2009-08-31 | 18:28:42

FLICKR FAVORITER


1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13 14. 15.

Introducerar en ny kategori! Och nej, jag har inte pluggat matte ännu... men jag ska. Nu!

 

2009-08-31 | 16:47:19

Baby, there´s a shark in the water


VV Brown - Shark in the water
Hörde den här låten på H&M i går och sedan dess är den fast på hjärnan... eller heter det kanske i hjärnan? Hmm.. haha.

2009-08-31 | 16:42:21

MONDAY



Hej hopp! Denna dagen började bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig... sedan blev det dags för engelska och naturkunskap - på naturkunskapen arbetar vi med ämnet Livsstil och jag och min grupp fick ämnet fetma. Det ska bli intressant. Jag tror att det kommer gå superbra för oss :)
Sedan jag kom hem har jag bara suttit och läst. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan plugga lite matte...
2009-08-30 | 20:35:42

30

Hej hopp! Dagen har spenderats i stan. Först klippte jag mig vid centralen - vart rätt så nöjd, får tvätta håret och se hur det ser ut imorgon, men såklart vart det för kort. Sedan mötte jag Sophie och vi gick runt och kollade i affärer och hon köpte tyg till en skjorta hon ska sy i skolan. Jag köpte två tröjor, kan ju visa er imorgon kanske. Nu ska ni inte tro att jag shoppar hela tiden för så är verkligen inte fallet. Jag köper bara nytt inför hösten eftersom att jag faktiskt inte har nåt i höstväg i min garderob som jag frivilligt vill sätta på mig. Det vill säga, de kläder som legat där ett tag känns inte så snygga som de gjorde då de köptes och snart ska de väck. Så fort jag får en helg utan planer blir det storrensning i garderoben. Och då menar jag STOOORrensning. Allt som inte använts de senaste fyra månaderna ska bort! Jag har separationsångest när det gäller kläder och saker men jag måste verkligen.
Idag har jag även gjort min första läxa för den här terminen, wihoo vad kul det var... nej usch.
Nu ska jag nog ta en dusch och sen ska jag och Emelie se på Män som hatar kvinnor.
2009-08-28 | 19:06:10

28

Äntligen är denna skolvecka över! Det känns som om att lovet var för jätte länge sedan men det har bara gått fem dagar... Då fattar man att den här terminen kommer gå segt. Denna dag gick väl bra, vi hade första lektionen i Kultur och konstanalys. Det låter väl skittråkigt och det var det också. Sedan fick jag huvudvärk och sedan var det dags för bild igen. Det gick lika dåligt den här lektionen som den förra. Haha.
Ikväll ska jag träffa Sophie, så jag ska ta och svida om till några andra kläder. Känner mig ofräsch haha. Och så ska jag hinna med att köpa lite godis... är så godissugen. Ha det bra nu :)
2009-08-27 | 17:38:18

TORSDAG


stickad tröja Gina Tricot, jeansleggings H&Ms barnavdelning (jag gillar att härma Sophie haha), väska Gina Tricot, converse, armband från Turkiet, klocka Ur och Penn

En liten "dagens" bara...
2009-08-26 | 22:01:22

THE FRAY


Lost and insecure, you found me, you found me
2009-08-26 | 21:48:37

26

Tjena hejsan. Hur ska jag sammanfatta denna dag? Jo, jag gick upp klockan sex för första gången på flera månader! Snacka om att det var jobbigt. Dagen inleddes med matematik B (kursen som jag fruktat och fruktar...). Jag får väl hoppas på det bästa. Sedan idrott med ny lärare. Han har tränat pingislandslaget på 80-talet, coolt tycker jag haha. Han verkar mycket trevlig, jag tror det kommer gå alldeles utmärkt. Sedan hade vi håltimme och blev dygnblöta när vi sprang mot bussen (skulle följa med Josse och hämta hennes mobil men missade bussen). Åkte till Forum istället där jag sprang in i Sophie! Åhå! Dagen avslutades med bild och form..vi gjorde självporträtt och jag kan verkligen inte rita. IG nästa alltså. Den här kursen kommer sabba allt haha. Tur att den bara är på 50 poäng.
Nej nu vart det lite väl trist kanske, men ett sånt här inlägg nångång ibland kommer nog upp på bloggen. För att kolla av läget liksom...
Missa inte True Blood på ettan om cirka 12 minuter. Tjing!
2009-08-24 | 19:32:27

MÅNDAG



Första skoldagen avklarad. Det var inte jobbigt alls, vi fick bara våra scheman och busskort. Jag tror att det kommer vara ganska så lugnt de första dagarna men till helgen sitter jag nog med en hög läxor och skriker av ångest. Haha. Jag ska leka lite med Freya och sen fortsätta läsa Breaking Dawn... Ha en bra kväll!
2009-08-23 | 23:32:25

Fly like you do it



Sommarplågan nr 1 i Turkiet. Jag är förvånad över att den inte spelas i Sverige...eller gör den det? Här kan du kolla in videon om du har lust med det.

Jag bestämde mig förresten precis för att jag ska sluta tänka på skolstarten som om att livet tar slut. Det gör det inte, det blir bara lite mer komplicerat och mycket jobbigare. Men det tar inte slut. Det fortsätter och man får ta vara på tiden. Den rinner så fort förbi...
Sovdags! Börjar klockan ett imorgon men det kan vara bra att vara lite utvilad iallafall. Jag hittade precis min skåpnyckel förresten! Bra där. God natt.
2009-08-23 | 17:18:12

SISTA


Sista dagen innan skolan börjar. Sista dagen på sommarlovet. Idag är det en sådan där dag då jag borde ha panik. Jag borde springa omkring och leta efter kläder, jag borde måla naglarna i panik, noppa ögonbrynen i panik och leta efter skåpnyckeln i panik. Jag borde göra ansiktsmasker, hårinpackning och allt sådant där. Men konstigt nog så har jag ingen panik. Ännu. Den kommer nog om några timmar, då jag märker att nagellacket sedan tre veckor tillbaka som flagnat bort och blekts av saltvattnen fortfarande sitter kvar. Och då jag märker att mina ögonbryn ser ut som buskar och att mitt hår är en risbuske för att jag inte haft tid att gå till frisören, och snart springer jag väl omkring och undrar vart alla kläder är och jag använder den klassiska "Jag har inget att ha pååå miiiig". Men sådant hör väl till skolstarten. Varför? undrar jag egentligen. Alla skiter väl i hur jag ser ut första dagen. De ska ju ändå se mig resten av den här terminen, och nästa. Och några har väl sån tur att de får se mig ännu ett år efter det. Hahaha. Herregud. Nu ska jag glömma bort att jag har ett stort ångestmoln som bubblar i magen och tänka glada tankar istället. Allt kommer gå så himla bra. Eller inte.... Nu ska jag äta middag istället. En bra början. Sen kan jag måla naglarna. Ja, en bra början.  Adjöss med er!
2009-08-23 | 15:54:29

I WANT TO FLY WITH YOU AND I DON´T WANT TO LIE TO YOU


foto; Sophie redigering; jag
2009-08-23 | 00:14:35

New Moon

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

Oooh herregud vad jag längtar helt plötsligt! Haha. Den här filmen kommer vara miljarder gånger bättre än den första.
2009-08-22 | 23:57:34

GET UP AND SHAKE THE GLITTER OFF YOUR CLOTHES NOW


ring 39:50 kr, H&M
2009-08-22 | 23:13:53

ALANYA


Första rundan med bilder från Turkiet. Jag kan passa på att berätta hur det var där nere. De första dagarna var det olidligt varmt, uppemot 46-48 grader i solen. Men jag överlevde och efter några dagar blev jag van och tyckte att det var riktigt skönt med värmen. Det jobbigaste i Turkiet var alla "inkastare". Män som stod utanför restaurangerna och affärerna och försökte få en att äta och shoppa just hos dem. Vi gick förbi dem varje dag så efter ett tag vart man inte lite irriterad. Maten var god och shoppingen bra. Men jag blev sjuk efter en vecka, vilket gjorde att jag inte kunde njuta lika mycket som jag skulle kunnat annars. Men allt som allt var det två härliga veckor som gav en snygg bränna haha. Tyvärr har jag väl fjällat bort det mesta men lite färg är väl kvar. Dessutom åkte vi på en båtutflykt en dag och en annan dag fick jag simma med delfiner! Så jävla häftigt. Jag kan berätta mer om det när bilderna kommer upp.

Tjing så länge!
2009-08-22 | 00:52:30

00:52

Jag hade ingen större lust att sitta och redigera bilder, så istället satt jag med bloggen och gjorde om lite. Är inte klar som ni ser men det blir nog bra till slut. Nu måste jag sova, god natt!
2009-08-20 | 23:07:05

ÄNTLIGEN HEMMA

Hej bloggen! Då var jag äntligen hemma då, från två härliga veckor i Turkiet och fem jätte mysiga dagar på Lisas landställe. Jag mår toppen, men jag har saknat min pappa, min hund, mitt hus, juice, mjölk, grillad korv och framför allt, min säng, som tusan! Nu behöver jag vila upp mig men jag återkommer snarast möjligt med en himla massa fina bilder. Ha det fint.