2011-04-28 | 23:27:43

du går med blicken vänd, kan du ha sett mig än?

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort var du bor


2011-04-28 | 23:22:08

torsdag

Tjatja! Hade en seg skoldag och drog sedan in till staden med Josoo. Bestämde mig för att skita i plugget haha. Provade studentklänningar, åt glass och snackade skit och pöjkar. Riktigt trevligt. Sedan blev det Ikea med pappa, en sväng förbi lägenheten och så hem till soffan. Är slut i hela kroppen, borde sova nu men tänker bara på morgondagen. Det blir mösspåtagning, parkhäng med klassen, uteservering och slutligen utgång (?) för att fira att vi snart tar studenten! Kan inte bli en najsare dag. Hoppas på solsken. Det enda negativa är att jag inte trodde att man skulle vara finklädd imorgon. Det skulle man visst. Ska svänga förbi staden och hitta något imorgon förmiddag. Yes yes. Ha det!
2011-04-27 | 16:28:57

du får passa dig som satan


inspiration via angelicablick. hon är grym hon

Tog en paus. Det går inge vidare.
 Kan ta lite plus och minus förtillfället

- Plugg
- Jag är kissnödig, för jag har druckit 4 glas cola
- Det är bara onsdag
- Jag är stressad
- Jag har glömt hur man pluggar
- Jag har redan spelat sönder Satan i gatan

+ Snart flyttar jag
+ Mösspåtagning på fredag
+ Cola är gott
+ Jag spelar sönder Satan i gatan, för det är så jäkla (ursäkta) bra !
 
2011-04-27 | 14:36:16

låt mig få ha kvar dig som vän


Strålande solsken idag! Tyvärr är jag fast här vid datan och måste (MÅSTE) skriva på min Staden och framtiden-uppgift. Ska göra min egen utopistad. Kult. Skulle helst av allt sitta ute i nån park och käka på en glass. Men, som min kära gamla spanskalärare en gång i tiden sa "Det finns en tid. Det finns en tid för allt." Och nu är det tid för plugg. Motivationen kom tillbaka, jag ska vara dig evigt trogen! Nåväl...i fem veckor till...
2011-04-26 | 23:55:08

varför just idag?

Inte idag, inte ringa idag, idiot. Fan.
2011-04-26 | 21:03:36

letar efter nått att säga som kan ändra allt

Veronica Maggio - Snälla bli min

Imorgon släpps Satan i gatan, så efterlängtad album och satan att jag inte förhandsbokade det...

2011-04-26 | 20:53:27

för trött för att hitta på en rubrik

Blev en kort och slapp skoldag. Jag, B, Saida och Joel drog in till stan, köpte glass och satte oss i solen tills det blev lite kyligt. Sen var det dags att hämta barn och sitta barnvakt. Sov knappt fem timmar inatt så var sjukt seg... Nu har jag packat lite mer, inte mycket kvar nu, kartonger i hela huset. Är död så ska bara slappa nu och plugga stenhårt imorgon! Ångest haha...
2011-04-25 | 23:35:41

23.35

Åkte och träffade Saida i Slussen. Satt på kajen och njöt av dagens sista solljus, drog till Donken, hon åt, jag tittade på, åkte till Gullmars och så hem igen.

Imorgon är det skola igen. Jag. vill. inte....
2011-04-25 | 16:15:52

beautiful people


älskar bilderna från Coachella, sooommar och bohem. Så det ska vara.

Chillar galet, äter sparris (ja nytt liv nya vanor, äter broccoli och sparris till lunch), vaktar hund, chillar lite mer. Mitt rum ser ut som tredje världskriget. Ska fortsätta packa...

2011-04-25 | 11:07:52

ledig

Morsning! Planen för idag var att gå upp tidigt och ha en riktigt effektiv dag. Så blev inte fallet. Jag måste ha sovit i över tio timmar, ville verkligen aldrig gå upp ur sängen... Idag var man ledig då (som tur är), har ångest över att behöva gå till skolan imorgon. Men idag ska jag försöka njuta. Ska dra på mig bikinin, lägga mig ute och försöka plugga lite, ta hand om hunden, söka jobb och fortsätta packa ner livet i kartonger. Det blir nog OK. Ha det!
2011-04-24 | 22:53:25

samma grej

Jag hatar att jag alltid överreagerar. Jag känner för starkt och för mycket eller ingenting alls. Passionerad eller likgiltlig. Det är det jag har att välja på. Jag får beslutsångest. Tycker jag om, tycker jag inte om. Som när man var barn och drog av bladen från en blomma. Slumpen får bestämma när jag inte kan göra det själv. Jag har förstorat något som inte är någonting alls. Som aldrig var det. Och aldrig kommer bli. Idag har det kännts bra. Tills nu. När jag såg hans namn. Och det är alltid värst på kvällen, när mörkret kryper tätt inpå och ensamheten gör sig påmind. Jag behöver en varm famn, någon som får mig att skratta och ett par armar som kramar om mig hårt. Gärna nu, tack.
2011-04-24 | 17:36:49

söndag

Har stått och skurat ut hela badrummet i längeheten idag. Så äckligt men om det behövdes! Är dock helt slut nu. Städa ska man ej göra bakis. Men soffan har vi monterat upp och den är hur skön som helst. Bjuder över folk på soffhäng!
Nu vankas thaimat! Har inte uppmärksammat att det är påsk och inte ätit påskmat överhuvudtaget. Men det känns bra haha. Tjingers!
2011-04-24 | 11:17:05

nog


Jag insåg tidigt imorse, att det får vara nog nu. Jag har hållit fast vid något under en så lång tid att jag inte vet vad som händer längre. Jag har förnekat att jag känt något, sagt att jag inbillat mig i brist på sällskap, men jag har känt och jag har gråtit, jag har skrattat, jag har varit glad. Men man kommer till en punkt då det inte längre är bra för en själv att fortsätta hoppas eller vad det är man gör, det är inte bra att fortsätta förneka att man inte känner något när man i själva verket brister ut i gråt när man hör den där låten som man en gång älskade men nu är förstörd... Man kan inte känna något för någon som är rädd för känslor. Någon som är rädd att komma människor för nära. Någon som aldrig kommer känna något för en. Jag vet det, men det finns inget jag kan göra. Om två dagar var det fem månader sen jag träffade honom. Men jag vill inte låta det fortsätta såhär. Jag ska glömma att jag känner mig ensam, jag är lika ensam med honom ändå. Jag vill gå vidare och inse att jag mår bättre utan honom.  Idag raderar jag hans nummer. Det värsta är att jag är så fruktansvärt svag...
2011-04-23 | 16:36:07

let's enjoy life

Tjingeling! Har legat ute och solat heela dagen. Jätteskönt. Nu väntar jag på att syster ska hoppa in i duschen så att jag kan börja göra mig i ordning. Ikväll blir det utgång med Emelie och Jenna. Har ingen aning om vart vi ska eller hur detta kommer sluta. Brukar bli galet, men jag gillar det...

Får ständigt små ångestattacker inför studenten, klänning, slutbetyg och den kommande arbetslösheten (?). Söker jobb varje dag men ser fan inget hopp... Ikväll glömmer jag det men shit vad paniken tar över...
2011-04-22 | 20:24:41

cause we might not get tomorrow


via littleplastichorses

Hade så mysigt igår! B hade lagat en asgod middag, bulgur och kycklingröra. Vi hyrde "Dumma mej" och köpte godis och sjöng med till radion. Välbehövlig kväll med fina människor.
Idag har jag bara varit i lägenheten med farmor, farfar och pappa och städat, städat och städat...Flytt om en vecka! Börjar packa i morgon hehe... Ikväll blir det hemmakväll och ni vet hur mycket jag hatar det. Usch. Men men bara att härda ut kvällen haha.. kan ju börja packa i natt annars.
2011-04-21 | 16:43:21

läget

Tjenna! Haft fullt upp, hängt en del med Saida, ätit mycket mat, blev en utgång till Collage igårkväll men fy fan vad det sög. Sällskapet var dock trevligt! Idag tog jag pendeltåget och besökte sjukhuset. Hemma nu i några minuter, ska byta om och sedan dra till B för en grill och myskväll med bästa sällskapet! Ha en fin kväll!

2011-04-19 | 23:17:46

tisdag

Var hos frisören idag som sagt, blev blondare men det blev inte superstor skillnad. Utväxten sa jag farväl till och det var väl huvudsaken. Hade några timmar att döda innan jag skulle sitta barnvakt så åkte till Tyresö och träffade Saida en stund och sen hämtade jag barnen.
Har den återkommande tisdagshuvudvärken som sträcker sig från axlarna upp mot vänster hjärnhalva så har egentligen inget kul att säga för tillfället. Haha. Hej.
2011-04-18 | 23:06:33

blond(are)



Hängde i staden idag och mötte upp Sophie och Martin på Söder. Kollade i affärer, köpte varsin korv och tog oss till Humana. Hittade dock ingenting där tyvärr, men kom hem med ett linne och en ny plånka.
Det blev en timme på gymmet också och nu sitter jag i soffan framför American Dad och South Park. Kunde inte varit softare.

Imorgon ska jag som sagt till frissan och få håret färgat. Funderar på nåt åt hållet på bilderna ovan..
Har ständigt otur med frisörer och har inte satt min fot hos en frisör sedan 1a november 2010 haha...så hoppas på det bästa!
2011-04-18 | 00:08:33

en dag


Har blivit lite sugen på att skaffa hatt...

Ska gå och krypa ner i sängen nu. Tänkte svänga förbi Gamla Stan imorgon, lämna mitt CV i en butik och kolla in en annan efter armband och drömfångare. Sedan blir det jakt på kläder. Långklänning, nån tröja, väska och en sjal/halsduk står på listan...
Gymmet ska även hinnas med att besökas!
2011-04-17 | 23:21:11

23.21



Jag bryr mig inte om hur mycket vodka som låg bakom detta sms men det var precis vad jag behövde. För en stund trodde jag på det med. Fint var det iallafall...
2011-04-17 | 13:06:20

söndag

God morgon! Jag vaknade upp för en kvart sen och tänkte "attans nu har jag sovit bort ännu en dag"...men känner mig utvilad så det behövdes. Återigen vaknar jag dock upp och upptäcker att min familj försvunnit. Det här börjar bli en vana. Vart tar dem vägen hela tiden?
Festen hos Yrsa igår var kul och riktigt trevlig!

Idag vet jag inte vad jag ska göra... Ta en långpromenad, ligga ute i solen eller nåt liknande. Ska först hitta mat och ta reda på var min familj är. Ha det!
2011-04-16 | 15:42:01

we just wanna make the world dance



Var ju i Kungens Kurva med papi idag och hängde på Ikea i några timmar. Soffan är beställd, toaletttillbehören kompletta och smågrejer fixade. En dvd köpte vi också. Sprang in på H&M och kollade runt lite, kom ut med ljusrosa/beigea shorts, bikiniöverdel (likadan till syster också haha), rumpisdelen fanns inte i min storlek men får spana efter den.. och lite färgglada armband, och en vanlig t-shirt. Materiell lycka för en stund. Sedan åkte vi förbi lägenheten, dumpade grejorna där och sen la jag mig här hemma på altanen och solade...i bikini haha.

Nu ska jag strax ut på promenad med Freya, sen blir det hem och göra sig i ordning, för sen kommer Lisa hit på lite förkrök och sen åker vi till Yrsa på födelsedagsfirande! Blir nog fint!
2011-04-16 | 09:13:00

lördagsmorgon



knighttcat
2011-04-16 | 00:02:13

jag ser du ringer, men har inget val

Hon vet redan. Att allt med honom är fel. Han är som en varningstriangel framför en öppen A-brunn, varningstriangeln som säger att man ska stanna upp och akta sig. Hon såg den hela tiden, ändå trillade hon rätt ner i brunnen. När mobilen vibrerar i jackfickan hopppas hon att hans namn ska dyka upp på skärmen. När det inte dyker upp undrar hon vilken annan tjej vars jackficka vibrerar istället för hennes. Vem är det han ringer när han sitter på tunnelbanan på väg hem om nätterna när han inte ringer henne? Vem är det han skickar ett sms till en vardagskväll mitt i veckan när han har tråkigt, om det inte är hon? Hon undrar om han någonsin tänker på henne, fastän han aldrig sagt att han tycker om henne, för det gör han inte, för det kan han inte. Hon förstår inte varför han inte kan lämna hennes tankar när inget med honom är bra. Varför kan hon inte skita i honom precis som hon sagt att hon ska göra? Varför kan hon inte säga att han ska dra åt helvete när hon vet att det är det som är det enda rätta? Om hon kunde förstå det skulle han försvinna för alltid.
2011-04-15 | 23:54:00

jag är så svag, ger dig en kram

Mellan er. Mellan oss. Vi. Du och jag. Ingenting.
2011-04-15 | 23:48:36

flytta



Tänkte ta tillfället i akt och berätta för er att jag om, ja vad blir det nu...knappt två veckor (!) flyttar till en lägenhet på Söder tillsammans med min papi. Ska försöka passa in där...känns så konstigt. Men är jätteglad att få "lämna" Nacka och testa på livet i stan. Kommer självklart sakna min lilla ö men har inget kvar att hämta där. Mamma kommer dock bo kvar i en annan del av Nacka så kommer vara mycket där också!
Dessutom har pappa närmare till jobbet nu och kan promenera dit! Ser fram emot livet i stan haha.
Hur som haver, självklart ska mitt rum inredas och bilderna ovan visar mina planer. Måsten är: ljusslinga, stor tavla på väggen, foton på väggarna, vitt möter bohemiskt och en drömfångare. Råkar dock vara väldigt dålig på symmetri och att inte få allt att se rörigt ut... Frågade Sophie om hjälp och hon blev helt lyrisk och kom på att hon skulle måla galgar i pastellfärger och knyta sidenband kring dem och allt vad det var haha... Men det här ska bli kul! Imorgon åker jag med pappa till Ikea och köper en massa grejer till nya lägenheten!
2011-04-15 | 23:09:21

mer från Berlin


foton; Berlin

Kom på att jag inte visat så mycket bilder från när jag var i Berlin i februari, så här kommer lite fler. Saknar det faktiskt. Vill jättegärna åka tillbaka nån gång när det är varmare där. Mest av allt saknar jag maten, gud vad god mat det fanns till superbilligt pris! Nudeltallriken (eller nudellådan) kostade inte mer än 3 euro och det var hur gott som helst...
2011-04-15 | 22:42:59

Krafter


Jag tänkte jag skulle försöka förklara mig själv,

För mig själv, så jag tillslut förstår mig själv

Allt jag drömmer om e fritid, lite viltid

att leva som dom andra och ha ett fint liv

men jagar nånting som jag aldrig får tag på

drömmar från min barndom var precis samma sak då

samma sak som nu, men lite mer diffust

går in i väggen efter dagens slut

less på mig själv men jag älskar mitt liv

känner jag hur slåss, hur jag kämpar för tid

Kärleken är blind men du ser allt för mycket

helt klart, plus hur pallar du med trycket

det är sånt som jag bär på…och det tär så

så fucked att det är så.

Jobbar varje dag, och hela nätterna på det

har fått diagnos, lätt ADHD

ha fått lite svar så nu bättrar jag på det

och bygger upp ett liv där jag verkligen förstår mer

Jag låter aldrig sinnena vila

dem möter livet öppna och sensensibla

jag kan känna med ett finger hur vinden väner

Krafter ni aldrig känner!

Känns som jag aldrig får något gjort min vardag

att komma till skott det tar ett bra tag

rastlöst, kreativ, skev jävla självbild

hett temprament, kan lätt vara eldig

impulsiv för ingenting blir stabilt

större krav, varje dag samma slit

känns som ett beroende, försöker vara vit

har en hård diciplin, varje dag samma skit

men det e mitt eget fel, för jag e fast i det

försöker slappna av och bara glida me

men som en virvelvind, det e alltid nått nytt på G

ständigt nervös så jag fila på det

så årstider kommer, årstider går, ,

snart gott ett år och mitt mönster består,

klättrar på väggarna precis som igår,

men skillnaden idag är att jag tror jag förstår,

Jag låter aldrig sinnena vila

dem möter livet öppna och sensensibla

jag kan känna med ett finger hur vinden väner

Krafter ni aldrig känner!

Samtidigt från resten av kosmos flödar energi rakt emot oss

och runtomkring finns krafter vi aldrig känner

Hur tacklar man det här när man får svart på vitt

Jag är ett bokstavsbarn, dom har aldrig sagt ett shit

Så jag öppnar mina sinnen nu för alla sorters intryck

Men rädslan och stressen den finns där det är inbyggt

Kan aldrig släppa taget, min identitet,

Sitter fast i rutiner som en kraftig magnet

känner av allting i min närhet,

för jag känner vibrationer, hur min värld är,

negativ, kan ta risker på måfå

om allt rasar, då får det bara gå så.

Låg tolerans, kan bli deprimerad

Men jag vägrar medicin för jag vill va fokuserad

Jag låter aldrig sinnena vila

dem möter livet öppna och sensensibla

jag kan känna med ett fiinger hur vinden väner

Krafter ni aldrig känner!

Samtidigt från resten av kosmos flödar energi rakt emot oss

och runtomkring finns krafter vi aldrig känner

Hur tacklar man det här när man får svart på vitt

Jag är ett bokstavsbarn, dom har aldrig sagt ett shit

Så jag öppnar mina sinnen nu för alla sorters intryck

Men rädslan och stressen den finns där det är inbyggt

Kan aldrig släppa taget, min identitet,

Sitter fast i rutiner som en kraftig magnet

känner av allting i min närhet,

för jag känner vibrationer, hur min värld är,

negativ, kan ta risker på måfå

om allt rasar, då får det bara gå så.

Låg tolerans, kan bli deprimerad

Men jag vägrar medicin för jag vill va fokuserad

Jag låter aldrig sinnena vila

dem möter livet öppna och sensensibla

jag kan känna med ett finger hur vinden väner

Krafter ni aldrig känner!

 

Petter, såklart.



2011-04-15 | 22:36:54

fredagskväll

Go´kväll!
I eftermiddags satt jag barnvakt från 16-19. Vi bakade chokladbollar och åt middag. Tänka sig att det var mina barnvaktsbarn som fick mig att må bra för en stund. För jajamensan, vårdeppet hålller i sig. Varken människor, underbart väder eller ledighet tycks få mig på bra humör. Vet inte om ni förstår hur jag menar när jag säger att det känns som att mina ögon har slocknat? Ni vet den där lilla gnistan man har, den har dött... Döda ögon. Och jag har inte en aning om varför! Det är det värsta.

Intervjun i torsdags gick okej tror jag. Hård konkurrens och alla ville såklart fjäska och visa sig själva så mycket som möjligt. Men vi får se... Behöver ett jobb...

Hemmakvällar i soffan är för övrigt sjukt ÖVERskattade. Finns inget tråkigare och deppigare. Hatar det. Nu ska jag fortsätta kolla på BB och stoppa i mig pringles. Depp-mode.
2011-04-15 | 00:02:24

zzz

Kommer stupa i sängen nu. Dödstrött. Hörs imorgon. God natt..
2011-04-13 | 21:26:18

arbetsintervju

Ska på arbetsintervju på Grönan imorgon kl 9, är supernervös! Man ska ha med sig massa grejer och besvara massa frågor..jobbigt. Men bara att komma dit positiv och vara sig själv! Ska nog gå bra...
2011-04-12 | 21:06:48

blir blind när alla lampor lyser


tumblr
2011-04-12 | 18:26:23

vårdepressionen?


bildkälla: minns ej

Har haft världens segaste dag. Har ingen anledning till att deppa men känner ändå att vårdepressionen tagit över mig och jag är allmänt irriterad och seg. Den gråa himmelen kan ha sin del i det också...
Skulle ju gymma idag. Gjorde jag det? Nej. Skyller på segheten. Ska ut med hunden strax, sen ut och springa lite, sen hem och ta ett bad(!) och sen göra något vettigt...typ.
2011-04-11 | 19:18:08

har aldrig känt mig så sluten utav att vara fri och även om jag inte ser det ska jag ta mig dit


via oraclefox
2011-04-11 | 11:44:35

måndag

Hejsan hoppsan. Jag har precis ringt och gjort en telefonintervju för Gröna Lund. Håller tummarna på att jag får ett jobb nu! Var supernervös men kopplade på "hej jag är professionell och superhappy" rollen haha.
Det blev ingen joggingtur imorse...somnade inte förrns halv tre. Får skylla mig själv. Fick reda på att min ena lärare var sjuk så har bara en lektion idag som börjar 13.40. Om det inte vore för att jag skolkade förra veckan hade jag stannat hemma idag. Nu ska jag käka något, har bara fått i mig ett ägg idag. Ha det!

2011-04-10 | 22:19:00

hej hej

Nu när jag för en stund "fått livet tillbaka" efter några helvetesmånader av stenhårt pluggande tänkte jag ta tag i livet igen. Har inte tränat på tre veckor så det är prio ett, gymmet på tisdag och en joggingtur imorgonbitti! Jag har bokat tid hos frisören och ska få mitt hår att bli blondare och fräschare! Det ser jag fram emot. Jag ska även börja äta frukost igen. De senaste veckorna har jag blivit äcklad av allt vad frukost heter, men ska försöka hitta något gott så att jag kan börja igen. Ska även tänka på vad jag stoppar i mig, när jag pluggar och är stressad stoppar jag i mig skit och dricker litervis med cola, men det ska det bli ändring på. Hej nya livet hehe
2011-04-10 | 14:58:54

10 april

Tja tja bloggen (eehhe). Hur mår folk? Jag är bakis som ett as och har legat i soffan sedan klockan tio i morse. Hade min skiva igår och det blev lite för mycket av det goda på en tom mage. Hade askul tills det kom ikapp mig iallafall! Det finns inget bättre än att ha alla dem människor man tycker om på taggat humör samlade i samma rum. Tack alla för att ni kom <3
Idag är vädret helt sjukt underbart och bara jag tittar ut spricker jag upp i ett leende. Känner mig fri och glad.
Nu ska jag kanske sätta mig i solen en stund. Eller bara fortsätta häcka i soffan. Hörs sen!
2011-04-07 | 17:54:00

jag kom precis från...



Ja...woodstock-festivalen? Hippie är det som gäller ikväll iallafall! Det är dags för Lisa och SM3s skiva! Taggataggatagga

2011-04-07 | 15:19:52

jag måste rota i flaskan efter mod

Jag skolkade från två lektioner idag. Engelska och spanska. Sen gick jag bara på en utav tre föreläsningar på geografin. Känner mig busig. Fick inte ens dåligt samvete. Märker verkligen hur man inte orkar mer när det knappt återstår två månader kvar av skoltiden...

Nu är jag typ klar med projektrapporten, ska hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällens skiva!
2011-04-06 | 17:06:14

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv



Jag längtar så det kliar i fingrarna tills den 27e april när Veronica Maggios nya album släpps! Det jag hört hittills är ruksigt bra och Maggios texter är som vanligt grymma och så rätt...

2011-04-05 | 23:11:06

what are words, if you really don't mean them

 

Chris Medina - What are words

2011-04-05 | 22:33:00

runt halsen



Snygga halsband från glitter! Ska springa och kolla in dem så fort jag får tid. Älskar maffiga korta halsband i silver
2011-04-05 | 22:11:04

träd



Nästa vecka blir det nog lite Disney-maraton... gissa om det behövs nu. Mys.
2011-04-04 | 19:59:02

pulsen rusar, huvet känns lätt som en luftballong


källa: minns ej


Idag har jag varit duktig. Men det kompenserar inte för när jag inte var lika duktig.
Nu skriver jag på rapportjäkeln men tänker egentligen bara på något(n) annan. Ska fatta ett beslut idag men beslut är inte min starkaste sida, det vet nog dem flesta...
Har börjat kyssna på Movits! och det är jag glad över, tycker särskilt mycket om Skjut mig i huvet och Fel del av gården. Lyssssna.

Fred och hej

2011-04-03 | 20:53:56

andrhandsbarn

Känner mig som en expert  på hur livet är när man är ett andrahandsval. Borde skriva en bok. Så mycket andrahand är jag. Börjar bli tröttsamt. Bara för att jag är som en tråkig second hand trasa har även jag känslor. Tror jag ska göra en lobotomi och leva mitt liv som likgiltlig.

2011-04-03 | 19:35:19

I'm on the needle, I know it's lethal


via oraclefox. orange nagellack är snyggt!


Vet att jag sa "tillbaka den 8e april", men har jag nånsin hållit något jag lovat mig själv? Nej precis. Vad har hänt sen sist? Massa plugg, Olivia hade skiva i torsdags, kom bakis till skolan och redovisade mitt projekt som är KLAAART, firade med bio med tre fina människor, skrivit högskoleprov och nu lägger jag ner hela min själ och mitt liv på projektrapporten. Det var väl det. Lever gör man.
Annars? Stark ånger, beslutsångest, frustration, stress... det som snurrar i min skalle. Nej, nu ska jag jobba lite till på rapporten, måste vara klar innan torsdags så jag kan njuta av Lisas skiva på torsdag! Taggg
2011-04-03 | 00:57:56

Jag gillar inte att ljuga

men det här är en lögn: Jag brydde mig aldrig och det gör inte ont.
2011-04-03 | 00:45:39

nevermind, I´ll find someone like you