2011-11-30 | 19:26:09

<3

Tack för era fina kommentarer i inlägget lite längre ner. Ni är bäst <3 även du "x" vem det nu är haha.
Ni får mig att le hörrni!
2011-11-30 | 19:23:57

zara lookbook


bild
Kom över denna bild på Thereses blogg, blev blixtförälskad i den blommiga klänningen, långkjolen och byxorna längst ned till vänster.

Har umgåtts med min mama idag efter skolan. Vi köpte lite julklappar till mig (vet alltid vad jag ska få, bara låtsas vara förvånad haha...) Hittade även ett par grymt snygga byxor till mig själv, ska visa sen! Känns som att jag behöver uppdatera min garderob, har inte shoppat sedan början på oktober säkert... är ute efter en ny jacka, skor, väska, tröjor...ja det mesta. Haha. Imorgon bitti ska jag bli med gymkort (ja faktiskt, om jag inte vaknar upp med en ny sjukdom), kolla lite affärer och sedan skriva på min hemtenta i psykologi. Blir nog great. Har lite godis till ikväll (lillördag) så ska mysa ner i soffan snart.

2011-11-29 | 22:40:45

.



Det kanske är mig det är fel på.
2011-11-29 | 13:32:16

men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen

random från weheartit

Jag gillar inte min blogg längre. Eller jo, vi har gått igenom så mycket tillsammans...men samtidigt är den fylld av så mycket sorg..ångest, dåliga känslor. Den är så negativt laddad. Så fort jag mår dåligt går jag ju in och skriver här. Det är väl bra att skriva av sig ibland, men nej..det är bara inte..kul. Vet inte riktigt hur min och bloggens framtid ser ut.
2011-11-28 | 22:12:54

plugg

Har suttit på ett bibliotek och pluggat hela dagen lång. Om jag failar imorgon är det knappast mitt fel, har gjort vad jag kunnat. Ska läsa på nu in i det sista innan jag sover. Längtar bara tills det är över imorgon. Hade nog inget mer att säga idag. Tjoho.
2011-11-27 | 23:24:55

Dagen är okej, men på natten blir det svårt



Magnus Weideskog - Somna bredvid dig

Vet inte hur jag hittade den här mannen, men fina texter, det skriver han. Har lyckats med att inte tänka och inte vara ensam hela helgen, tills nu. Och nu är det natt igen. Ska plugga hela dagen lång imorgon så bäst att sova nu kanske.
2011-11-27 | 21:40:34

glas

 

Var inne på Cervera idag och såg dessa fina glas som Carolina Gynning designat. Har tydligen funnits ett par månader. Hade helt missat det! Jättefina glas, är sugen på ett av vinglasen. Julklappstips kanske? På Cervera iallafall.

2011-11-26 | 23:03:18

röda naglar



Jag tänkte måla mina naglar röda. Sen började jag tänka på dig. "Rött nagellack eller inget alls" tyckte du. Så jag lät bli. Jag försöker glömma. Jag tror att jag hittat ett sätt att glömma. Det är inget bra sätt, men det är det enda som kommer fungera för mig. Jag tror inte på att gråta ögonen ur mig natt efter natt, stanna hemma själv och titta på film, och låta det ta sin tid, låta tiden "läka såren". Det tror jag inte på. Tiden gör det lättare att leva med, men just nu då? Jag tänker lägga min tid på att ha kul. Det är så jag ska gå vidare.
2011-11-26 | 22:50:10

I let it fall, my heart

2011-11-24 | 22:38:25

22.37



Troligtvis min favoritscen ur en av de finaste filmerna.


Börjar sent imorgon. Tror jag. Typ kl ett. Ska kollla lite affärer innan, så ska hoppa in i duschen innan jag sover. Tjao
2011-11-24 | 20:07:30

Jag är nog inte det du drömmer om


weheartit

2011-11-24 | 17:49:22

torsdag

Sov hos mamma och syster inatt, var ritkigt skönt att komma bort från lägenheten. Kan typ inte vara ensam, tycker det är sjukt trist och stressande. Satte mig på mitt nya favoritbibliotek idag och pluggade några timmar innan dem stängde. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med mat, dör av hunger. Sen ska jag se Taken, som jag laddade ner häromdagen..har velat se den sedan 2008 haha..köpte en rulle choklad för att jag varit duktig och pluggat. Och imorgon är det fredag. Igen.
2011-11-22 | 18:10:33

krossa alla fönster



imfancy. Snygga människa. Önskar att alla hennes kläder hoppade in i min garderob typ nu.


Kommer vara rätt dött här tror jag. Har en tenta i psykologi om en vecka, en massa andra arbeten och så ska jag "rehaba".
2011-11-20 | 23:17:38

innan jag sover

Jag drar ned rullgardinen. Stänger mig ute från omvärlden. Jag vill inte bli sedd. Det är bara jag och mörkret nu. Stirrar på sängen som inte längre kan ge mig den sömn jag behöver. Stirrar på den med avsky och skräck. Jag vill sova. Men inte här. Jag vet att jag inte kommer kunna. Jag vet att jag kommer börja tänka. Jag vet jag kommer gråta. Och det skrämmer mig. Mina ögon fylls av tårar. Tårar som inte tjänar någonting till. Känner mig löjlig. Känner mig dum. Vet att det är mitt fel och att jag inte hade behövt stå där i mörkret och stirra på sängen med tårar i ögonen. Om jag hade varit modig hade allt varit annorlunda. Men nu var jag inte det. Jag är inte det. Jag är feg. Jag vågar inte låta människor veta att jag tycker om dem. Jag vågar inte släppa in dem. För det får jag känna på den bittra ångern nu. Jag ångrar mig. Men det finns inget jag kan göra. Jag kan bara acceptera att det är såhär. Det kommer bli bättre, det vet jag. Men jag vill att det ska vara bra nu. Jag vill inte känna ånger. Jag vill inte må såhär. Jag kan inte bli lycklig, jag behöver inte vara lycklig, men jag vill bara få vara glad.
2011-11-20 | 20:19:48

Where Have You Been



så snygg, här. Imorgon släpps hennes nya album. Gillar den här låten so far!

Har redovisning imorgon. Har aldrig varit så otaggad på att stå inför människor och prata och visa mig. Men bara att få det över fort. Gå in i en roll. Tiden har gått så jäkla långsamt idag. Vet inte varför jag klagar egentligen. Min största rädsla just nu är nätter. Jag vill inte att det ska bli natt. Släckta lampor, mörker, alldeles ensam. Det är bara då tankarna kan nå mig. Just nu lyckas jag blockera dem genom att lyssna på musik, plugga och spela angry birds (måste ha spelat totalt 5 timmar igår...). Jag vill inte. Är rädd att jag inte kommer kunna somna. Ska hitta nåt att roa mig med nu tills Pan Am börjar. Längtar tills det blir helg igen. Behöver en lyckad helg, behöver få vara glad och bara dansa och glömma... hoppas jag kan dra med någon stackare ut med mig haha...
2011-11-20 | 18:19:00

bita ihop



Michaela Forni hjälper bra nu.
2011-11-20 | 16:23:08

vad jag bryr mig om nu



vad jag bryr mig om nu

är dina armar om mig

även om jag vet att jag måste glömma dig



Natten till i lördags insåg jag att sett till att få mitt hjärta stampat på. För att jag varit feg. För att jag varit dum. För att jag alltid trott att jag haft rätt. Man lär sig av sina misstag. Måste ta hand om mig själv ett tag nu, försöka vara stark och bara glömma. Det är allt jag har att skriva just nu.

2011-11-17 | 23:44:25

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Vill sitta uppe hela natten men det går ju inte. Känns som att jag trivs bättre på natten, kanske borde bli en sådan som lever på natten och sover på dagen... Skola imorgon med en föreläsning på 4 timmar. Seriöst. Ska köpa en bulle. För det är faktiskt fredag. Älskade fredag. Ska (får) inte gå ut, är hundvakt till min egen hund. Men det är ju mys det med. Och i helgen ska jag baka scones. Den ni...!

och hjärtat mår helt ok
2011-11-17 | 23:03:53

23.03

Jag har alltid tyckt att det är svårt att låta människor försvinna ur mitt liv. Jag har försökt kämpa för att hålla dem kvar och intalat mig själv att jag behöver dem. Men den här gången. Neeeeh, not so much va...adjökens. Aldrig kul när människor utger sig för att vara någon men visar sig vara en annan och kastar sina vänner runt omkring sig, likt kappan vänder vinden. Men vad ska man göra, bara att stänga de dörrarna och istället fokusera på de vänner som alltid stannar kvar oavsett <3

2011-11-17 | 20:47:06

vill inte



Fick just en megaångestattack när jag insåg att omtentan i sociologi ligger en dag efter tentan i juridik. Hej skjut mig snabbt nu eller plåga mig långsamt. Detta innebär att ca 8 böcker, totalt 4000 sidor, 40 lagar, 70 gubbar och teorier ska fastna i mitt huvud. Ska hämta en påse att andas i...

2011-11-17 | 19:43:58

Still alive for you, love


2011-11-17 | 18:34:51

det ordnar sig, det gör det alltid

Hade en idé på något att blogga om men glömde såklart bort det. Har pluggat hela dagen och bara lyssnat på gamla Timbuktu låtar haha, är mer eller mindre klar...men tar en paus och springer ner till centrum och hämtar mina böcker som äääntligen kommit! Undrar hur lång kön till posten är idag...wiho.
2011-11-17 | 14:44:38

smycken



Funderar på att klicka hem lite smycken nästa vecka när pengarna kommer, har tröttnat på det jag har haha...men snart är det ju jul, kanske kan önska sig nåt också!

bilder: stylebytyra.se, detailsbyrebfre.se

2011-11-16 | 21:20:46

don´t do nothing crazy til I come back






Har uppat spotify ikonen här till höger, den var ju uråldrig! Fick spotify premium av telia så skaffade en ny användare, klickar ni där ska ni alltså kunna hitta mina listor. Om ni har lust med det alltså.
2011-11-16 | 20:06:44

onsdag

Tjena mina små bananer. Idag har jag faktiskt haft riktigt trevligt i skolan för en gångs skull, och efter det spenderat hela min eftermiddag + kväll fram tills nu med att diska, tvätta och plugga om vartannat. Hemmafru javisst! Nej, men det är fan inte kul att tvätta, hade så mycket olika material och grader på allt så sprang säkert upp och ner en tio gånger... Men nu är det avklarat och jag ska fortsätta plugga, dvs göra min del av ett grupparbete. Läsningen på 2000 sidor som jag halkat efter på tar jag en annan dag... eller inte.

Mår bättre idag än vad jag gjort den senaste veckan. Känns braaaa.
2011-11-14 | 19:40:23

måndag

Slängde mig på soffan så fort jag kom hem från skolan. Som vanligt. Typ det enda jag gör och det enda jag orkar med nu för tiden. Övervägde länge ifall det var värt att stanna kvar i min varma säng under täcket. Men nej, man får en jäkla restuppgift om ens namnteckning inte står på det där jäkla pappret när dagen lider mot sitt slut. Inte värt. Ska titta på Modern family ett tag, sedan ta ett bad, skrubba lite, färga fransar och sånt där. Är tydligen ledig imorgon. Ska gå upp tidigt, ta en promenad, sola och sedan plugga hela dagen. Kanske får lite tid över att gå i lite affärer. Är i behov av mjukisar och myskläder i allmänhet. Eftersom att jag spenderar 85% av min tid i soffan och sängen. Kommer troligtvis inte bli ändring på den fronten på ett tag heller. Haha.
2011-11-13 | 22:48:00

that´s what you get


 


weheartit


här om dagen under en lektion satt jag bredvid en tjej i min klass. som vanligt var lektionen rätt tråkig och efter någon timme hade alla börjat klottra och rita i sina anteckningsblock (ja även dem som är 25+...). jag sneglade på hennes block och såg hur hon hade ritat en massa hjärtan. fem minuter senare hade hon även klottrat "V", första bokstaven i hennes pojkväns namn, bredvid alla hjärtan... ville ta upp hennes block, banka det hårt i bordet och sedan elda upp det... men så störd kände jag att nä, det kan jag inte vara.

2011-11-13 | 22:23:34

glitter



hur coola är inte dom här skorna? vore nice att gå omkring i dom och glittra lite.

Börjar kl 13 imorgon vilket innebär lite sovmorgon. Ska lägga mig i sängen och kolla lite modern family innan jag somnar.
2011-11-13 | 19:21:26

fönster



Mitt fönster är nog det bästa med mitt rum. Där står boy-omslaget jag fyndade tillsammans med Lisa i somras, en ram med härligaste bilden på mig och samma Lisa, pappas gamla kamera, vattenpipan från bodrum och världens sötaste kopp jag fick av Sophie i födelsedagspresent. Och sen är det ju sådär härligt stort att man med lite ansträngning får plats att sitta en stund.
2011-11-12 | 03:27:18

..

Det är stunder som denna då man hatar sig själv.

Måste bli bättre på att hålla mina dåliga sidor utanför bloggen och vara mer glad här, sånt där är ju inte kul att se...

2011-11-10 | 23:01:04

jag vill inte erkänna det


bilder från weheartit

men jag saknar dig lite. för mycket.
2011-11-10 | 22:11:01

beslut

För första gången i mitt liv har jag på egen hand fattat ett beslut. Ett beslut som kommer att ändra min vardag och mitt liv till viss del. Jag har inte gjort något av det här beslutet men jag vet att jag kommer göra det och jag längtar tills det är gjort. Kruxet med detta är att mina vänner och min syster som jag talat med detta om enbart är positiva och peppar mig, uppskattar det otroligt mycket. Men. Jag har inget som helst stöd av mina föräldrar. Förut har de alltid varit positiva till mina beslut (som ändå inte varit MINA helt och hållet), men nu när jag berättat om det här är de negativa, känner inget som helst stöd och får bara svar som "mm". Vad fan gör man då? De flesta hade kanske ändrat sig och följt sina föräldrars vilja. Men fan heller. Jag vet vad jag vill nu och det faktum att de inte stöttar mig får mig bara att vilja göra allt mot deras vilja. Det är mina beslut, mitt liv och det är jag som ska leva det. Stöd eller ej, jag kommer klara mig. Fred ut.
2011-11-07 | 21:39:51

måndag

Halloj halloj. Idag efter skolan mötte jag upp Lison vid Odenplan där hon jobbar (är nära min skola också). Vi satte oss på ett mysigt fik och pratade i några timmar. Blev riktigt glad av att träffa henne! Kommer säkert upp några mysiga bilder på hennes blogg snart, så kika in där.
Har pluggat lite nu ikväll, försökte dränka mina tankar i plugget men det gick inte så bra.. tittar på Mitt stora feta syrianska bröllop, bästa serien på tv just nu haha. Höres.
2011-11-07 | 19:54:23

reptil



cravingforfashion


Har aldrig gillat ormmönstrade kläder (tänker tillbaka på mina lila ormbyxor i skinnimmitation jag bar som åttaåring...) tills jag såg denna. Från Bik Bok för 299!
2011-11-06 | 19:08:13

why am I doing this to myself

2011-11-05 | 00:41:32

there´ll be no sunlight




Kanske blir man lite klokare för varje dag som går. Eller mer försiktig skulle jag vilja påstå. Jag har svårt att lita på människor och att ta åt mig av det dem säger. Kanske för att man inte ska tro på människors ord. Jag gjorde dock det misstaget. Men nu vet jag bättre...att inte tro på på människors ord på ett bra tag. "Du är speciell" my ass...
Kanske borde nämna att killars ord är det sista man ska tro på.


(detta gäller dock inte de fina människor jag känt under en längre tid)
2011-11-04 | 22:20:13

22.20

Känner mig på topp bland andra människor, är glad, hoppar runt...men så fort jag blir ensam börjar jag tänka och att tänka kan vara farligt. Lyssnar på Paramore (längesen) och laddar ner filmer. Ska krypa ner under täcket och titta på nån film och hoppas att tankarna håller käften.
2011-11-04 | 22:10:52

Just like the clouds, my eyes will do the same if you walk away

If you ever leave me, baby,
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don't have it anymore.



//It will rain//Bruno Mars//
2011-11-03 | 23:26:37

long time

Hej på er. Här har det ekat skumt tomt. Sedan sist har jag firat min födelsedag med världens finaste människor (blev så lyckat!) och råpluggat inför tentan som ägde rum idag. Vi behöver väl inte tala om den här. Nästa vecka börjar psykologin (samtidigt som två andra kurser wtfff) men det ska bli kul! Nu ska jag sova, skola imorgon med. Ska försöka bloggilogga i helgen. Tjao.