2009-11-29 | 17:28:30

HOW LONG MUST WE SING THIS SONG



Julstjärnan är uppe och en massa julstakar här hemma, första ljuset ska tändas men jag känner ingen julstämning just nu. Jag känner mig bara stressad över alla klappar som ska köpas, vad ska jag önska mig? Vad ska jag köpa till alla? Och framförallt, när i helvete ska jag ha tid att ta mig ut på stan bland alla andra stressade människor och fixa allt? 
Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Men ändå känna det inte som att jag har fått nånting gjort. Jag har iallafall samlat en massa fakta till en historieuppsats som jag på allvar ska börja skriva på tisdag. Ikväll ska jag plugga inför spanskaprovet som äger rum på tisdag, se på Gossip Girl och Barcelona-Real Madrid (tror dock att de krockar men jag får byta emellan). Nu hungrar jag ihjäl, det blir hembakad pizza så jag hoppas maten är klar snart. Hej hej.

Oh, jag kom på att det ligger en pepparkaksdeg i kylen... det slutar alltid med att jag äter upp den innan någon hinner baka kakor av den haha
2009-11-28 | 23:51:07

WHEN YOU BELIEVE


Le Love. Fan vad vackert. Titta på bilderna samtidigt som du lyssnar på den här, här eller den här. Smörigt som tusan, men vad fan, ibland så får man vara lite smörig och sorglig.


Dags att sova nu kanske... ska upp tidigt imorgon och plugga hela dagen lång. Okej, jag vet! Fan vad mitt liv är tråkigt. Hahaha. Adjö.
2009-11-28 | 23:25:35

AINO


(kassa bilder i dålig belysning och ett dammigt nattduksbord..hmm.. inte okej haha)

Säg hej till Aino. Min nya följeslagare för åtminstone två år framåt. Jag har längtat i månader och nu har jag den här i mina händer. Jag kan inte sluta tafsa haha.

2009-11-28 | 20:13:55

RIGHT AT THE BORDERLINE

Idag har jag gymmat, som sagt, gått ut med Freya hundra gånger (förstår inte varför jag ens erbjuder mig att gå ut... eller jo det gör jag haha..), klättrat i berg och i skogen med gummistövlar och suttit framför datan. Inget plugg... jag tar tag i det imorgon.
Snart kan jag visa min lilla hemlighet, måste bara vänta på att syrran kommer hem...

Kvällen spenderas tillsammans med mina vänner ostbågarna, framför tvn med något skitprogram eller någon kass film.
2009-11-28 | 17:20:26

091128

Jag har lämnat min gamla baby för en ny, fräsch, stilig och ung... "man". Duddudduuduum. Snart får ni se. Jag är asglad!

2009-11-28 | 00:03:14

00.03

Ikväll har jag varit hos Sophie med Lisa och Olivia. Jag och Lisa hade ett litet äventyr med en kladdkaka innan vi träffades allihopa haha. Nu sitter jag i min säng och äter godis som jag egentligen inte är sugen på. Men jag och Sophie ska gymma imorgon så ångesten försvinner! Lite...

God natt.

2009-11-26 | 21:17:44

DÅLIG DAG

Den här dagen har inte varit bra. Jag har varit trött, sur och irriterad. Jag blir så trött på allt. Inte bara ibland utan ofta nu för tiden... Ett litet ljus var iallafall när Sophie ringde och gjorde min dag höhö även fast hon inte hade goda nyheter. Jag hoppas på en bättre dag i morgon. Fredagar brukar vara lite bättre än alla andra dagar. Nu ska jag fortsätta öva på spanska-glosor på glosboken.se (yeah) samtidigt som jag kollar på Glee.


2009-11-25 | 21:13:31

MAT FÖR RIKA MÄNNISKOR


helgens lunch för 7,50 spänn, svingott!

Idag var vi på Rumänska kulturinstitutet med klass och tittade på en två timmar lång film. Den var så rolig och intressant att jag somnade flera gånger och missade halva filmen.
2009-11-24 | 17:12:29

091124

En månad kvar till jul nu! Tips på vad man kan köpa i julklapp till föräldrar och farmor och farfar och mormor och morfar?

Idag slutade jag en timme tidigare för att spanskaläraren var sjuk, därmed blev förhöret uppskjutet så det är bara att plugga ännu mer. När jag kom hem satte jag mig och läste, Sophie ringde, och nu hamnade jag här framför datan och sitter och läser den här bloggen, som min syster tipsade mig om. Jävligt underhållande, jag kan inte sluta läsa! Haha.

2009-11-22 | 22:33:53

SUNDAY

Jag sitter här på golvet i hallen med datorn i famnen. Jag har just skrivit ett litet brev till min spanska-människa som ska komma och bo här en vecka i april. Idag har jag gjort några halvhjärtade försök till att plugga, men det slutade med att jag hamnade här och framför tvn. Nu borde jag egentligen ligga och sova. För imorgon klockan åtta har jag ett läkarbesök. Som tur är får jag varken äta eller ha smink på mig när jag kommer dit så jag kan ändå gå upp strax före sju. God natt.
2009-11-22 | 15:01:17

ON REPEAT


Om och om igen, Rihanna - Wait your turn...

2009-11-21 | 20:54:52

SOMETIMES IT TAKES A THOUSAND TRIES TO WIN


foton från september

Jag gick och la mig klockan tre i morse och vaknade runt klockan 11, och tränade sedan med Sophie och Emelie. Har världens träningsvärk nu haha. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Gått ut med Freya, suttit framför datan och käkat godis. Ikväll sitter jag hemma och kollar på film... eller nåt.

Och just det, jag ska berätta vad jag tyckte om New Moon om ett tag :)
2009-11-20 | 19:27:30

IF I WAS IN HELL, YOU WOULDN´T BE WITH ME



Okej, då var det dags. Jag har väntat ett år. Jag kommer bli besviken eller överraskad. Jag gissar på besviken. Men det spelar ingen roll... tror jag. Böckerna kommer vara tusen gånger bättre än filmerna ändå, som vanligt. Tyvärr är New Moon enligt mig den sämst i serien, men jag ser fram emot att se den iallafall! Jag hoppas på sug i magen och ett töntigt flin genom hela filmen. Någon som sett den? Vad tyckte ni?

Nu måste jag byta om. Ha en trevlig kväll!!

2009-11-20 | 19:12:02

STOP CALLING, I DON´T WANNA THINK ANYMORE


Hoodie H&M, T-shirt + sammetstights Lindex, Klocka item, smycken H&M, Lindex + Turkiet och gåva. Plus en fin damsugarslang där på hörnet som inte gick att beskära bort för då ville inte bilderna få en bra storlek haha

Jag har målarfärg på fingrarna och sitter och lyssnar på Lady Gaga. Efter skolan följde jag med Emelie när hon shoppade och så hälsade jag på Sophie på Bik Bok. Planen var egentligen att jag skulle sova innan bion...men jag kan hälla i mig några liter cola och en massa godis så håller jag mig nog vaken haha.
2009-11-19 | 17:38:30

091119

Goda nyheter:

Jag fick MVG- på naturkunskapsprovet som jag trodde gått så dåligt!

Skolkatalogen har kommit! Wihooo! Haha.

Jag kom med på resan till Zaragoza!

De dåliga nyheterna är att matteprovet...ja..det gick rakt åt helvete.


Nu ska jag käka och sedan blir det afrikansk dans igen!
2009-11-16 | 21:26:32

IT´S MY FAVOURITE SONG THEY´RE GONNA PLAY


Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone

Nytt oväntat men ballt samarbete

Afrikanska dansen var skit jobbig men askul! Om någon undrar varför jag inte räknar matte så väntar jag på att pappa ska komma och hjälpa mig haha.

2009-11-16 | 16:56:06

MÅNDAG


bild snodd från amanda

Provet som jag pluggade till i 12 timmar igår gick rakt åt skogen. Det måste ha varit det sämsta provet jag skrivit hittills på gymnasiet... Jag vet inte om det beror på att jag pluggade för lite eller om jag inte förstod lärarens frågor eller om jag helt enkelt kunde de saker som inte togs upp på provet. En blandning av allt plus att jag de senaste veckorna har börjat få svårt för att koncentrera mig. Vad kan det vara för fel?
Jag satte mig nu när jag kom hem och försökte plugga matte men jag förstod ingenting. Jag löste ett tal på 50 minuter... jippi. Pappa får hjälpa mig ikväll. Jag vill så gärna lära mig det här så att det ska gå bra på rpovet på torsdag men funktioner är tyvärr inget jag förstår mig på...

Nu ska jag måla naglarna, välja en artikel till min "kulturblänkare" i morgon och sedan blir det afrikansk dans med Emelie, Jenna och Sophie! Vi får väl se hur det går, jag kommer bara stå och garva åt hur vi störda vi ser ut.
2009-11-15 | 01:01:02

I KNOW I´LL BE THERE AT THE END OF THE DAY


Bilder från den tjugonde juni i år

Morgondagen (ja, idag då) bjuder på massor av plugg, träning i de nya läckra träningsbrallorna och ut och köra. Nu måste jag sova. Omedelbart. God natt.
2009-11-14 | 20:18:09

14


bilder: chicy, bik bok, fashionology, lindex. Är riktigt sugen på t-shirten, men priset är för saftigt för min budget just nu. Armbandet har jag velat ha i två månader nu, upp på önskelistan får det bli

Jag skulle kunna ge mig själv stryk för att jag inte pluggar. Naturkunskapsboken ligger 10 centimeter ifrån mig men det går inte. Jag skulle kunna ge mig själv stryk för annat också...

 

2009-11-14 | 00:59:53

AND THEN I SEE THE LOOK IN YOUR EYES



Jag har tyvärr inga nya bilder att visa, dessa från höstlovet får duga så länge. Ja, det var alltså ett tag sedan jag senast uppdaterade. Jag har inte haft särskilt mycket att plugga (inte ens nära vad som väntar nu veckorna innan jullovet, jag får ångest). Jag har istället gymmat två dagar i sträck. Tummarna upp! Och så har jag legat och kollat på One Three Hill... det är beroendeframkallande. I helgen blir det mycket att plugga...
Sophie var här igårkväll förresten. Hon åkte hem för en timme sedan haha. Vi kollade på Idol, åt Polly och hade kul. Nu ska jag drömma om något trevligt... god natt! Och nej, jag tänker inte vakna typ vid fyra för att gå upp och duscha haha
2009-11-14 | 00:40:14

EN SKRUV HAR LOSSNAT FRÅN HJÄRNKONTORET

Fredagen den trettonde var alltså igår. Jag eller människor i min närhet brukar alltid råka ut för saker på just dessa dagar, så jag var lite rädd för att något skulle hända. Dessutom var det ju den tredje fredag den trettonde för det här året, vilket enligt mig är lite skumt. Men jag har lätt för att tro på sådana där vidskepligheter. Hursomhelst, inget hemskt inträffade idag, men något väldigt konstigt dock. Mellan klockan 01.00 - 01.30 igår natt vaknade jag och trodde att det var dags att gå upp. Väckarklockan hade inte ringt så jag stängde av alla larm, övertygad om att klockan var 06.00 och att det var dags att duscha. Så det gjorde jag. Ungefär klockan halv två tog jag en dusch. Jag tänkte att det var lite mörkt och att jag var ovanligt trött, men att det snart skulle gå över. När jag duschat färdigt gick jag ut i köket för att äta och slängde en blick på klockan. 01.23 visade den. "Vad i helvete!?" Tänkte jag och var tvungen att dubbelchecka. Jag hann inte fundera över varför jag hade vaknat, utan jag gick upp och stupade på sängen med en turban blött hår på huvudet. Det var jävligt sjukt. Det är sådant som händer alla andra, men inte mig. Nu hände det och jag förstår inte varför haha. Något slog slint i hjärnan helt enkelt...

 

2009-11-09 | 21:19:23

I´M MISSING YOUR LOVE

SÅ! Då var jag äntligen klar med:
Historieuppsatsen om Kina och Japan, svenskan: Shakespeare och Köpmannen i Venedig och en superduperuber ur-fjäskig motivering till varför just jag ska få åka till Spanien på skolutbyte i vår! Jag hoppas verkligen att jag kommer med, men det är inget jag förväntar mig eftersom att treorna har första hand och mer än halva skolan läser fan spanska... Men hoppas kan man ju göra, annars satsar jag på 2011. Yeeah.
Nu ska jag pumpa mp3n med ny musik och sedan sova. Sova innan klockan tio? Vad nu? Jag vill dö, så trött är jag. Haha. Tjingers på er.



2009-11-07 | 23:26:20

NYLON


Shit vilken snyggt omslag! Älskar stylingen och Megan Fox är som vanligt sjuktligt, underbart snygg. Går denna tidning att få tag på i Sverige? Tåls att ta reda på...

Alldeles strax (så fort jag lyckas slita mig från datan och tv:n) ska jag plugga. Javisst, en lördagsnatt, varför inte? Jag har inte riktigt skött mig på plugg-fronten så nu börjar ångesten byggas på sakta men säkert...
God natt.

2009-11-07 | 22:59:11

YOU CAN´T SEE MY HEART BEATING



Igår natt stod jag vid mitt fönster och försökte fota ljusen från gatulyktorna, när jag plötsligt hör steg utanför och jag känner mig iakttagen. Då är det en av mina grannar som mitt i natten prompt skulle gå ut med soporna till sophuset och har hört ljudet av kameran. Självklart kan jag inte fortsätta då, eftersom att det ser ut som att jag fotar honom eller som att jag är sjuk i huvudet. Så mycket för privatlivet var det, ja...

2009-11-07 | 19:49:39

LÖRDAG

Idag har jag varit i stan tillsammans med Sophie och shoppat lite. Jag kan visa senare eller inom en snar framtid...;) Nu ska vi ha filmmys här hemma och se Changeling. Adjö.

2009-11-07 | 00:22:14

I SPEND MY TIME JUST THINKING, THINKING, THINKING ABOUT YOU



Regnet smattrar lätt mot taket. Sömnen kallar...
2009-11-06 | 21:42:02

I´LL BE LOOKING OUT NIGHT AND DAY



Det blev inte precis någon myskväll - istället dansade jag med Emelie och hennes kompisar och fotade dom innan dom skulle ut haha. Dom drog precis och nu är jag ensam med Freya som ligger och piper och gömmer sig. Nu ska jag kolla på en skräckfilm som jag redan sett - ensam, asbra jag vet... haha.
2009-11-06 | 19:23:25

FREDAGSMYS



Detta stora monster ska jag spendera kvällen med, eftersom att min familj dissar mig och låter mig vara barnvakt haha. Jag tog förresten sprutan igår. Och ja, jag överlevde! Det gjorde inte alls ont att ta den, det stack bara till lite. Nu i efterhand kan jag inte röra vänsterarmen så mycket uppåt eller neråt och inte heller sova på den. Men jag ska vara glad över att jag inte fått de andra biverkningarna. Än. Nu ska jag gå ut med Freyson och sedan ska jag duka fram ostbågar, godis, cola och choklad och bänka mig framför Idol. Jag återkommer senare :)

2009-11-04 | 17:37:38

091104


Black Eyed Peas nya låt är ju asskön!;)

Kom hem från skolan för inte så länge sedan och har hittills bokat biljetter till New Moon, vilket var jävligt jobbigt. Folk är som galna nu. Annars så är jag förbannad på CMC och ska göra en anmälan till Konsumentverket och funderar på om jag ska ta vaccinet mot svininfluensan i skolan imorgon eller inte. Det lutar åt att jag gör det.. Om jag börjar gå baklänges säger jag till. Det lovar jag. Dör jag finns det väl inget att göra åt. Bäst att börja skriva ett testamente... Haha.

2009-11-02 | 22:40:57

FAN

Första skoldagen efter lovet avklarad. Galant! Bara att härda ut helvetet tills jullovet. Imorgon ska jag på Dalí-utställningen igen. På spanska den här gången. Gissa vem som kommer förstå allt!? Inte jag iallafall. Sedan på kvällen ska vi på teater med klassen och se nån pjäs som jag glömt namnet på. Den kommer säkert vara hemsk ändå. Haha. Jag hatar att gå på teater. Det är svettigt (skådespelarna), det är en konstig stämning..och nej, jag gillar det bara inte. Dock såg jag Djungelboken för något eller några år sedan och den var ju grym, men den här kommer nog inte vara så fantastisk...
Nä, vet ni vad? Nu går jag och mina påsar under ögonen och lägger oss (innan jag börjar låta som en bekant dyster person från förr). Jag vet inte när jag hinner uppdatera igen, men snart hoppas jag! Tjing tjong.



Rubriken säger allt. Punkt.

2009-11-01 | 11:40:14

SO JUST PULL THE TRIGGER


Grymt snyggt: stylorectic

2009-11-01 | 11:22:52

DEN FÖRSTA NOVEMBER

Åh fy, nu börjar den värsta månaden av dem alla. Den mörkaste, den blötaste, den äckligaste, den med mest plugg, den tråkigaste... ja ni föstår. Jag har hemska erfarenheter av november, därför hatar jag just den här månaden.

Gårdagen var mycket trevlig - bilder kommer om ett tag, jag orkar inte ladda in bilderna nu haha.

Idag, absolut sista dagen på lovet, ska jag inte ha ångest. Idag ska jag ta itu med minst två skoluppgifter, jag ska övningsköra, jag ska vila, spela sims (hahaha jag fick en plötstlig lust att spela!), gå på en promenad, se på tv och kurera mig från min förkylning. Yeah. Vi hörs!