2011-10-19 | 23:40:22

19

För en månad skrev jag "snart är jag hel igen". Vet ni vad? Idag tror jag att jag är hel. Nej, jag vet att jag är hel. Och det känns förjäkla bra. Känner mig lättare och glad. Glad på riktigt.



(när jag läste igenom det här var det plötsligt Linas från Linas kvällsbok röst som hördes i mitt huvud, wtf hahahaha)

2011-10-19 | 19:16:38

halsfluss

Hallåj. Har varit sjuk sedan i torsdags och tog mig till vårdcentralen i måndags. Visade sig att jag har halsfluss så nu går jag på penicillin ett tag. Mådde förjävligt förut men nu känns det mycket bättre. Har dock missat två föreläsningar i skolan och känner mig jättefter...vet inte hur den kommande tentan kommer gå..
Fyllde även 19 i måndags (YEEEY!) men det gjorde inte så mycket att jag var sjuk då. På söndag ska jag och syrran firas av släkten och nästa fredag blir det utgång. Precis då jag får sluta med penicillinen, aweeeesome!
Ska fortsätta vila här på soffan nu.
2011-10-11 | 18:55:39

The last train's gone, we walk through the night


fashiontoast

Tjena! Kom hem från skolan för ett tag sedan och har precis fått i mig lite mat. Hade en föreläsning på fyra timmar och det är inte att leka med...den sista timmen börjar man undra vad man ens gör där.
Är "ledig" nu i två dagar, ska ägna dem åt att plugga och jogga lite. Ska möta upp Saida i Solna senare ikväll efter att hon jobbat (ja vem åker tunnelbana dit själv för att sedan åka tillbaka? Jag för jag älskar att åka tunnelbana själv haha). Tills dess har jag nada att göra. Soffan ser lockande ut...


Idag kom jag på att det bara är en vecka kvar tills min vän Olivia (ollibollen låter bättre) flyr Sverige och ska resa runt i Asien i tre månader. Har inte riktigt fattat det ännu. Ska ägna ett inlägg om henne i dagarna, som ett litet hej då. Och så blir det farväl-fest på fredag hos henne. Blir kuuul!
2011-10-09 | 23:50:53

this could really be a good life



Nu tänker jag somna med dessa fina ord i mina tankar:

"Vet du? Varje kväll innan jag somnar tänker jag på dig."

2011-10-07 | 17:30:02

fredag

Hörde jag någon säga fredag? Så skönt med helg! Egentligen har jag ju inte haft så mycket att göra i skolan denna vecka, men när man vet att det är helg kan man med gott samvete ligga kvar i sängen eller slappa i soffan en hel dag. Känner på mig att denna helg kommer gå alldeles för fort bara... Ska skärpa mig med bloggningen också. Dra ut tummen ur röven liksom. Sluta vara så lat. Har hamnat i nån slags latkoma, det tar minst fem timmar för mig att känna mig vaken, sedan går jag mest omkring och är trött och seg. Vet inte om det är nån period jag hamnat i, om det är för att jag inte tränar eller för att jag äter dåligt? Haha. Hoppas det går över bara. Nog inte så bra att leva på energidricka för länge hehe...
Ikväll ska jag på bio med lison, ska bli great! Ska för tredje gången denna vecka köpa seven elevengodis. Kan inte sluta tänka på det. Hörs sen.

2011-10-04 | 20:44:19

what could you possibly see in me

Tjena! Ligger i soffan och myser med mina hund bredvid, inväntar Desperate Housewives såklart. Det blev ingen bloggning i helgen som utlovat, men min kamera var på vift och ja... vi skyller på det. Har haft ett par fina dagar iallafall, långhelg för min del som tar slut imorgon, och då börjar min nya kurs; sociologi. Ska bli spännande. Har börjat älska måndagar förresten (vem gör det?), kanske mest för att jag haft två superbra måndagar i följd. Händer inte ofta.
Är ovanligt glad nuförtiden. Brukar vara smådeppig och butter, men nu går det mesta i rätt riktning. Kom på mig själv med att le stort för mig själv på tunnelbanan idag. Det gillar vi.