2009-09-29 | 23:05:31

KORV

Allt stinker korv just nu. Det är allt jag kan säga. Har skrubbat fingrarna med diskmedel. Men det är det värt för det har varit himla roligt haha. Jag kom precis hem från att ha filmat klart kvällsscenerna till vår lilla film. Endast två korta scener kvar imorgon och sen är vi redo att börja klippa!
På grund av kylan (det har varit för jäkla kallt idag) och för att jag knappt vet vilken dag det är längre, ska jag gå och sova nu. Imorgon eftermiddag ska jag äntligen plugga. Det har jag knappt tid med men det ska bli av! Tuudiluu :)
2009-09-28 | 18:57:03

LIFE´S A GAME, BUT IT´S NOT FAIR


Nagellack i färgen Marine Blue från Mavala. Var egentligen på jakt efter en annan nyans men jag gillar den här också

Idag har vi filmat i Gamla Stan. Det gick bra och tack och lov räcker mina skådespelartalanger för denna lilla kortfilm. För de existerar inte haha. Nu borde jag sitta och plugga... och det är precis vad jag ska göra! Om pappa kommer och säger att vi kan övningsköra mitt i allt så blir jag bara glad ;) Imorgon ska vi filma i Gamla Stan igen. Härligt med sovmorgon. Missa inte allas våran älskade Anna Anka kl 21 ikväll på trean! Haha.
2009-09-28 | 15:47:50

GRATTIS

Grattis mamma på 40-årsdagen!
2009-09-27 | 20:51:02

Och jag undrar vad som händer i vår del av stan



Imorgon är det dags för projektvecka. Det innebär att vi i klassen ska göra små filmer som vi visar upp på en "filmfestival" för ettorna och treorna. Min grupp ska göra en skräck/deckare/action/historie-film haha. Det kommer bli rätt så intressant :)
2009-09-27 | 15:59:33

SUNDAY


flickr

Hej hopp. Jag var på en fest hos en klasskompis igår, därav utebliven uppdatering. Idag har jag bara försökt plugga, ätit kinapuffar och lyssnat på Itchy Daze (jag och Sophie vaknade upp vid halv tolv efter att ha drömt konstiga drömmar haha). Snart kommer farmor och farfar hit så det är bäst att jag tar en dusch och gör mig i ordning -  jag orkar inte plugga mer, det går inte framåt... Ikväll ska jag kanske övningsköra, wihuu!

2009-09-25 | 19:58:35

FREDAG



Tjolahopp! Denna fredag har jag först haft en spanskalektion som jag faktiskt inte led igenom, jag lärde mig faktiskt något istället. Sedan var det dags för svenskaprovet som jag råpluggade till igår. Det gick sisådär... Och efter det åkte klassen till Moderna Muséet och tittade på Salvador Dali utställningen. Självklart hade vi samma galna, störtskäna guide som förra året. Han är nog en av de roligaste människor (utöver komiker) som jag stött på hitills.
Ikväll ska jag åka hem till Lisa och träffa det gamla goda gänget. Det var länge sedan vi träffades bara vi fyra. Det kommer bli mysigt. Och vet ni vad? Det är äntligen helg! Ja, det vet ni men jag har ännu inte fattat att det är fredag haha.
Ha en fin kväll :)
2009-09-23 | 22:06:51

090923


Säg efter mig nu: Svenska, spanska och naturkunskap är kul, kul, kul! Efter ett par timmar fick jag nog och satte mig framför tv:n. Ska nog sova innan jag slocknar. Synd att det är rätt så intressanta program på tv just nu, men sömnen får gå först. Tjing!
2009-09-21 | 21:15:36

THE TIME IS NOW


Asha Ali - The time is now. Från Saab-reklamen
2009-09-21 | 20:46:06

I´M WAITING ON YOU, WAITING ON YOU


vargtröjan och hårspännen H&M, kjol Monki, jacka H&M (Emelies, kanske fyra år gammal haha), converse, halsduk Gina Tricot

Hoppas ingen har emot några stora bilder på mig haha, det får ni alldeles för lite av;) Idag efter skolan mötte jag Sophie för att byta jacka (hon hade råkat ta fel eftersom att vi har likadana), haha det måste sett väldigt roligt ut när Sophie drog av mig jackan samtidigt som hon sprang mot sin buss. Emelie och jag passade på att gå in på Lindex där jag bl.a hittade ett par leggings, ett armband för nitton spänn och en mössa (ja, snart får man börja använda mössor igen). Jag ska ta en dusch nu om den inte är upptagen, innan det är dags för Svenska Hollywoodfruar. Ha det!

2009-09-20 | 23:10:06

LOVETHECLASSICS


Skid Row - 18 and life

Lyssna på den här sköna versionen (Emelie har numera en liten crush på honom hahaha). Dags att sova. God natt!
2009-09-20 | 21:02:17

SURROUNDED



flickr.com

Hejsan! Jag har precis provat mina leopardfläckiga strumpbyxor som jag köpte igår när jag och Sophie var i stan. Tyvärr blev jag besviken, dom såg inte ut som jag hade tänkt mig. Får försöka lämna tillbaka dem och köpa en massa andra fina leggings.
Imorgon är det dags för skolan igen. Tjoho så länge!

2009-09-20 | 13:15:45

KEBABPIZZA



Jag startade dagen med att skriva min önskelista, snart är det dags för mig att fylla 17 haha och jag pluggade spanska också. Bra gjort av mig. Resten av dagen ska jag arbeta med samhällskunskapsuppgiften, träna, övningsköra och gå ut med Freya. Men först ska jag äta kebabpizza!

2009-09-19 | 00:10:39

A SINGLE BULLET GOT ME, I CAN´T STOP THE BLEEDING

2009-09-18 | 16:17:56

FREDAG

Ganska nyligen hemkommen från skolan och har nyss ätit mellis/middag. Snabbmakaroner, lagom brända kötbullar, ketchup och kockens stek och grillkrydda är rena rama himmelriket. Synd att det inte finns nån läsk hemma för jag måste ha cola nu! Haha, får väl hålla ut några timmar till. Nu ska jag packa en liten väska och sticka iväg på upptåg. Ha en bra kväll allesammans! :)
2009-09-17 | 21:43:47

090917



Detta är vad jag hittade i min brevlåda idag. Gissa om jag blev rädd när jag såg paketet! "Jag har inte beställt nåt, vad är det här?" undrade jag när jag öppnade kartongen och hittade boken. Men sedan såg jag det lilla brevet som låg i och det visade sig att (och jag citerar) "I den här boken har vi samlat över hundra röster från hela världen. Det är författare och musiker, forskare och politiker, fotografer och journalister och inte mins ungdomar, som alla vittnar om att våld är det sämsta sättet att lösa konflikter - oavsett om det gäller ett bråk med jämnåriga eller krigshot emellan." Det är en bok som skickats ut till alla som den 17 september 2009 är 16 år med hjälp av Posten, Oriflame, Swedbank, Adlibris och Expressen. Syftet med boken att motverka våld, framför allt bland ungdomar. "Det går att ändra attityder, men vi måste alla hjälpas åt. Nästa gång någon mobbar eller hotar kan just du göra skillnad. Nästa gång någon är utsatt är det just du som kan vara ett stöd." Det räcker nu och det måste få ett stopp skriver de. Jag kan inte göra annat än att hylla den som kom på idén med den här boken. Den är en bok fylld av starka ord och gripande bilder. Jag ska sträckläsa den så fort jag får minsta lilla tid över.

Hoppas att ni har det bra, jag mår själv rätt så okej. Nu ska här pluggas spanska (igen). Mitt liv går faktiskt ut på att plugga just nu...jag gör inte mycket annat (eller jo, jag promenerade med Sophie tidigare ikväll, en riktig höjdpunkt!:P). Adjöss!
2009-09-14 | 22:54:04

MONDAY



Denna eftermiddag har jag bara ägnat åt att plugga inför Idrott och hälsa provet och jag har äntligen besvarat alla sjuttio instuderingsfrågor. Det var ett rent helvete haha. Nu snurrar all fakta omkring i huvudet. Bäst att jag går och lägger mig. Ha det fint. God natt.
2009-09-13 | 21:21:21

MASQUERADE


Såhär såg det ut igår när vi firade Josses födelsedag :)

Jag och Sophie vaknade upp klockan tio idag, jag skrapade upp handen och fick in två stenar under huden (min hund är så klumpig så att hon på något oförklarligt vis trasslade in sig i mina ben och välte omkull mig... okej jag kanske också är klumpig men), Sophie åkte hem, jag fick hjälp att ta ut stenarna, jag pluggade, gick ut med Freya jag pluggade ännu mer, gick ut med Freya igen och jag pluggade ännu mer... det blir nog att återgå till det nu. Kul liv haha
2009-09-11 | 23:14:49

11

Har inte varit på världens bästa humör de senaste dagarna och dessutom varit extremt trött i en vecka nu (jag vet inte vad som pågår), vilket har satt inspirationen på noll och bloggningen likaså. Jag planerar att gå och lägga mig nu och sova riktigt länge så att jag vaknar upp på bra humör imorgon... God natt.
2009-09-11 | 20:47:09

SUFFOCATING


2009-09-09 | 20:59:39

090909

Coolt att det är 090909 idag;) Jag kom precis hem från att ha varit på bio med klassen, vi såg Taking Woodstock. Den var väl helt okej, ganska rolig men väldigt långtradig..eller vad det heter. Jag är jätte, jätte trött men nu börjar Idol och samtidigt ska jag plugga matematik. Jippi.
2009-09-07 | 21:44:09

But first...


flickr.com

Låtar som jag är beroende av just nu:
Pitbull - Hotel room Service
Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch

Säger väl en del om min musiksmak hahaha

2009-09-07 | 21:23:25

090907

Kass uppdatering här av mig, ursäkta. Det kommer bli lite mer körigt nu i och med att jag nu har Samhälle B och Spanska också. Hade förresten första lektionen i det förstnämnda ämnet idag... det var väl rätt så...intressant haha.
Idag efter skolan satte jag mig och pluggade matte på en gång och sedan övningskörde jag. Det gick riktigt bra! Jag körde i vanlig trafik och kom till växel tre, lite läskigt men det är så jävla kul att köra! Haha.
Nu ska jag se på tv eller nåt. Ha det! :)

2009-09-06 | 01:03:12

YOU´RE STILL LIVING WITH THE FEAR.


ribbad tröja + tights Gina Tricot, halsband Lindex, klocka Ur&Penn + converse

Jag har inte gjort särskilt mycket idag men håller ändå på att slockna här.  Jag ställer ingen väckarklocka imorgon (idag), fy vad härligt! God natt.
2009-09-05 | 23:11:33

HÅKAN


Ja, gårkvällen spenderades alltså med att titta och lyssna på denna snubbe. Det var en härlig stämmning men jag vart inte lite mosad alltså haha;) Jag tyckte mest om när Håkan körde de gamla låtarna Kom igen Lena och Känn ingen sorg för mig i Göteborg och såklart de nya För en lång lång tid och Nu kan du få mig så lätt, som jag tycker väldigt mycket om.
Allt som allt var det väldigt trevligt iallfall, en upplevelse... :)
2009-09-03 | 18:49:14

TORSDAG

Hej hopp! Det har varit en ganska bra dag idag, tycker jag nog. Denna kväll ska jag skriva på kultur och konst-analysgrejen (eller vad ska man skriva egentligen, jag hittar bara på nåt flummigt så blir det bra haha) och om en timme ungefär ska jag och Emelie ut och jogga igen! Woho!
Imorgon efter skolan drar jag till Grönan för att se Håkan Hellström. Jag är inte världens fan men jag gillar de flesta av hans låtar och kan verkligen relatera till ett par av dem. Så jag får ladda lite ikväll ;)
Vi hörs kanske igen ikväll, annars imorgonkväll. Ha det!

Grattis återigen till Josse som fyller 17 år idag :)
2009-09-03 | 18:48:29

Even if the sky is falling down.


Bilder från tisdagen
2009-09-02 | 21:29:14

ONSDAG

Kom precis in från en joggingtur med Emelie. Vi har en deal nu att vi ska ut och springa minst två dagar i veckan. Jag vet att vi kommer klara det. Vi peppar varandra! Haha.
Idag har det varit en lite speciell dag. Några möten jag helst hade velat undvika och ett jag hade sett mer av...hehe. Jag har suttit och slö-jobbat med engelskan hela eftermiddagen och nu ska jag anteckna lite mer. Det går nog bra hur som... jag orkar inte anstränga mig så mycket nu i början...tyvärr. Och jag har upptäckt att jag suger på engelska. Jag trodde att jag var någorlunda bra... Haha.
Ha en fin kväll allesammans! Imorgon kan jag slänga upp lite bilder från när jag och mamma promenerade här om dagen :) Tjing.

2009-09-01 | 17:42:03

HÖSTEN ÄR HÄR



Det är den första september idag och det är nu höst. Höst betyder regn, kyla, brist på skor som passar vädret, mörker, miljontals med prov och långa dagar. Men om man nu ska försöka se hösten från den ljusa sidan betyder den också mysiga koftor, stora halsdukar, sockor, mössor, min födelsedag, regn när man sitter inne och tittar på film, gula och röda löv på träden och marken och mysiga kvällar med vännerna. Jag tror att det här kan bli en bra höst.