa boken Den jag ville ha, som jag lånat av Sophie, och sedan sova. Imorgon ska jag och S åka och shoppa lite, sedan ska jag övningsköra och plugga matematik. God natt.

2009-04-25 | 19:53:44

Jag minns det än idag, en vattenfestival






Bilder tagna av Sophie och mig. 
Vi satt nere vid vattnet, åt bröd och bullar och njöt av solen och värmen. :)

Nu är det snart dags för Robinson och kladdkaka!
2009-04-25 | 10:43:21

090425

Hejsan hoppsan! Nationellaprovet igår gick galant. Nej men det gick bra, och dansen likaså. Även om det säkerligen inte var en vacker syn att se mig dansa..speciellt med alla långa killar haha, så var det riktigt kul!

Idag när jag vaknade och precis hade gjort i ordning frukost började jag plötsligt blöda näsblod. Riktigt kraftig sådan också. Inte en trevlig syn vill jag lova. Men så fort det slutat (om det inte slutar måste jag åka till akuten! Men blödningen håller på att minskas nu så det är nog ingen fara) ska jag och Sophie ha picknick i det fina vädret!:D
Mår lite illa nu så jag ska nog få i mig något innan jag svimmar..

2009-04-23 | 19:06:09

False Lash Effect



Max Factor False Lash Effect. Tycker inte riktigt att den lever upp till förväntningarna...

2009-04-23 | 18:47:39

090423


Klänning (Emelies) Åhléns, tights H&M, converse

WIihuu idag fick jag veta att jag fick MVG på min engelskauppsats som jag skrev för några månader sedan! Den handlade om aliens och om miljön haha...
I morgon är det dags för Nationella-prov i engelska A, uppsats-delen. Vi har inte fått öva ett dugg på att skriva men det går kanske bra ändå... jag har köpt MER och bananer!:D Påminner mig om nian haha. Dock så ska vi sitta och skriva provet i aulan...det känns ju lite läskigt. Men det går nog hur bra som helst. Lycka till mina vänner!:D
Ska kolla på nån film med engelsk text innan jag går och lägger mig (tidigt) för att öva haha. Och i morgon ska jag dansa också..cha-cha och jive...hjäälp.

2009-04-21 | 20:39:31

Solnedgång


2009-04-21 | 19:43:04

090421



Kavaj Gina Tricot, t-shirt Lindex, kjol Monki, leggings m. dragkedja H&M, armband Cypern och ett gjort av Sophie, plus coverse.. lite färglöst ;)

Kom hem klockan fem idag, gick ut och joggade i femtio minuter och gjorde sen friskis-övningar i vardagsrummet. Nu ska jag läsa fyrtio sidor om Revolutionernas tid...wihuu. Och sen är det match på tv! :)

2009-04-19 | 16:11:04

En tur i trädgården


2009-04-19 | 00:55:49

Behålla eller ej?




Det är frågan, det...

I morgon (idag) ska jag upp tidigt och skriva klart den där förbannade filmanalysen och öva lite på att snacka spanska...hur nu det ska gå till... Sedan ska jag titta på Sophies och Lisas dansuppvisning! God natt.
2009-04-18 | 12:30:28

090418

Mikron piper att Karins lasagne är klar nu. Snart ska jag och Sophie åka in till stan :) Hoppas solen stannar framme trots hagelskuren och de mörka molnen som ligger och hotar;)

2009-04-17 | 20:01:06

All I have is you, it is all that I`m waiting for


Dead by April - Losing you

Emelie har åkt till en killkompis och jag sitter hemma och dricker te och tittar på Så ska det låta, med röda ögon... känns ju...bra. Livet har väl sådana stunder med...
2009-04-17 | 17:48:24

FREDAG

Äntligen fredag! Vilket betyder godis, vila och tid över för att blogga! Denna vecka har jag:
haft ett pinsamt moment i matsalen, haha
sett en vandrande ketchup
kommit hem efter fem varje dag (förutom idag)
varit på en rättegång i typ tre timmar
knappt pluggat något och samtidigt haft skolångest
tagit blodprov
sluppit dansa cha-cha och jive... nästa vecka istället. En dansare från Let´s Dance ska komma  till skolan och lära oss. Haha. Hjälp!
ätit glass
varit på hundkurs
fått veta att jag ska prata med spanjorer på måndag! livs levande riktiga spanjorska ungdomar från Zaragoza. Jag ser lite fram emot det...jag har ju en svaghet för spanjorer haha. Men samtidigt...tänk om dom garvar åt hur kass jag är eller säger "No comprendo". Jag får sitta där och säga "si, si..si. Que bueno..öh,te..vosotros... nosotros....gustas...gusta..gustamos...öööh...suecia? öööh" haha.

Jaa..inte mycket mer. Jo, pappa har köpt ett nytt objektiv till min kamera! Jag är superglad. Ska gå ner till sjön eller till hästarna och fota lite ikväll när solen går ner eller imorgonbitti när solen går upp :)
2009-04-17 | 17:36:22

Och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar

2009-04-13 | 17:23:06

090413


Paolo Nutini - Rewind

Hejsan hoppsan. Inga roliga inlägg på sistone, men det beror på att jag har ångest över skolan haha. Nej, men det är inte så kul att skriva när jag inte har några nya bilder... och så har jag skrivit på min filmanalys i flera timmar idag. Men den är inte klar ännu. Deadline är på onsdag så då får jag väl se till att vara klar tills dess. Jag hatar att vara ute i sista stund och ändå är jag alltid det. Jag lär mig aldrig...
I morgon är det tillbaka till skolan. Tillbaka till verkligheten. Jag vill verkligen inte... på grund av många anledningar...
Kul att börja första dagen med att sluta klockan halv fem... om jag inte somnar under dagen är det ett mysterium.
Sent ikväll kommer pappa hem, hoppas han har nåt fint med sig hehe... och lite fina bilder:D
Nu är det dags för middag. När vi hörs igen har jag fått min kamera tillbaka och förhoppningsvis har jag något roligare att skriva om.
2009-04-12 | 20:58:25

090412

Hej hej. Idag har jag suttit och jobbat med min filmanalys hela dagen. Det går inte bra, alltså. Jag får arbeta hela dagen i morgon med... skönt med en extra ledig dag iallafall. Freya har varit hos farmor och farfar under dagen, så att jag kunde få plugga ifred, när mamma och Emelie jobbade. När hon (Freya) kom hem var hon jätte sur på mig haha. Hon hade haft det kul hos farmor och farfar. Mest för att farfar var där...hon saknar pappa haha. Nu ska jag och Emelie titta på Guldkompassen och sedan gå sista promenaden med Freya. Vi hörs imorgon!
2009-04-11 | 11:38:43

GLAD PÅSK




Här kan man läsa om varför vi firar påsk i Sverige, vilket jag inte tror att många vet.

I morse gick jag upp klockan sex för att gå ut med hunden. Nu när pappa är bortrest och mamma jobbar måste jag och Emelie ta hand om Freya hela dagen. Fick inte mycket sömn alltså. Dagens planer är att jobba med min filmanalys, gå ut med Freya några gånger, se Liverpool-Blackburn (ska se om jag ser pappa haha), äta påskmat, och sen ikväll träffa Josse och hyra en skräckfilm;)
Nu ska jag gå ut i solen (det är 26,5 grader!).
2009-04-10 | 18:52:21

Långfredag


Jag laddade precis ner en testversion av ett bildredegeringsprogram och tänkte att jag skulle leka lite med några bilder jag tog idag när jag och mamma gick ner till sjön med Freya. Dock har jag inte min älskade Canon här, utan den har jag lånat ut till pappa i London, så att han ska kunna ta lite fina bilder. Men digitalkameran funkar den med, lite mindre bilder bara. Nu ska jag fortsätta fixa med lite bilder, det är ju så skoj;)
2009-04-10 | 00:18:28

090410

Hejsan hoppsan. Här sitter jag mitt i natten i mörkret och gör ingenting. Måste tipsa om filmen Last King of Scotland, som jag såg igår kväll. Grymt bra.
Om några timmar åker min pappa till London och jag är så häääääääääääääääääääääääääääääääär avundsjuk, plus lite till. Inte nog med att han ska till min favoritstad, utan han ska även få se Fernando Torres, en av världens bästa fotbollsspelare och enligt mig, en av världens snyggaste män hehe.
Nej nu ska jag gå och lägga mig och sova tills jag vaknar. Adjöss.
2009-04-09 | 17:45:53

Skärtorsdag


Hejsan svejsan på er! Jag har varit i stan hela dagen tillsammans med mamma. Kom hem med tunikan på bilden (vad fult min mössa sitter märkte jag nu haha), strumpor, underkläder och ett par högklackade skor...som jag inte vet om jag ska behålla. Vi köpte även en massa godis till påskäggen hehe.
Ha en fortsatt trevlig dag.
2009-04-07 | 20:44:56

Feels like I stumble in a storm and I can´t find my way back



Jeansshorts Gina Tricot, T-shirt och skärp Lindex, hoodie, sneakers
foto: Sophie


Resultatet alltså. Jag är nöjd!:P Vi satt ute i solen med en spegel upphängd på husväggen haha. Kändes som om att jag var hos en riktig frisör. Satt och skvallrade och snackade om killar och allt möjligt ("Smart kille..."hahaha).

Men i morgon ska jag till frissan och färga mitt missfärgade hår...aldrig mer färga hemma.
2009-04-07 | 19:56:41

Jag har slitit ut för många skor, i en stad där ingen längre bor






Bildbomb. Jag och Sophie gjorde en mycket vacker pastasallad till lunch som vi åt ute i solen. Hon klippte även mitt hår! Eller ja luggen:P Resultatet får ni se snart...

2009-04-07 | 12:19:12

090407

Hej hej. Om en liten stund ska jag, mitt pissgula hår och mitt brännmärke på handen (ingenting går bra för mig nu, har haft otur två dagar i följd!) åka till Sophie.
Jag och Sophie ska sola, hon ska klippa mitt hår och vi ska ha det skoj :)
Vi hörs när mitt hår inte är pissgult längre.
2009-04-06 | 23:48:17

Vårinspiration


Bilder: Lookbook.nu
2009-04-06 | 23:04:13

Do you ever think of me?




Är det ens värt att se om det går nåt kasst på tv eller är det lika bra att sova nu...? Vad gör man kvällar som denna?
2009-04-06 | 15:46:29

090406




Hejsan! Jag sitter ute idag, halvt i solen, halvt i skuggan. Ser inte skärmen annars. Jag fattar inte hur det kan vara så varmt!!
Idag var jag och mamma runt i lite affärer. Köpte gladiatorsandalerna från tyska affären Deichmann (hur det nu stavas) och ett skärp från Lindex. Spanade även in ett par jeans från gina tricot som jag nog ska slå till på, på torsdag när jag åker till stan med mami... Och just det! Jag gjorde ju synkollen i dag och jag har perfekt syn, höhö. Jag vart lite nervös så jag försökte öva innan, men det gick bra ändå;) Snart är det bara att börja köra!
Dessutom har jag räknat lite matematik. Förvånande va? Jag hade inget bättre för mig så jag tänkte att äsch lika bra att räkna. Jag fattade inte allt, men papi får hjälpa mig innan han åker till London. Vilket påminner mig om att jag måste skriva en inköpslista åt honom...
Vi hörs senare. Sola lugnt nu, höhö.
2009-04-05 | 23:39:35

Been everywhere all I see is you



foto: jag

I morgon förmiddag ska jag på synundersökning, så att jag kan få tillstånd att börja övningsköra. Är lite nervös...tänk om jag har jättedålig syn egentligen? Haha.

Nää, vet ni vad jag precis märkte? Mamma har tagit hand om mina blommor. För jag kan ju uppenbarligen inte ta hand om dom själv. Och det finns typ två rosa blommor kvar! Okej, visst det satt en massa bruna döda blommor på innan men dom kunde ju ha återuppstått eller nåt...eller? Nu ser blomman näck ut ju. Haha. Tänk när jag har barn och inte hunnit gå till frisören med barnen/barnet och så kommer min mamma där och snaggar av dem allt hår. Hahaha. Nej det skulle hon inte göra... och jag skulle definitivt ta bättre hand om ett barn än en blomma. Hahaha. Vad är det jag skriver? Nej nu måste jag sova.
2009-04-05 | 20:49:42

En fråga...


Jag har planer på att utöka min conversefamilj med ett par vita skor nu til våren och sommaren. Men frågan är: Höga eller låga? Vad är snyggast? Hjälp! :P


Snart börjar I am legend...ska kolla in om den är bra.

2009-04-05 | 15:17:02

Drown me in love



Skinnjacka Cubus, T-shirt Gina Tricot, hoodie  och halsduk H&M, sneakers Stadium

Första dagens haha. Dock från i fredags. Och lite suddiga bilder. Snart ska jag ut och jogga!
2009-04-05 | 13:18:58

Den femte




Bilder från igår

Hejsan svejsan. Kom nyss (okej nu är det typ en timme sen för farmor och farfar kom och skulle klippa ett träd och jag vaktade deras hund under tiden) hem from the church, har sjungit och nu har jag brett ut mig över hela matbordet med datan och fem miljoner kameror och godis. Jag är nämnligen ensam hemma och då får man stöka ner hur mycket man vill;) Emelie är och sliter hårt för sitt levebröd. Snart börjar pengarna rulla in Emelie, håll ut!Jag är en stolt lillasyster! Och pappa  och mamma är hos mormor och morfar så jag är all alone. Härligt! Så vad ska man hitta på då, en grå och trist dag som denna? Jag har ingen aning. Ut och motionera kanske. Fotografera lite. Eller stanna inne och kolla på en film typ. Nu ska jag sluta äta godis och käka lunch istället. Hejsvejs så länge!
2009-04-04 | 09:07:21

Den fjärde april

God morgon! Om ungefär en halvtimme ska jag åka iväg på "körläger". Ska sjunga hela dagen. Jag kommer hem efter middagen så vi hörs väl då! Ha en trevlig dag och gå ut i solen!!
Någon vänlig själ får gärna smsa mig under dagen så att jag överlever...haha

2009-04-03 | 20:11:29

Påsklov



foto: jag

Hejsan! Det är äntligen loooooov! Det har varit en härlig och fin dag. Jag hade endast en lektion och slutade vid klockan tolv. Åt pannkakor i skolan och åkte sedan in till stan med Carro och Josse. Vi gick på Söder och köpte glass. Efter det inträffade en rolig grej som jag fortfarande garvar åt. "När man talar om trollen" och "Felle sa att du stirrade på henne". Hahaha rädda mig!
Hursomhelst, sedan åt jag tacos hemma och Emelie och jag försökte spela fotboll med Freya. Med en urpumpad boll.
2009-04-01 | 16:13:43

Den första april


Även ur de geggigaste platser kan våren växa fram.

Första april idag, och nej, än så länge har jag inte blivit lurad. Jag minns för ett år sedan, då min lärare lurade med klassen ner till skolans källare och sa att där skulle vi ha lektionen idag, och sedan sa han "April, April!" Haha, där stod jag som ett frågetecken och fattade ingenting.
Idag hade jag studiedag, för att tvåorna hade nationella prov i svenska B och behövde använda alla klassrum i hela skolan. Och alla lärare behövde stå som vakter. Bra för mig som behövde sova, vilket jag gjorde till klockan 10.16 i morse. Sedan kom Josefine över och vi arbetade med vårt filmkunskapsarbete som vi ska redovisa i morgon. Eller ja, arbetade och arbetade...om man kallar det att arbeta när man gör älgljud och grisljud och beklagar sig av ångest över saker man gjort för några månader sedan. Haha. Kul hade vi iallafall.
Nu ska jag byta om och dra till Friskis för ett träningspass.