2009-03-30 | 17:22:27

30

Hejsan! Hur står det till med er? Med mig är allt bra, fruktansvärt trött bara. Jag kunde inte somna igår natt så det blev kanske bara fyra-fem timmars sömn. Inatt ska jag dock testa att byta sovände i sängen, det kanske går bättre att somna då? Inte vet jag.
I dag hade jag bara fyra lektioner så jag slutade klockan 12.30. Åkte hem och åt lunch, fikade ute (!) i solen (!) med mamma och sedan gjorde jag samhällskunskapläxan och historialäxan. Duktigt av mig.
Nu ska jag kolla på The Hills en stund och sedan är det dags för kör. Hej.
2009-03-29 | 16:46:19

I run away but I can´t let go



Foton tagna av mig

Hej! Igår kväll var tjejerna här hemma hos mig och kollade på Robinson och hade det lite mys med tända ljus (Earth Hour, såklart). Tidigare idag var Josse här en stund och vi arbetade med filmkunskapen. Sedan skulle jag ha tränat, men jag har tappat bort mitt Friskiskort märkte jag när jag skulle gå. Får leta efter det. Istället gick jag ut och gick ett tag, och lyssnade på musik. Härligt att komma ut.
2009-03-28 | 15:35:01

We were sitting on top of the world

 
Bilder Forever21.com

God eftermiddag. Jag hade inget bättre för mig så jag gjorde ett litet bildkollage medan jag drömde om alla fina kläder jag kunde köpt om det inte vore för det faktum att jag är född i fel land. Och i fel världsdel.
Kanske borde jag göra nåt bättre av tiden...typ som att plugga.
2009-03-28 | 12:39:24

28


Före

Efter

Det tog mig en timme men är jag nöjd. Nu ska jag inte behöva städa förrns i sommar...säger vi.
Nu ska jag gå ut och gå med Freya.

2009-03-28 | 00:02:02

No, we never wanted nobody else



Häromdagen satt jag och räknade mina besparingar jag har i plastgrisen. Hela 157 småmynt haha... Jag ska även ha ett blått kassaskrin gömt någonstans, ska bli spännande att se vad som finns däri, när jag väl hittar det.
 
Den här fredagskvällen har kantats av Let´s Dance-finalen, Emelie har lärt mig hur man dansar på krogen hahaha, tårar, tankar...och godis.
Jag har även gjort om här på bloggen. Jag sa ju att jag skulle starta om lite, och jag håller på. Designen är början, sedan ska jag börja blogga mer med bilder och skriva mer intressant...förhoppningsvis. Vi får se. Jag ska även radera lite gamla inlägg.

Morgondagen börjar jag med att städa min garderob, det ser ut som om att jag inte städat på minst fem år. Inte bra. Sedan hade jag planerat att jag skulle ut och jogga, men med den här dumma snön som inte vill sluta falla känns det rätt så omöjligt.
God natt.
2009-03-27 | 20:01:00

När allt annat här är falskt och fel.


Den här jätte söta klänningen köpte jag igår. Ska ha den på Emelies student och skolavslutningen..och hela sommaren såklart!
2009-03-26 | 18:01:56

Nystart

Liksom Sophie har även jag tröttnat lite på min blogg. Jag har ingen lust att skriva längre och det känns inte så kul att bara skriva "Idag gjorde jag det här, sen gjorde jag det där". Jag ska starta om, blogga med bilder, skriva intressantare, roligare, och satsa lite, tänkte jag. Rensa ut det gamla, in med det nya. Lite vårkänslor? Under några dagar kommer jag fixa allt och göra om, tänka ut lite roliga grejer att inrikta mig på att skriva om. Jag tror det blir bra den här gången! :)